laupäev, 2. mai 2009

PÄEVA POMM: Kadri Kiilas sai Riigikohtus võidu


Kadri Kiilas.

Nagu teatavad kirjasaatjad, kes laiali üle maa, sai Kadri Kiilas, mäletate, see noor naisterahvas, kes kirjutas Reformierakonna liikmete kohta avaliku kirja ja vahetult pärast seda Tartus kinni nabiti ning vägisi hullarisse pandi ja pärast veel erakonnast välja visati, et see Kadri Kiilas sai Riigikohtust võidu.

Riigikohus otsustas 15. aprillil Kadri Kiilase kasuks ja leidis, et tema psühhiaatriahaiglasse paigutamine oli ebaseaduslik. Viga oli kohtunikupoolne (Andrus Miilaste), kuna ta, lahendit parafraseerides, ei nõudnud Kiilase ohtlikkuse tõendamist ega kogunud neid tõendeid ka omal algatusel.

Vaat kui huvitav, eksole! Alama astme kohtunikud visatakse poliitilises võitluses ambrasuurile. Meie läbiotsimise juhtumi puhul oli sama lugu Harju maakohtu kohtuniku Eha Popovaga, kes ei nõunud andmekaitsjatelt enne läbiotsimise loa andmist mingeid tõendeid. Ja tegi sellega suure vea. Ent kes see ikka kohtunikke selliste riugaste eest vastutama paneb jälle.

Nüüd saab Kiilas esitada riigile kopsaka kahjunõude. Vaadake nüüd teie ka, valijad, kuidas Reform TEIE raha põletab: kõigepealt laseb endale ebamugava, ent süütu noore naise hullarisse panna, hävitab tema elu, ning siis peavad kõik maksumaksjad selle koeruse kinni plekkima. Võehh! Kahjuks on sellised asjad tänases Eestis võimalikud. Ent kohvik hoiab pöialt, et mitte alatiseks.

Valimistel näeme, eksole! Olge seni tublid ja pidage vastu.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tubli tüdruk, oma õiguste eest tuleb seista! Paljud kohkuvad kohtutee ees, aga kui me midagi ette ei võta enda kaitsmiseks, siis võime sammud kohe kalmistu poole seada...

Anonüümne ütles ...

Mina pidasin Kadrit alati arukaks naiseks ja me ei imesta, et ta enda eest seista oskab. Loodetavasti saab ta reformierakonnalt suure kahjutasu.