esmaspäev, 28. september 2009

Teine osa latika grillimisest Juhan Saul Grossi juures, pluss mahl porganditest, õuntest ja selleritest



Video vaatamiseks klikka pildil või sellel lingil: http://www.youtube.com/watch?v=yNMDpLYWOJw.

Kohviku Köök jätkab: Teine osa latika grillimisest filmiprodutsent Juhan Saul Grossi juures, kus latikas saab lõpuks valmis. Juhan valmistab porganditest, õuntest ja selleritest värsket mahla.

Juhan õpetab ka seda, kuidas teha pannil beebiforelle. Mida siis tuleb hautada-praadida pannil, keskmise kuumusega, samuti kuskil pool tundi kuni tund, vastavalt soovile, kas kaane all või ilma, maitsestatult siis küüslaugu ja soolaga, praetune oliiviõliga.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tundub, et teite suur sõber Johan Buttman on saanud Soomes süüdistuse autoriõiguste rikkumises. Sellisele pätile tuleks küll igast ülikoolist kinga anda.

Anonüümne ütles ...

ja pidada ka pedofiil olema

Anonüümne ütles ...

Meeleheitel koduperemehed..millal beebiforellide hautamist näha saab?
Võtke Imre Kose ka järgmine kord punti. Juhan, õunu ei panda tervelt blenderisse! Südamed ja seemned ja sabad on mürgised..saate jälle mingid tervisehädad kaela...
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

õunaseemned on vastupidi väga head tervisele! Sisaldavad suisa noorendavaid aineid. Varsi ma ka ei paneks - sisuliselt puu. Sa vist ajad luuviljalised ja õunad segamini, iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Ei taha vaielda teemal mis on kasulik tervisele...mõni väidab, et piim ja liha, mõnele tekib ka spermast ja pussyjuicest allergia...
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

mis firma mahlamasin on juhanil ja kas on kaua töös olnud?
tahaks endale ka aga kogemuste põhjal valida

Anonüümne ütles ...

juhanil on " stollar ". turul seni parim pakutu.