kolmapäev, 27. mai 2009

Rüvetavad postkaste, raisad


Reformi spämm postkastides.

Klikka pildil, et suuremalt vaadata.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eks teie, raisad, muidugi eelistaksite, et keegi teile postikasti situks, siis saaks jälle trummi taguda, nutta ja halada, süüdlast otsida ja riiki sõimata - paberilipakas, olgu või reformi oma, pakub selleks kõigeks muidugi ebapiisavalt inspiratsiooni, raisad!
Eilse kohtuotsuse puhul muidugi palju õnne, saite seda, mida olete ära teeninud, raisad!
Huviga ootama jäädes, millal hakkab voolama sitta ja solki Makssimka, kohtuniku, kohtusekretäri, kohtu valvuri, kohtu kassi, Kadastiku, Kopli, Schipstedi, Postimehe ajakirjanike jne jne kaela!

Anonüümne ütles ...

Tallinna kesklinnas rüvetab keskerakond postkaste 3x tihedamini kui reform. Lausa hüsteeriliselt sittavad keskkonda. Ilmselt on vesi ahjus.

Vale kivi valisite, mille alla pugeda, raisad... ;-)))

Anonüümne ütles ...

kusikud teevad seds sama.
mul mingi savipäts eesti ja venekeeles postkastis. 7 juuni otsustav päev. vali.... siis on selle paksu number.
miks peab hälletama selle numbri poolt. huvitav, kas kusikud arvavad, et hakkavad brüsselis eesti majanduskriisi lahendama? irw. kui te oma päälinnagagi hakkama ei saa, mis te siis veel brüsselis teete`?

Inno ütles ...

Oi-oi, nagu oleks toki herilasepessa torganud.

Anonüümne ütles ...

mulle isiklikult pole reformi propaganda jõudnud postkasti. küll aga on välja visata olnud vaja Juhi ja Õpetaja prillidega larfi. minu arvates on kogu see teie reformi-vastasus kuidagi nagu patoloogiliseks läinud. kajastate sündmusi väga ühekülgselt. isiklikult on mul pohui kogu see tramburai, aga kergelt käib pinda, see, et te ei taha kudiagi kesikute sigadusi kajastada. ei meenu küll, et oleks siin lehel märganud mingeid selgitusi savisaare viineriputka teemal? et mida selle kohta arvate ? kõik on õiglane ja hea ?

Anonüümne ütles ...

las reostavad, peaasi, et paber põleks, sest ahju alla tule saamiseks on vahel paprit vaja.

Anonüümne ütles ...

no a selles see jama ongi, see on kriitpaber.. savisaar igatahes ei põle... et sellekski ei kõlba see nende paber.täielik jama

Anonüümne ütles ...

kuule innu, kas savistsaarilt laekus papp juba konto peale? objektiivsuse huvides olgu siiski mainitd et keskerakond on isegi veel perverssem seltskond, kui need reformi tüübid, ehkki viimased on viimastel aastatel nagu seitsmepenikoorma saabastega savisaare juhitavale sektile järgi tulnud. litastunud seltskonnad mõlemad. sul innu, aga soovitaks korra pihu-pillel ja kämbla-katil külas käia, pärast seda kui savipäts teie blogi ära ostis, oled kole närviliseks ja tõmblevaks muutunud. riläks. teik it iizi! stepp bai stepp

Anonüümne ütles ...

Savisaare paska oli ka postkastis

Anonüümne ütles ...

huvitav, ei ühtki üleskutset rohelisi valida, ehkki poolteist aastat tagasi olid nii innoke kui irjake ametlikult selle partei liikmed.

Irja ütles ...

Valige rohelisi!!!

Anonüümne ütles ...

Kulla Irjakene-tupsununnukene! Kas seal on tõesti mõni vahe kas sul on rohelist värvi(savipätsi piltidega) või kollast värvi(ojuländi piltidega) prügi hommikul postkasti topitud. ega ikka pole küll. Soovitan kõigil oma postkastide peale need kleepsud panna, mis prügi sissse paneku keelavad ning igasugustele kahtlastele jeekimitele kes postkasti juures toimetavad üle turja tõmmata