reede, 11. detsember 2009

Juhis Tüdrukute klubi käitlemiseks



Kuivõrd on tekkinud teatud probleem sellega, et Tüdrukute klubi raamatu kaanel olev isik on äratuntav (kohvikule on saabunud tigedad kirjad mitmetelt inimestelt, kes on end ära tundnud), siis soovitab kohvik raamatu puhul toimida järgmiselt: võtta jäme must marker ja lihtsalt näol silmade kohal tõmmata üks triip. Misjärel ei tohiks probleeme tekkida sellega, et keegi end ära tunneb.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

oot mismoodi, et mitu inimest on ennast ära tundnuvad esikaanel või? tundub, et raamat on muutunud menukiks teise eesti süldipidudel :-) igatahes peab lootma, et see linnas ka müüki tuleb, tundub änksa olevat kui prominentide pihta tuld antakse. jeberijee!

Irja ütles ...

jaa. päris mitu blondi naist ja isegi üks mees (!) on kirjutanud ja väitnud, et kaanel on nemad ja et raamat sisaldab nende kohta laimu. seepärast ongi kõige õigem, et kõigi nende huve kaitsta, kaanel oleva persooni silmnägu vildikaga ära sodida.

Anonüümne ütles ...

ää ärple, varsti pead endale musta markeriga risti peale tõmbama

Anonüümne ütles ...

kas see kleidis eit, kes silmi värvib on Peebik? Väga sarnane kohe temale ma ütleks.

Irja ütles ...

See võib olla Peebik in drag

Anonüümne ütles ...

Absull ei imestaks kui Peeik vahel kleiti või seelikut kannab. Igatahes sukkadest ei ütle ta iial ära. Selline moori moodi mees on ta nii või naa. Ma ei mõista kuidas mõni naine sellise baabaga sängi läheb? Tsipa pervo või mis??! :)

Irja ütles ...

Nõus viimasega :). Mulle ta ka ei meeldi.

Anonüümne ütles ...

nii, et lähen poodi, näen raamatut ja võin selle ära sodida? sest autor ju nii lubas? sain ma õigesit aru?

Anonüümne ütles ...

andekas soovitus

Anonüümne ütles ...

seal on anu saagim.

Anonüümne ütles ...

Sama loogika alusel saab teha ju nii, et kui raamat hakkab autorile liiga paksu pahandust tekitama, siis Inno tõmbab kaanele musta markeriga oma nimele triibu peale ja väidab, et tema pole seda kirjutanud.

Anonüümne ütles ...

Tere.

Sooviks Teie raamatut endale müüki võtta. Kui olete huvitatud ,siis minu mail on insa1@hotmail.com.