reede, 18. detsember 2009

Väikse Inno küsimus eesti rahvale


Väike Inno emaga.

Väikse Inno küsimus:
Kas siis, kui Rein Langi & Co riigireetmise oleks tuvastanud USA, kas siis oleks Rein Lang riigireetur, kellele ka eluaegne karistus oleks vähe?

8 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Ärge muretsege selle Langi pärast sest Majanduskomisjon andis rohelise tule tasuta elektrile s.o. iga mees võib asetada oma maja või ühistu maja katusele katuseharja elektrituuliku ja siis tasuvusja möödudes hakkab jooksma tasuta elekter...
Majanduskomisjon andis rohelise tule elektrituru avamisele http://www.e24.ee/?id=200694
Iga mees võib ise ehitada katuseharja elektrituuliku,materjalide kulu on köömes-vaata www.otherpower.com

Anonüümne ütles ...

Mida loeb oleks, oleks oleks ja veel oleks? Selge on see, et Pihl pingutas kõvasti üle ja käis oma võttest selili. Kuna ta on nii rumal, siis võib see saada tema poliitilisele karjäärile saatuslikuks.

Inno ütles ...

Millega siis Pihl üle pingutas? Et julges suuri isasid süüdistada?

Anonüümne ütles ...

Inno, sa toetad Pihli ainult kahel põhjusel

1. Ta on reformi vastu
2. ta tuli üle Savisaare paati

Mingit seost pihli isikuomaduste või millegi muuga pole, või ehk seletad oma äkilist oma meelemuutust, sest enne seda olid pealkirjad siin järgmised :

"Kes on eesti Simm 2, kas Jüri Pihl ?"

või näiteks "Kuidas sai Simmile, vene agendile, riigisaladuste loa andnud Pihl uurimiste alt välja jääda?
Miks riigiprokurör Aas, kes seaduserikkumisi ise peab menetlema, määras Simmi uurimiste juhiks Pihli abikaasa Lavly Lepa, ehkki Pihl figureerib selgelt Simmi spionaažiuurimistes?"

Paar kuud tagasi väitsite, et Pihl on Vene agent ja nüüd on ta suurim patrioot ja seda ainult tänu sellele, et ta astus Savisaare poolele.

Selline Orwellik 180 kraadine pööre, Inno sa oled ikka suurepärane Tõeministeeriumi ametnik.

Anonüümne ütles ...

Selline Orwellik 180 kraadine pööre tuleb sellest et Inno otsib tõde eituste kaudu. Otsib nii kaua kuni asi talle selgeks saab. Las otsib. Peaasi et lõpuks ikka tõde päevavalgele tuleb. Selline on lihtsalt tema meetod. Kes tema stiili juba teab ja tunneb ei peaks liiga erutuma iga tema hüüatuse peale. Ja kui inimene avastab uusi fakte või seoseid siis vähegi arukas inimene otse loomulikult korrigeerib oma seisukohti. Ärge unustage et blogi pole mingi prokuratuuri register kus vettpidavad süüdistused ilusti kirjas. I&I blogi ammugi. Võtke seda kui väikest meelelahutust. Mulle meeldib. Sellepärast ostsin ka tema raamatu, kuigi selle lugemiseni pole ikka jõudnud. Aga tahtsin niiöelda kaudselt toetada seda meelelahutust siin blogis.

Anonüümne ütles ...

ei , asi on selles, et kui tehakse avaldus kuriteo asjas, siis organ, juhulkui kui asja ei alustata, teatab sellele, kelle kohta avaldus tehti.

Raske öelda, mis oli Pihli peas, kui ta seda eiras. Ta ei saanud aru, mis see poliitika on?

Anonüümne ütles ...

kle, su emal on õde ka jah?

Inno ütles ...

jah, Maimu oli nimi, uppus Pärnu jõkke.