teisipäev, 1. detsember 2009

Eesti lastekaitse-alane euroraha on läinud pedofiilia toetuseks

Üks väike nüanss veel seoses pedo-teemaga.

Ma saan aru, et Kaur Hanson oli nii lastevanemate kui lastekaitse liidus eurorahade väljaajaja. Mis tal õnnestus tänu tähtsale positsioonile IRLis. Siis tuleb välja, et Euroopa Liidust Eestile lastekaitse tarbeks eraldatud raha, miljonid kroonid on läinud pedofiilia toetuseks. Suur osa sellest otse Kaur Hansoni pedo-urka ülalpidamiseks. Päris karm värk.

5 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kas see pedofiilia teema on iga aastane sügisene jututeema?
Kas narkomaania põhjustab pedofiiliat? Mulle tundub,et narkodiilerid on kõik pedofiilid.

Anonüümne ütles ...

infoks:
edueeldused euroraha väljaajamisel on erinevad, olenevalt allikast. sotsiaalfondi osas määrab prioriteedid liikmesriik. seal saab IRL liige asjatada küll, kas kehva projektiga. otse Brüsselist tulev raha aga ei küsi kohaliku partei liikmelisust, loeb ainult projekti kvaliteet.

Anonüümne ütles ...

See on tõesti karm värk, ja arakirjanduslikult päis märkimisväärne avastus, Inno. Kudos sulle selle eest. Huvitav, et terve peavoolumeedia vaikib sellest in corpore. Või siis heal juhul kajastab väga laisalt või mokaotsast. Huvitav on veel see, et ükski parteijuht ega kõrge poliitik pole mokaotsastki antud teemat käsitlenud, kuigi see puudutab ühiskonda väga otseselt. Ilveselt tuleb täiesi süüdimatu köki-möki, nagu tavaliselt, mis mõjub praeguses olukorras eriti küüniliselt ja hoolimatult.

Anonüümne ütles ...

Nägusid vaadates, on enam kui kindel, et europarlamendis endas on suur hulk salapedosid ja kapihomosid. piir homode ja pedofiilide vahel on ebamäärane. Vanad homotaadid ostavad palju nooukeid kallite kingitustga ära.

Anonüümne ütles ...

Pole siis ime, et juute ei sallita. Juudid on perverdid ja pedofiilid:

http://www.come-and-hear.com/editor/america_2.html

Nii palju kui mina siit aru sain, lubab judaism kolme aastaste tüdrukutega seksida ja
poistega üheksaselt, aga pole midagi hullu kui asjaga varem pihta hakata.

Väga perverssne usk see juudi usk.
Rabidele see muidugi meeldib.