teisipäev, 7. aprill 2009

Näete siis, vaimuhaige rootslane ründas Tartus inimest, ja hullarisse ei pandud!


Väljavõte Õhtulehe veebist.

Kas pole huvitav, eksole?! Vaimuhaige rootslane ründas Tartus raamatukogutöötajat, ja teda EI PANDUD hullarisse, vaid politsei algatas kriminaalmenetluse.

Samas möödunud aasta lõpus sulgesid võimud Tartus mitmeks kuuks sunniviisiliselt hullarisse ühe tütarlapse, Kadri Kiilas'e, kes polnud mingi vaimuhaige, ei läinud kellelegi kallele, vaid julges saata mõned meilid oma tähtsatele sõpradele. Kes olid juhtumisi Reformierakonnast.

Põnev, eksole. Kuidas Eestis kehtivad topeltstandardid. Ühel juhul jäetakse huligaan, või lausa vaimuhaige, ja agressivne tegelane vabadusse, teisel juhul pannakse "valede" vaadetega inimene lambist hullarisse. Ja sellised asjad sünnivad Eestis, 21. sajandil, Euroopa Liidu ja NATO liikmena. Paistab, et Ansipi vana kaadervärk on taas tööle hakanud, see nõuka-aegne repressiivaparaat, mida Näksip Tartus juhtis. Ja mis siis kottis selliseid tegelasi nagu Lagle Parek, Enn Tarto, Mart Niklus, Jüri Kukk. Ma vaatasin, et Mihkel Pärnoja, see prtaegune sots, üks endise repressiivaparaadi tähtis lüli, ülikooli endine KGB politrukk on ka end kenasti ülikoolis sisse säädinud. Ka nõuka ajal suhtuti välismaalstesse lugupidavalt, lasti neil juua ja laaberdada, kuna nad tõid sisse valuutat. Ja välisriigid kaitsesid ning kaitsevad siiani oma kodanikke. Aga oma inimesi kotiti nii et vähe polnud. 80s coming back.

Kommentaare ei ole: