kolmapäev, 20. jaanuar 2010

Don Ansip ja tema capo'd


Väljavõte ERRi uudiste veebist.

Täna oli ETV Pealtnägijas taas üks episood Eesti maffia-vabariigi argipäevast, kus siis don Ansipi capo, politseiametnik Andri Urbas pressis oma elukaaslase tööandjalt raha välja, kasutades oma kõrget positsiooni ja "sidemeid" ning kuidas tema asi politseis kinni mätsiti. Mis näitab, et endise Lõuna-Eesti prefekti Aivar Otsalti asi polnud üksikjuhtum (NB! Otsaltist pidi saama Politseiameti või Kaitsepolitsei uus juht!!!), vaid see, mis toimub, on süsteem. Kus teatud isikud saavad karistamatult möllata, teiste suhtes aga lajatatakse täiega, ja rohkemgi veel. Kus lihtne inimene elab pidevas hirmu-õhkkonnas, nagu ka Pealtnägija saatelõigust välja tuli. Ja kus ta võib ametnike peale kirjutada kuriteokaebusi palju tahab, mingeid menetlusi ei alustata.

Teine episood don Ansipi capo'dest, kes inimestelt tunnistusi välja pressivad, Ekspressi veebist:
Just nõnda seletab Hendrik Kurvits tema vahistamist ja karistamist - "Kapo nõudis, et räägiksin Ringmaa vastu ükskõik mida, muidu leitakse mu kohta midagi ja viis aastat kohus ikka mulle mõistab," ütles Kurvits oma viimases sõnas kolmapäeva hommikul. "Ei ole midagi teha - elame riigis, kus kapo on kõige tähtsam."

Tõesti, no comments!

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ja nüüd paluks kommentaare, et Inno Tähismaal on käpp sees Rahvusringhäälingu ja Eesti Ekspressis, et KAPO-t. kohtunike ja politseid "laimavate" lugudega siin blogis esineb.

Nuh kus te kommenteerijad olete?

Nüüd on suu vett täis?

Kõik see on vale ja väljamõeldis, kuidas KAPO inimesi kiusab?

Täna on see KAPO tagakiusatav see Bäkmann, aga homme võid olla just SINA!

Inno ütles ...

Kesse nüüd siin piiksub?

Anonüümne ütles ...

Ma pakun, et Inno on jälle selle 1 kommentaari autor nagu paljud Ingridi ja KAPO nuhid väitnud varem on. :D

Auhh-auhh. Kus te Nuuskurhamstri koputajad olete?

Anonüümne ütles ...

Väga õige jutt millele Inno Tähismaa juba ammu tähelepanu juhtinud on.
Lugege Eesti Ekspressi loo kommentaare Märt Ringmaa sõbra loo kohta ja näete tõelist rahva arvamust meie korrumpeerunud KAPO ja kohtute kohta, kus alusetult või kokkuklopsitud nö tõendite alusel inimesi pikaks ajaks vangi mõistetakse.


TASUTA VESI JA ELEKTER KÕIGILE!

Anonüümne ütles ...

Mendid ruulivad. Ülejäänud on nagu Jossifi ajal vait ja pluvad jumalat, et NKVD-lased nende uksest kuidagu mööda läheksid

Anonüümne ütles ...

ansip pole miski don, ansip on pigem sancho panza

ein Mensch ütles ...

Tähelepanu, on oodata peagi interneti surma >>

http://www.youtube.com/watch?v=GfUn9DF47wU&feature=related

Anonüümne ütles ...

misasja, ma ei saanud mittemidagi aru sellest uudisest?!, kas kuidagi selgemalt ei saaks väljendada, palun? Ansipi naise (kus ta naine töötab?) ülemuselt(misnimeline?) pressis Ansip raha välja või?
Et Ansip läks oma naise ülemuse juurde koos kapo meestega, ja ütles et nüüd kas tunnistad Ringmaa(mida ta Ringmaa vastu tunnistama pidi?) vastu, või teeme sulle 1:0?

Anonüümne ütles ...

Inno, kas sa oma praeguse naise kohta ka midagi "Tüdrukute klubi" stiilis välja annad? Ainest ju oleks, või mis? NAK-i meeste vabalt kasutatav madrats jne. Arvan, et lugejaid leiduks. Saaks lastele elatisraha ka natukenegi maksta. Muidu pead elatisraha maksmiseks laomeheks minema või välismaale põgenema.

Tegelikult, olete kaalunud välismaale minemist? EL piirides saab Inks teid võib-olla kätte, pole turvline. Mehhiko või Argentiina on kindlasti head variandid. Olete selle peale mõelnud?

Nüüd Inno kindlasti ütleb, et eks see ole Ingridi kiuslik laim, et Irjakene on lõdva püksikummiga ja oli NAK-i meestele panemiseks, kes viitsisid. Nii mõnigi viitsis. Tegelikult pole Irja NAK-i meeste madrats ja paugu lahtisaamise vahend kunagi olnud, see on kõik Ingridi tühi loba.

Mnjaa, ei taha Inno nahas olla. Kunagi võis Innol olla tore NAK-i meestega kohtuda ja juttu ajada. Samade meestega, kes tema naist lõdva randmega paugu lahtisaamiseks kasutasid. Seda koomilisem tundub Ingridi litsiks tembeldamine. Aa, õige, Irja polnud siis ju abielus, see vabandab kõik välja ja teeb olematuks. Ingrid aga oli ja käis Peebikuga reisul. Lits mis lits!

Ei tea, kas Irja igatseb taga neid aegu, kui NAK-i mehed teda ikka mehemoodi oimetuks rahuldasid?

Naks nagu taks kirjasaatja.

kt ütles ...

Pole siin ilmas enam midagi üllatavat. Riigikohus oma 18.01.2010 otsuses http://www.nc.ee/?id=11&tekst=222521920 (asi nr 3-1-1-57-09) oli IÕK lahendite surve all sunnitud mõistma isiku õigeks paragrahvi alusel (KarS § 256 lg 1), mille eest Harju maakohus mõistis talle alguses seitse aastat vangistust, kuid peale selles osas õigeksmõistmist jättis karistuse muutmata!

kt ütles ...

Oops, Tartu maakohus, mitte Harju.

Inno ütles ...

Tubli, kirjasaatja!

Anonüümne ütles ...

Don Savi ja tema turvanaised.
Kas Moonika tegi Lewinskyt,et pääses järgmisele levelile?
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=363287

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

ütle nüüd, inno usub maistream meedia ja liputaja kärmase juttu..lahe
elagu err!

Anonüümne ütles ...

Savisaare capod ja "äripartnerid"