kolmapäev, 3. juuni 2009

Kes on Katrin Otsalt?

Seoses Aivar Otsaltiga on vähem õigemini pole üldse tähelepanu pööratud tõsiasjale, et Aivar Otsalti naine Katrin Otsalt (neiupõlvenimega Konsa) on Reformierakonna aktiivne liige, kandideerinud Tartus kohalikel valimistel. Ja internetis surfates võib tema kohta leida nii mõndagi. Näiteks seda, et ta on närviarst - kas siin pole mitte põhjus, miks tüütuks osutunud Reformierakonna liige Kadri Kiilas Tartus möödunud aasta lõpus tänavalt kinni nabiti ja suurema vaevata hullarisse suleti. Ja seda sai teha perekond Otsalt: Aivar lasi tüdruku kinni võtta ja Katrin hoolitses selle eest, et talle "õige" diagnoos määrataks.

Mis veel huvitav, Reformi alustalade naised Tartus on arstid: Ansipi ja Mart Kadastiku naised on naistearstid, Otsalti naine närviarst, nii nagu seda oli ka Kadastiku isa. Viimasel ajal juhib Katrin Otsalt ravimiuuringutega (inimeste peal ravimite katsetamisega) tegelevat firmat Quintiles Estonia AS. Selles vallas liiguvad suured rahad ja sellega seoses on Otsaltil lõa otsas kõik Tartu arstid, sest just arstid tegelevad ravimite katsetamisega, oma patsientide peal. Ja saavad selle eest kuninglikult makstud.

Varem töötas Katrin Otsalt erakliinikus Medex närviarstina. Samas töötab näiteks endine tuntud reformierakondlasest Riigikogu liige Toomas Tein, kes mõni aeg tagasi sai kuulsaks sellega, et möllas purjuspäi Tallinnas baaris.

Kui kellelgi on veel infot Katrin Otsalti kohta, andke aga julgesti teada!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See tshikk peaks olema see politseitibi, keda Otsalt pani. Oma õigest naisest peaks Otsalt ammu lahus olema...

Anonüümne ütles ...

Otsalti naised on teil natuke segamini läinud. Tegelt paneb Otsalt mingit tsikki, kes vähemalt mõnda aega tagasi töötas Tartu mendi sisejuurdluses. Ja selle koera kinkis otsalt kah kohe tollele tsikile, mitte ei pidanud seda seadusliku abikaasa juures. Selle koera vigasaamise lugu oli tegelikult natuke keerulisem, kui esialgu tundub, Otsalti süü seisnes seal eelkõige vaid selles, et ta andis kutsika edasi ilma et oleks aretajat sellest teavitanud (selline kohustus oli)

Anonüümne ütles ...

See naine ei ole 46. 46 võis olla Otsalti esimene abikaasa, kellest ta läks lahku, kui selle noore pihviga kohtus.

Inno ütles ...

Ma muutsin veidi lugu. Aga kes see uus pihv on? Ja mis suhe on Aivaril jätkuvalt Katriniga?