reede, 1. mai 2009

Läbiotsijad said tünga: Tegelt ma pistsin kõige olulisema mälupulga omale perse



Tuli meelde veel üks lugu seoses läbiotsimisega. Nimelt nägi läbiotsija Indrek Jürgenson minu kirjutuslaua peal ühte pilti, mis on toodud ülal. Ta võttis selle esialgu asitõendina laua pealt ära ja pani ära võetud asjade hulka. Aga siis kratsis oma parema käega vasakut poolt pead ning võttis pildi taas kätte ja vaatas seda uuriva pilguga. Millegipärast see pilt teda väga erutas. Mispeale Irja hakkas naerma ning ütles, et võtke, jah, see pilt ka ühes, asitõendite hulka. See millegipärast Jürgensonile ei meeldinud, see Irja märkus, või tont teab, mida ta mõtles, aga igal juhul pani pildi kirjutuslauale tagasi.

Ja läbiotsijad said ikka tünga: nad korraldasid küll läbiotsimise, aga ei teinud läbivaatust. Kõige olulisema asitõendi, ühe mälupulga torkasin omale perse. Vot nii.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

No jääme siis lootma, et see sealt ikka välja tuleb ükskord:)

Anonüümne ütles ...

ma arvan, et sealsamas on sul rohkemgi asju, mille algne asukoht on mujal. tõe tunnistamine on esimene samm paranemise suunas. tubl inno.

Anonüümne ütles ...

Inoo ära hõiska enne õhtut. Küll Vankad tulevikus sinul selle olulise ''asitõendi'' p..t välja trukivad. praegu kilkad rõõmust, siis naudingust.

Anonüümne ütles ...

leidsin laheda pildi

http://img25.imageshack.us/img25/4476/100ferpop029.jpg

http://old.prospekt.ee/modules.php?name=News&file=article&sid=2056

sotsid narvas

http://pilt.delfi.ee/album/121897/?page=1

Anonüümne ütles ...

see on kökimöki. üks tont pistis mobiiltelefoni perse ja viis selle arestimajja kaasa. heilstas teine seni kuni aku sai tühjaks ja asi kaotas mõtte. siis muidugi oli mentidel oi kui suur üllatus - kuis see mänguasi sinna sai? mis infi selle abil edastati jne. see muide pole väljamõeldis! ja meenub veel, et kui arestimajas sa ei allu ülbete uurijate väljapressimistele ning ei anna tunnistusi, siis ähvardatakse sind ühte kambrisse panna kokku lahtise tuberkuloosihaigega. arstiabi ka pole võimalik kambris saada. rääkimata advokaadi väljakutsumisest. sind lihtsalt saadetakse pikalt. arst vaatab sind läbi siis, kui vabastamise order on kohtu poolt kinnitatud ja tunnike jäänud vabaduseni, kuni vormistatakse pabereid. igaks juhuks, et kas ikka pidasid pingele vastu. kas pole käeraudade muljumisjälgedest (mis pigistatakse verevalumite tekkimiseni maksimaalselt kinni tavaliselt) märki ja et oleks fikseeritud bumaagades kasvõi kordki arstlik ülevaatus. seda teeb, ilmselt ka praegu rahumäel suht umbkeelne vena praasa, kes väljanägemiselt on rohkem loomatohter kui inimese arst. seda infot innole, sest mine tea.. järgmise visiidi ajal viiakse sind raudselt juba kaasa. vahel on hea kui tead, mis ees ootab.)

Anonüümne ütles ...

Mul üks tuttav naine, kelle pätist mees kinni istus. See viis pidevalt mobiiltelefone oma p...s vanglasse sisse. Probleem tekkis veidi vaid siis, kui mees soovis sel teel ka suhteliselt suuremõõtmelist laptoppi vanglasse saada. Probleeme olevat see veidi tekitanud, kuid mehe äsjavabanenud sõprade kaasabil õnnestus see riistapuu ikkagi naise pärasoolde ära mahutada (juhtmed ja adapter oli samal ajal tuppe topitud) ning vanglakontrolõrid ei kahtlustanud midagi.

Anonüümne ütles ...

Mobiili reklaam.Kah teemas.
Võ võigrali seksualnuju sluzbu po mobilju.Sunte mobil sebja v zopu i pastavte na vibrator.Mõ vam perezvoonim.

Anonüümne ütles ...

Tea kui jämedad on junnid, mis tulevad persest, kuhu annab lisaks rusikale veel ohtralt muid atribuute toppida...