kolmapäev, 11. märts 2009

Welcome to the club!, Andres Jaadla


Väljavõte Delfi veebist.

Vau! nagu armastavad öelda Priit Pullerits ja Totopi-Ingrid. Vau! Kohviku vana sõber Andres Jaadla on asunud Reformierakonna liikmeks. Hüljates Rohelised, mis aitasid tal 4 aastat tagasi Rakveres võimule tulla. Eksole, võim on nii kullakallis, et selle säilitamiseks on kõik vahendid head. Või mis?!

Egas midagi, eks hoiame siis Jaadlal silma peal, kuuldavasti on tegemist suurekaliibrilise susserdisega, kes on linna hanked andnud kõik endaga seotud firmadele. Ja pappi tuleb nii mis mühiseb. Üleskutse siin kõigile Rakvere inimestele, ja teistele ka, kes temast midagi teavad. Pange oma info teele, kas siia sissekande juurde kommentaaridesse, või vihjeaadressil, mis olemas kohviku saidi vasakus ribas. Vihjajate anonüümsus, nagu ikka, garanteeritud. Ja paremaid vihjeid, eriti pilte, honoreerime kuni 10 000 krooniga. Nii et, tegudele, sõbrad!

Jaadla on olnud kohviku jaoks eriti "sümpaatne", kuna ta on mehkeldanud Toptopi-Ingridiga. Seda, kas asi penetratsioonini läks, ei tea, aga kuramaaž oli äge. Ja seda terve aasta jooksul, Jaadla enda ametliku naise kõrvalt. Nii et naine ja sugulased olid juba ähmis, et mees viimaks jätab oma pere maha. Aga suuremaks asjaks ei läinud. Ehk oli just Reformierakonna meedianõunik Ingrid see, kes Jaadla vanasse paati tagasi meelitas? Tont seda teab.

Panen siia ka pildi, kus Ingrid kenasti Andresega koos (veidi aega enne seda, kui Ingrid Kroonika peatoimetaja kohalt kinga sai):


Ja ühe vihje kohvikuliselt Ingridi-Andrese suhte kohta:

Ingridi silmarõõm

Aasta 2006 sügisel kurtis Rakvere linnapea Andres Jaadla naine mulle muret, et Andresel olla tekkinud silmarõõm. Ta ei tahtnud alguses silmarõõmu nime öelda, pidi olema mõjuvõimas, seda suurem huvi mul oli ja üllatus oli, et see naine on Kroonika peatoimetaja Ingrid Tähismaa. Ütlesin, et mis mõjuvõimas see rumalaid lugusid kirjutav Kroonika ikka on. Lohutasin teda ka, et see Ingrid on juba üksjagu vana, ärgu muretsegu. Õhtul vaatasin internetist Ingridi pilte, tal rinnad rippusid dekoltees ja oli väga võlts, helistasin Lyale, aga ega see teda lohutanud. Lya ütles, et rinnad võivad rippuda, aga Andresel on ikka huvi.
See algas nii, et Lya ja Andres olnud kuskil peol, kui Lya avastas, et Ingrid flirdib, koketeerib ta mehega. Ingridit ei huvitanud, et peol viibis ka Andrese abikaasa. Andres oli vastu flirtimisega üsna hoos ja Ingrid pugenud vahetpidamata Andresele külje alla ja muudkui mulisenud.

Lya rääkis, et pärast seda Andres oli kellegagi ikka sõnumeid vahetanud, hoidnud telefoni oma läheduses ja käitunud natuke äraolevalt. Lyal oli tohutu mure, sest neil on ju kaks tütart.
Kui Lyal oli närvid juba väga pingul, tuli see Ingrid Tähismaa terve suure Kroonika toimetusega Rakverre külla.
Lya tundis ühte Kroonika töötajat vanast ajast, võttis südame rindu ja helistas, et küsida miks nad Rakverre tulid. See Kroonika töötaja öelnud, et tema ka ei tea, miks neid sellisesse kolkasse veeti. Seal olnud pealegi igav.
No Andres Jaadla ümmardanud kogu päeva Ingridit ja ta Kroonikat. Näitas linnas vaatamisväärsusi aga Lya kahtlustas, et vahtis ainult seda Ingridit.

Millalgi Andres rahunes ja sõnumeid ei tulnud enam. Aga Lya vihkab raskelt seda Ingridit, räägib tänaseni, et ei osanud oma lahutusest ka midagi õppida.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Midagi ei saanud aru.Kas nad siis lahutasid, need Jaadlad? Ingridi pärast või?

Anonüümne ütles ...

Kui see Jaadla naine tõesti selline hani on, nagu sellest sissekandest mulje jääb, võib selle mehe väidetavast kõrvalt panemisest täitsa aru saada... Iseküsimus on see, palju neid "kirjasaatjaid" uskuda võib. Laske inimestel rahus elada ja ärge toppige oma kärssa igasse magamistuppa, ma küll aru ei saa, mis haige huvi see selline on teil, iga pere klaarib oma asjad ilma teie abita.

Anonüümne ütles ...

Jaadla mängis Viktor Kingissepa nimelises Tallinna 20.ndas Keskkoolis punkbändis Süütu Vanaema elektrikitarri. Lahe tüüp oli!

Anonüümne ütles ...

Kas teil endal pole tõesti enam miskit kirjutada, et lasete inimestel igasugust idiootsust välja mõelda? Kurb on lugeda sellist jama.
Kollases ajakirjanduses on ka inimesed inimlikumad,kui sellel lehel.

Anonüümne ütles ...

Jaadla on juba ammu lahutatud,naine elab ühe lapsega Tallinnas,teine on tema juures.Endal juba ka uus pruut,keda tütar ei salli.