teisipäev, 20. oktoober 2009

Veel kuuma inffi Rakvere IRLi tuusa Anne Nõgu kohta

Saabus veel kuuma inffi Anne Nõgu kohta:

Nõgu käes on haridusasutustest peale eragümnaasiumi ka lasteaed Tiku-Taku ja nn Kaurikool (muusika- ja kunstikool Kaur) koos lasteaiaga.

Erapõhikoolile lõigi ta gümnaasiumiosa juurde ilmselt seepräast, et linnalt kergemini raha saada. Eragümnaasiumisse võetakse õppima keda iganes, õpilasel ei pea mingit taset olema, peaasi, et õpilaste arv täis tuleks.

Teada on ka see, et kooli õpetajad peavad vahel kuu aega ootama, kuni oma palga kätte saavad. Peale selle kipub Nõgu oma töötajaskonnaga väga kergelt tülli minema, laseb õpetajaid päeva pealt lahti jne. Tihti pole mõnele ainele tal üldse õpetajaid panna.

Kauri koolis tegutsenud õpetajatega suutis ta ka nüüdseks juba hulk aastaid tagasi niiviisi tülli minna, et need tulid sealt ära ja tegid oma huvikooli Athena.

Anne Nõgu on ilmselt üks suurimaid avaliku raha tuulajaid linnas üldse, ta on naine, kes läheb kasvõi läbi seina, et oma tahtmist saada. Kas seal Kaurikoolis üldse huvitegevust toimub, ei teagi, teised huvikoolid aga on edukad.

Inno kommentaar:
väga põnev, sellega on Anne Nõgu tõesti kõige suurem avaliku raha tuulutaja Rakveres.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas kuulutame Ingridi aasta ka lõppenuks, Reff läks, mingu ka Inks! Siinkohal üks tähelepanek...tundus, et Inksile meeldisid mehed, kel polnud juukseid, olid siilipeaga jne. Kõigil olid ka suured ninad, ma arvan et ka pikad sõrmed ja suur jalanumber...Do the math..Inno.
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Ingrid on püha lehm. Kelle najal siis Urro oma haledaid läbikukkumisi veel välja elab, keda neis süüdistab?
Katsu ise end mõelda allakäigutrepi ajakirjanduspreemia laureaat>>>Rakvere äärelinnas maltsatihnikus susisev parim-möödas äpard-literaat alumisse otsa. Kas suudaksid seista vastu kiusatusele kuulutada süüdlaseks kes iganes peale sinu enda, eriti kui teatud hetkest seda rahaliselt toetatakse?

Muidugi suudaksid, sa oled ju (ilus)mees.

Aga urro...

Anonüümne ütles ...

Huvitav on see, et eksist pidev jahumine ei ärrita hetkepartnerit.
Psühholoogilises plaanis peaks see olema kindel surm uuele suhtele, varem või hiljem. Tundub, et Irja hoopis naudib seda. Huvitav? Kinky?
iluspoiss

Inno ütles ...

Ok, kuulutame ka Ingridi aasta lõppenuks.

Anonüümne ütles ...

kuulutate-te-jee.ee