teisipäev, 3. november 2009

Millal asub "suur lepitaja" Rainer Nõlvak Reformierakonda?


Rainer Nõlvak koos Reformierakonna aktivistidega Lasnamäel puid istutamas, Postimehe veebist.

Niimoodi, nüüd on ilmselt kujunemas aasta, või isegi sajandi küsimuseks, millal astub eesti uue aja vapper sangar, tubli prügikoristaja ja mõtleja, tore spordipoiss, mees kui muhkel, Rainer Nõlvak siis, millal ta astub Reformierakonda.

Sest viimasel ajal on tema ümber märgata, kui nii võib öelda, reformierakondlikku siblimist. Näiteks tema puude istutamise aktsiooni Lasnamäel korraldasid Reformi aktivistid. Asja juhendas Jürgen Ligi tšika Katja Ljubobratets.

Nii et, oodata on põnevaid uudiseid! Olge lainel!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Rainer Nõlvak ilmus avalikkuse ette mõnda aega peale Pronksiööd ehk veidi enne Pronksiöö aastapäeva. Tema tegelik tööandja on veel küll varjatud, kuid on võimalik, et see on kõigile tuntud neljatäheline julgeoleku struktuur, algab K-ga ja lõppeb O-ga. Eesmärk oli ühiskonna tähelepanu eemaleviimine Pronksiöö sündmustelt ehk siis valitsuse suurimalt organiseeritud sigaduselt.

Anonüümne ütles ...

Teades tagamaid, siis võib päris kindlalt mürki võtta, et Nõlvak ei astu ühtegi erakonda.

Anonüümne ütles ...

A ta võiks keskerakonda astuda. Oleks jälle korralik obadus Urrole ja Türjale - neetud, jälle vale puu all haugutud! Aga mees ise saaks siin blogis kohe õilsaks ja heaks visionääriks vähemalt.

Anonüümne ütles ...

ja kui astubki erakonda.. so what?

Anonüümne ütles ...

Väikese obaduse saab siiski Innole ja Irjale panna.
Selle sündmuse eestvedajate seas ei olnud ühtegi reformikat. Kaks korraldajat olid keskerakondlased ja ülejäänud erakonnatud.
http://www.minueesti.ee/index.php?leht=475
Aga eks me kõik eksime vahel oma oletuste või järeldustega.
Lihtsam on muidugi kontrollida, enne avaldamist.
Jään põnevusega ootama, mida te 2010 sügisel kirjutate.