neljapäev, 14. mai 2009

Ekspress on surnud


Väljavõte tänasest Eesti Ekspressist.

Loen siis mina tänaset Eesti Ekspressi. Ja ei jõua ära imestada, millal käis seletamatu krõks ja endisest entusiastlikust sõltumatust väljaandest sai valitsuse ja võimu suuvooder, mis meenutab pigem nõuka aja lõpu riiklikke väljaandeid.

Aga millalgi on see juhtunud ja sellega on Ekspress ametlikult surnud. Hüvasti, Eesti Ekspress!

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaadake tänast saadet EESTI EKSPRESS ,seal räägib H.H.Luik ,kuidas teiega toime tulla.

Anonüümne ütles ...

Aga ärge unustage et SÕLTUMATUT SAATEJUHTI etendab HÄVITUSPATALJONLASE LAPSELAPS.

Inno ütles ...

Tundub jah olevat mingi kloonide rünnak. See Hõbemäe-poiss on kah endise kõrge kagebiidi poeg.

Anonüümne ütles ...

Las räägib ümbrikupalkadest kah! Seda roostetanud pead ei taha enam ammu keegi kuulata, teeb ennast ainult lolliks seal, Ekspress on ammu surnud.

Irja ütles ...

Kas keegi täpsustaks selle hävituspataljoni kohta? Kellest käib jutt?

Anonüümne ütles ...

Raua suguvõsast

Arvamusliider ütles ...

Selles võiks tegelikult kokku leppida, et lapsi ei saa süüdistada nende vanemate tegudes või tegematajätmistes. Keegi meist poleks ka parimagi tahtmise juures saanud oma esivanemate elusid muuta.
Punkt. Ülejäänu on demagoogia.

Anonüümne ütles ...

Mina jälle olen kuulnud, et Inno vanaisa oli koonduslaagri komandant ja tappis väikseid juudi lapsi. Aga ega ma teda ennast selles ei süüdista.

Anonüümne ütles ...

See oli vast eelmine sajandi lõpp...ka Madisson on oma raamatus seda maininud, kui mihkel raud kiljus päevalehes nagu jaksas-ta oli ühes vanalinna butiigis näinud haakristiga särki.Vaata et kohe ka Hitler välja ei ilmu...Ka kuku keskpäevatund kajastas seda.
Lugedes Virkko Lepassalu raamatut SÜÜMEPIINADETA on seal kirjas, kes oli Mart Raud-lugupeetud kunstnik jne...Ja ka pikk kirjeldus Eno Rauast, kes jagas ühikatuba agent Nikolajeviga.
Et siis veri on jah paksem kui vesi.Olen peale seda jälgind Raua kirjutisi päevalehes ja ikka tuleb sealt kusagilt välja mingi jube fasismi hirm...
Lihtsalt selline tähelepanek...

Irja ütles ...

Mina olen ka arvamusliidriga nõus, ei võta seda teemat üles. Oli, siis oli. Mihkel ise on tore, muhe, hea huumorimeelega saatejuht.