pühapäev, 24. jaanuar 2010

BRANGELINA ON LÄBI!


Väljavõte nädalakirja In Touch veebist.

Veidi ka rahvusvahelist gossip'it: näitlejate Brad Pitt'i ja Angelina Jolie unelmate abielu on läbi. Põhjuseks siis, nagu selgub, Angelina kõrvalehüpe oma keeleõpetajaga. Mis näitab, et kui sobivust pole, siis ei aita ka laste metsikust vorpimisest suhte tsementeerimiseks. See vajub ikka laiali nagu lumelinn kevadel.

Loomulikult on märksa mõistlikum lahku minna enne, kui sellised asjad välja tulevad. Sest vastasel korral on kannatajateks just lapsed. Näiteks ka minu eks Ingrid Veidenberg  peitis abielu ajal oma kõrvalehüppeid, ja tegi nägu, et kõik on korras, ka laste ees, mistõttu oli lahkuminek lastele loomulikult suur šokk, ja teadasaamine, mis koledusi nende kallis emme on korda saatnud, pettes nii lapsi kui oma meest. Ent nii nagu elus ikka, tulevad kõik asjad ükskord välja. Ka kõige paremini hoitud saladused. Ja seda magusamad nad muidugi ka on.

Kokkuvõttes võibki öelda, et pettustele rajatud suhe kaua ei püsi. Pikas perspektiivis petetakse ainult iseennast. Mistõttu soovitan vähemalt lähisuhtes olla üdini aus.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hakka veel heaks ja õigeks ja mine koostööle Koosaka imetletud tulevase presidendi Savisaarega, kohe oravatest kurjamid kallal. Ehe stalinism Eestis!

Anonüümne ütles ...

http://www.tmz.com/ ei tea veel asjast midagi....uudis võib täilk jama olla.

Anonüümne ütles ...

kaua sa ingridiga tundsid, et oled tõesti abielus kus partnerid teineteist toetavad ja hea suhe on (mitte et tegemist on paljalt abieluga paberite järgi)? kas irjaga koos olles ei karda, et ühel hetkel "särts" teie vahel kaob?

Inno ütles ...

Ingridiga koos elades oli vaid lootus, et see tunne tekib, kus partnerid teineteist toetavad ja on hea suhe. Irjaga oli see tunne algusest peale olemas ja pole ka kuhugi kadunud. Seetõttu ma ei oska ka midagi karta.

Anonüümne ütles ...

irw, mis sa tahad öelda, et sa ei tundnud ingridiga kordagi, et tegemist oleks olnud selle tõelise abieluga, kus partnerid koos õnnelikud on?

Anonüümne ütles ...

No Inno on ju töss! Alguses pani Ingrid talle käpa peale, siis Irja. Mõlemad võimuhaiged eided. Tuleb keegi kolmas, veelgi võimukam eit, jookseb Inno tolle sabas. Kalts ta on ja kaltsuks jääbki. Aga kui Ingrid tegi Innost (vaevaga küll, aga siiski) tubli ajakirjaniku ja lugupeetud ühiskonnaliikme, siis Irja tegi tast selle, kes ta tegelikult on: kalts ja hälvik.

Anonüümne ütles ...

Reamees Ivanov, mida sa mõtled, kui Angelina Jolie pilti näed? No et küll tahaks teda põrutada! Ja sina, reamees Petrov, mida mõtled sina Jolie pilti nähes? No küll sellist põrutaks! Aga sina, reamees Inno Tähismaa? No mina mõtlen Angelina Jolie pilti nähes loomulikult, kuidas saaks veel Ingridit põrutada! Hm, reamees Tähismaa... aga miks just Ingridit? Sest ükskõik keda või mida ma näen, minule meenutab kõik Ingridit!

Anonüümne ütles ...

Kesse Jolie on ja millega ta hakkama on saand? möh

Anonüümne ütles ...

Inno, säästa meid palun vähemalt siingi nendest brääd pittidest ja joliedest... ajakirjanikud tahvad kah ju elada...:D

Anonüümne ütles ...

17.59-le
Parim!

Anonüümne ütles ...

Sinu loogika ei pea paika. Kuigi sa nagu maainimesele kohane, tahad kõike ja kõiki, mis sa enda ümber näed kohe endaga võrrelda, aga siin tuleb sisse loogikaviga Inno. Brad oli enne abielus ja lasi jalga Angelinaga nagu sina tegid. Kui jalga lasi, siis ju eelmise naisega ei klappinud ja polnud mõtet edasi punnitada..... Aga nüüd käivad kõlakad, et Brad vana naise juurde tagasi kipub. Kui nüüd nagu sina tahad ikka endaga paralleele tuua, siis mis me sellest järeldada võime Innukene?

Inno ütles ...

Seda, et ma ei kipu vana naise jurde tagasi.

Anonüümne ütles ...

Vale järeldus: Kui ikka tahad 1 ühele samastada, tuleb järeldada, et Irjal tekib vasrti suhe oma "keeleõpetajaga"