reede, 15. mai 2009

Mida Narko-Hans kardab

Nagu annavad teada kirjasaatjad, kes naksid nagu traksid, kustutatakse Ekspressi veebis praegu hoogsalt kommentaare, mis vihjavad Ekspressi omaniku Hans H Luige narkosõltuvusele ja äraostetavusele.

Hans kardab. Ja see on ka põhjus, miks ta otsustas eile õhtul isiklikult oma narkourkast välja ronida ning Inno ja Irja kohviku suhtes sõna võtta. Sest mõelge, millal Hans viimati sedasi teleekraanil sõna võttis? Ei mäleta? Mina ka ei mäleta.

Pidi olema juhtunud midagi hirr-rrmsat, mis, nagu rünnakud Hans H Luige lähedaste pihta, ohustas Hansu "vaba ajakirjandust".

Ilmselt on kuskil välja ujunud pildid, kus Hans H Luik on ninapidi pulbris nagu Kate Moss. Ja ta kardab nende väljatulekut.

Sest olgu mis on, aga Hans H Luik valetas eile teleekraanil inimestele näkku. Nagu Bill Clinton, kes ütles, et I did not have sexual relations with that woman. Kuigi oli ikka küll.

Ja Hans H Luik on ikka küll narkomaan. Kokaiininarkomaan. Miks ta seda küll tunnistada ei julge?

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kokaiini sõltuvust saab ju lihtsalt tõestada.
Vaja oleks lihtsalt paari juuksekarva.

Anonüümne ütles ...

Klge aga andke andeks, te olete skisofreenia all kannatavad debiilikud, kes elavad oma helesinises karvatutimaailmas ning ei adu enam pärismaailmast ööd ega mütsigi.

Võtge oma suurelt juhilt ja liidrilt eedikult raha ning pakkuge vastu mõnu edasi. Miks mina pean maksma kinni teie lollused.

Minge perse!

Anonüümne ütles ...

tead. teades usapropagandat, usun ikka küll, et bill ei teadnudki sellest levinskist midagi. aga kõike annab ideaaleslt lavastada ja tõestada ja kõike mida vaja... sul pole usas ühtegi tuttavat? sellist nõrmaalset, mõtlemisvõimalist tuttavat? kui on, küsi, kuidas elu seal TEGELIKULT käib ja mis seal TEGELIKIULT toimub.

Anonüümne ütles ...

Narko-Hans kardab rinda pista tasemel meediaga...
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

Tublid olete,ärge tehke välja oravate hüsteerikute lärmist.
Väga huvitavon lugeda teie lugusid.
Tõsi on,et HHL oli kummaliselt ebalev eilses saates,absoluutselt ebakindel.
Kahju neist pimeusklikest valitseva kliki kummardajatest,kes ei taha kuulda midagi oma iidolite pahedest.
Võiks ju oma peaga pisutki mõtelda ja analüüsida kõiki avalikke fakte,olgu või kaheldavad,ikkagi võiks silmad avada.
Eile kõneles H.H. kehakeel selgelt muud,kui ebalev kõnekeel.

Anonüümne ütles ...

kas viid on teie jaoks narko?