reede, 5. juuni 2009

Vello Väärtnõu räägib ERSP ajaloost, poliitikast, budismist, VII: teemaks on Riho Sild



Otselink videole on siin, klikka siia!

ERSP asutaja, vabadusvõitleja ja budist Vello Väärtnõu räägib ERSP ajaloost ja poliitikast. Väärtnõu kiidab oma head sõpra, budismi toetajat Riho Silda, kes tegeleb kütuseäriga, aitas iseseisevuse algusaastail Eestisse kütust tuua, nüüd tegutseb Soome firma Fortumi palgal Venemaal, samuti kiidab Väärtnõu budismi toetajat Eve Kirsimad.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vello Väärtnõu on kuningas...
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Teen ettepaneku moodustada partei kukutamaks kommarite võim ja taastamaks õigusjärglane Eesti Vabariik ja sellesse parteisse võiksid kuuluda:
1.Tiit Madisson
2.Juku-Kalle Raid
3.Kivisildnik
4.Vello Väärtnõu
5.Inno Tähismaa
6.Irja Tähismaa ei või kuuluda parteisse sest ta peab küpsetama pannkooke...
7.Tiit Veeber
8.Ärapanijad
9.Peeter Võsa
10.Pealtnägijad
11.Margus Lepa
jne.
Maha Eesti Banaani Vabariik!
Elagu Eesti Vabariik!
Vargad ahju!
Elagu Konkurents!

Anonüümne ütles ...

Väärtnõu on lahe lõuapoolik ja muhe jutuvestja.Huumoriga ja humoorikalt Eestisse ja eesti poliitilisse ,majandusliku ellu suhtuda on kasulik. Parafraseering teemal on enam kui pakkuda lahenduseks dilemma.

Anonüümne ütles ...

Huvitav et inimesi kes olid okupatsioonivöimudele kuuluvas parteis ja ideeliselt toetasid Moskva okupatsioonivöime, see paneb kahtluse alla nende öige ja ylla suhtumise riiklikul ametikohal. Tavaliselt okupantide kasuks töötanud inimesed anti omariikluse taastades kohtu alla .Prantsusmaal näiteks peale söda paljud neist lasti maha ,kuna nad töötasid koos okupatsiooni vöimudega. Kahju et inimesed tihti valivad selliseid reetlike okupatsioonivöimu käsilasi.

Enamus riikides on tavaks et okupatsioonivöimude teenistuses olnud inimesi ei panda vastutavatele riiklikele ametikohtadele kuna nad vöivad jätkata koostööd endiste okupatsioonivöimudega tuues sellega kahju omariiklusele läbi öönestustöö ja sabotaazide. Selliseid asju peaks kohalik rahvas nagu teadma keda nad valivad ja kuhu.

Anonüümne ütles ...

Kogu meie olemus on meie mõtete tulemus.