teisipäev, 7. juuli 2009

Endine reformar: erakond paneb liikmetele sõnu suhu


Väljavõte Talis Kitsingu veebist.

Endine Reformierakonna liige Talis Kitsing kirjutab oma veebiväljaandes "Talis Kitsingu Baar", et:

"Kui ma olin veel Reformierakonnas, avastasin ajalehest „Tallinna Teataja“ nii-öelda minu öeldud lauseid, mida ma aga pole kunagi lausunud. Ja seda korduvalt!"

Kas pole huvitav?! Kitsing ise ütleb, et see on inimeste petmine. Reformierakond tegeleb rahva lauspetmisega. Petistel tavaliselt hästi ei lähe. Pole siis ime, et Reformi juhitav Eesti on suure sita sees. Ma võrdleksin seda juba Pätsu-aegse Eestiga, mis lõpuks ilma ühegi pauguta venelastele ära kingiti. Ja mis kummaline, rahvas ei ärka enne kui on hilja, kui kõige hullem on käes.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Millest selline artikkelike? Nii käitub IGA Eestis tegutsev partei.

Anonüümne ütles ...

IGA IGAks, nende peksmise eest Savisaar ei maksa, aga vot Reformi peksmise eest maksab. Ja nii neid artikkelikesi tuleb, sest kust mujalt see gluteenivaba saia (no selle, mis varem lombakast Irjast maratonmatkaja tegi, nagu Inno alles ükspäev kirjutas) raha paarikesele ikka kukub kui mitte esikesiku käest. Tundub, et laimamisteenust ka enam keegi nende käest ei kipu ostma, selles vallas valitseb kohvikus juba pikemat aega vaikus.

Anonüümne ütles ...

Sellel löömasaapal on lihtsalt kalamälu. Mõistus peksti juba enne "Baari" saadet kõrvadest välja! Ehtne kesik!

Anonüümne ütles ...

kuidas kommenteerite?teie sõbrad dozoorist ja madisson takkapihta ju jälle uudisekünnise ületanud.


Valimisliit "Meie Linn - Naš Gorod" tahab muuta Tallinna kakskeelseks linnaks
Urmo Soonvald, www.DELFI.ee
07. juuli 2009 09:15

LIITU DELFI POMMUUDISEGA LIITU DELFI POMMUUDISEGA
saada sõbrale e-mailiga saada sõbrale e-mailiga
teade toimetajale teade toimetajale
loe kommentaare (226) readComments.title
prindi uudis prindi uudis


Foto: Andres Putting


Aprillimässuga kurikuulsaks saanud Öise vahtkonna liikmed ja mõttekaaslased tahavad sügisel toimuvateks kohalikeks valimisteks teha üle Eesti ühise valimisnimekirja.

Juba mitu nädalat tagasi saatsid "Meie Linn - Naš Gorod" eestvedajad teistele Eestis tegutsevatele Vene poliitikutele pöördumise, milles kutsutakse sügisel toimuvateks kohalikeks valimisteks koonduma ühte valimisnimekirja. Delfi andmetel püütakse oma nimekirjaga välja tulla nii Tallinnas kui Ida-Virumaal.

Reklaam

"Meie Linn - Naš Gorod" püüdlusi kinnitas portaal www.baltija.eu ja eestlasest rahvuslane Tiit Madisson.

Vastuolulise mainega Madisson kirjutas Delfile: "Tallinnas on eelseisvate valimiste tarvis asutatud paljuütleva nimega valimisliit “Meie linn – Naš Gorod”, mille organiseerijaiks on Vladimir Lebedev, notšnoidozorlased Dmitri Linter, Maksim Reva ja teised varjamatult Eesti-vastaselt meelestatud “kaasmaalased”. Valimisliit taotleb ühe valimislubadusena panna meie pealinnas teise riigikeelena kehtima vene keel. Kodakondsuseta isikutele ja Vene kodanikele anti valimisõigus kohalike võimuorganite valimistel Mart Laari valitsuse ajal."

Öise vahtkonna mõttekaaslastest kandideeris juuni alguses Euroopa Parlamendi valimistel Dimitri Klenski, kes kogus 7137 häält.

Kohalikud valimised toimuvad Eestis 18. oktoobril.

Inno ütles ...

Kanistri-Jürgen taas aktsioonis. Või on see padruni-Neinar?

Anonüümne ütles ...

Ee...? Baari-Talis või? See armastas ise üldse inimestele jalaga näkku anda ju. Ehtne ajukääbikust riiukukk, millesuguseid seisab iga suvalise bensujaama juures mitu. Sellise kontingendi jaoks ilmselt kuulubki jalaga näkkuandmine rohkem diplomaatilise etiketi hulka kui "sõnade suhu panemine". Ikka jalaga hambad välja, raks!

Anonüümne ütles ...

Inno, sa ära seda vastusevarianti ka unusta: aga teil seal tapetakse neegreid... Ikka väike vaheldus kõige Jürgenite-Neinarite kaela ajamisele. Võid muidugi ka oma suure sõbra Movemendi (neiupõlvenimega Vargad Ahju) kapo-pede varianti laenata.
A sisulisemaks muutudes tuleb nentida, et see saab ikka hirmus küll olema, kui mingid NasGorodid tulevad Edgar I käest venkude hääli ära rebima - mis õigusega, sõbrad Reva, Klenski ja teised toredad inimesed, kas selleks on Tähismaad teid Edgari raha eest usinasti upitanud, nüüd siis niisugune tänamatus, häbi-häbi!

Anonüümne ütles ...

Oluliselt huvitavam oleks teie blogi lugeda, kui see ei oleks nii erapoolik ja kallutatud, kui paljastusi ilmuks kõigi erakondade kohta. Ei mõista kuidagi seda seisukohta, et olete vaeste ja tagakiusatute hääletoru - keskerakond ja Savisaar ei saa kuidagi selle kontingendi hulka kuuluda, kuna on ühel või teisel moel kogu aeg pumba juures ja võimul olnud. Seli-suli kohta kirjutatakse halvustavalt, et näe, oma naine juhib tema spaad. Aga äris on see ju loomulik, et kasutatakse oma pereliikmeid - ikka odavam ja usaldus ka tagatud.
See, mida Savisaar on koguaeg harrastanud - jaganud sooje kohti oma lähisugulastele ja soosikutele - on ju pesuehtne korruptsioon?!!! Ma ei tea ühtki teist poliitikut, kes nii jõhkralt oma positsiooni ja võimu ära kasutaks. Vilja Savisaare sugusel mannetul inimesel poleks ju ainult oma vaimuannete najal mitte mingit lootust ei linnaosavanemaks ega europarlamendi saadikuks saada. Tõeliselt rumal ja nürimeelne inimene, kes kavalalt nihverdas end Savisaare kõhualuseks ja sealtkaudu kõrgeltasustatavatele ametikohtadele. Ansipi naine minu teada on näiteks arst ja väga hea arst. Ja teiste reformarite ning muude võimulolijate puhul tundub pigem asi sedapidi toimivat, et mitte oma kõhualust ei sokutata soojale ametikohale, vaid sebitakse kenad noored karjääri nimel kõigeks valmis olevad tibid omale asetäitjaks ja sedakaudu siis ka voodiseltsiliseks:). Muidugi - kes ütleb, kumb siis parem variant on:).
Lõpetuseks tahaks öelda, et Baari-Talis ilmselt ei ole siiski selline arvamusliider, kelle mõtteavaldusi oleks üldse põhjust tähele panna ja kommenteerida.
Innole-Irjale jõudu erapooletuse okkalisele teele jõudmiseks ja keskerakondlikest silmaklappidest vabanemiseks.

Anonüümne ütles ...

16.03le
Sellist ajupesu saanud inimesed ei tohiks sõna võtta enne kui neil ajud ka loputatud ja kuivatatud on. Oma arvamus tuleb igaljuhul kasuks, isegi kui selle möla eest keegi maksaks.

Anonüümne ütles ...

16:03-lt 20:27-le - ei saanud oma loputatud ajudega pihta, mille kohta teie tekst täpselt käis? OMA Arvamus on täiesti olemas ja kuna ühegi hetkel võimul või võimulähedal olevasse parteisse ei kuulu (ega ka nende toetajaskonda), võin seda ka vabalt väljendada. Teemakohased vastuargumendid on alati oodatud.