kolmapäev, 3. juuni 2009

Mõtlemapanev artikkel Anna-Maria Galojanilt


Väljavõte Kesknädala veebist.

Üks mõtlemapanev artikkel endiselt Reformierakonna liikmelt Anna-Maria Galojanilt (kellelt erakond tooli alt ära tõmbas juba siis, kui tema süüst või süütusest polnud kellelgi õrna aimugi) tänases Kesknädalas. Mis juhib tähelepanu inimlikele väärtustele.

Sest, tõepoolest, mis kasu on sellest, et oled tugev välispoliitika spetsialist, kui sa ei suuda hoolitseda loomade eest, kelle oled oma hoole alla võtnud, Kristiina Ojulandi näitel. Sama paralleeli võib tuua hiljuti kolleegi järele nuhkimise eest vahistatud politseijuhi Aivar Otsalti kohta, kes vihahoos murdis oma noore koera jalad. Tekib küsimus, kas sellise inimese hoolde saab usaldada rahva saatuse, tuhanded inimelud, isegi siis, kui tegemist on oma ala vaieldamatu korüfeega, ja seda kogu maailma tasandil. Kas loomapiinajale võib usaldada inimelude eest hoolitsemise?

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kahju et Galojani valida ei saa. Tal on suurte tuntud Euroopa kaubamärkide esindamise ja nendega suhtlemise kogemus. Tema juba oskaks Versatsi ja Guccit kanda ja meid Euroopas esindada.

Anonüümne ütles ...

Meedia on Anna-Maria Galojani päris kõvasti tampinud. Tore, et selliseid tugeva selgrooga ja iseloomuga naisi on. Edu julgele neiule!

Anonüümne ütles ...

nõme mäda on see ojulnad küll! Kristiina kimab Brüsselisse.
Mis puudutab Galojani, siis nüüdi mõistab siin riigis kohus ja ikka süütõendite alusel. Ju siis ei ole võimalik ilma Sinijärve kahjustamata selle loo autorit süüdi tunnistada.

Anonüümne ütles ...

hale ojuland
Mitte galojanis on viga, vaid ojualndis hoopis.

jevlampi ütles ...

Keegi "keenjus" juba kurtis ajakirjanduses, et valimistel pidavat liigpalju otsustatama valitava empaatiavõimet ja mitte majandusalaseid teadmisi arvestades.

Anonüümne ütles ...

Minult ka kiidusõnad Anna-Mariale. Vaatamata lollidele rünnakutele suudab neiu täiesti adekvaatselt olla. Mulle on temast väga hea mulje jäänud!Varas on hoopis Sinijärv, kes lähebki vangi koos oma kösilastega.

Anonüümne ütles ...

ojulind tekitab pärast tema võltsrasedust öööääk,mis rõvedat tunnet. Laps EI OLE reklaaminumber!
Paraku raeform ei saa sellest aru, aga ojulinnul ajud puuduvad. tema valimine europarlamendi on lausa kuritegu

Anonüümne ütles ...

Mina ojulitsidest ei räägiks.

ojulandi lammas

Anonüümne ütles ...

Kadedus on hale Kristiinake, oled vana, harimatu mats-thats it. Rahune juba maha.
valige nr 115 tarandi või 104.
nr106 on kibestunud luuserite nimekiri

Anonüümne ütles ...

galojani jutt täiesti õige, muud ei olegi siia lisada...!
ojuland on ohtlik mitte ainult loomadele vaid ka inimestele, paras mõrd.

Anonüümne ütles ...

Andke reformile ikka tuld edasi.

Anonüümne ütles ...

Galojan on tõesti ettevõtlik, tal on ajud, ta on teravmeelne, seda kõike ta on.

Anonüümne ütles ...

Annamaria oled trendikas ja stiilne ilus noor daam. Ära üldse tee sellest välja, kui mõni labane ja muhaklik Eesti mats või vananev üksik mõrd sulle midagi nõmedat ütleb. Minule isiklikult vaga meeldivad sellised ilusad naised nagu sina seda oled. Ära tee mõnest nõmedast Eesti matsist lihtsalt välja. Päikest tüdruk!

Anonüümne ütles ...

Palju õnne-julge tekst, mulle Te väga meeldite !!!!! Olete siiras ja aus ja julge.