reede, 15. jaanuar 2010

Eesti nomenklatuuri kuriteod varsti ka välismeedias

Sest on vähe vara rääkida veel, aga me oleme viimasel ajal ja just viimastel päevadel aktiivselt välisajakirjanikega suhelnud ning neile Eesti olukorrast ja võimu kuritegudest rääkinud. Ehk siis peagi saab ka muu maailm teada, kuidas siin valitsusvastaste blogger'itega käitutakse. Nimetatud ajakirjanik ei olnud vene ega soome ajakirjanik.

Mainiks veel, et too ajakirjanik, kellega rääkisime, pidi tooli pealt maha kukkuma, kui kuulis, kuidas meil aprilli lõpul kodu läbi otsiti ja kuidas meile ei ole siiamaani antud tagasi me arvuteid, mis on me töövahendid. Kuidas meil ei lubatud läbiotsimise juurde advokaati kutsuda. Kuidas mult luuletused, Vaba ühiskonna raamatu pooleliolev käsikiri ja telefonimärkmik ära võeti ja kuidas mu sõbrad ja tuttavad pidid pärast seda üksteisejärel ülekuulamisel käima. Nagu Valgevene, ütles ta Eesti kohta* ja ütles, et tema riigis ei oleks selline asi iial mõeldav.  Ma lisaks - nagu KGB. Ka KGB võttis inimeselt esimeses järjekorras ära telefonimärkmiku, et saaks teada, kes on tema sõbrad ja tuttavad.

Vot siis. Toosama ajakirjanik hoiab meil nüüdsest ka silma peal. Lubas varsti tšekkida, kas oleme vangis või väljas või mis meiega on üldse juhtunud. Kui palju menetlusi ja menetlusekesi on alustatud.

*võrdluseks - tuttav saksa härrasmees Klaus Dornemann, kelle eesti politsei pronksiööl d-terminalis nuutidega vaeseomaks peksis, võrdles Eestit Zimbabwega.

23 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

töötute töövahendid? irw.

Inno ütles ...

Just. Mis tööd sa teed, kui pole töövahendeid.

Irja ütles ...

Ei saa ju tööd tegemagi hakata, kui töövahendeid pole.

Anonüümne ütles ...

Kirjutage pigem algaja juristi suursaavutusest:

Kohus jättis Bäckmani kaebuse rahuldamata

Tallinna halduskohus ei rahuldanud Eestit vaenavate ja stalinistlike avaldustega tuntuks saanud Soome kriminaalõiguse dotsendi Johan Bäckmani kaebust siseminsitri käskkirjadele talle eelmisel kevadel ja suvel Eestisse ajutise sissesõidukeelu kehtestamises.

Kuna kohus Bäckmani kaebust ei rahuldanud, siis peab ta kandma ka vastaspoole kohtukulud, ütles kohtusekretär. Bäckmanil on võimalik kohtuotus Tallinna ringkonnakohtus vaidlustada 30 päeva jooksul, vahendas ERR Uudised.
End Soome antifašistiks nimetav Bäckman ei olnud rahul siseministri mullu 24. aprilli ja 18. augusti käskkirjadega, millega talle kehtestati Eestisse sissesõidukeeld ning tahtis kohtult nende õigusvastasuse tuvastamist. Bäckmanit abistas protsessimisel õigusnõuga kunagine prokurör Irja Tähismaa

Irja ütles ...

Miks me peame sellest kirjutama? Kirjutame ikka sellest, kuidas varsti ilmub välisajakirjanduses piiiikkkk jutt eesti nomenklatuuri kuritegudest. See ju palju huvitavam või mis, ah?

Miks te oma tegusid häbenete, kapo-koerad?

Anonüümne ütles ...

See küll superuudis. Andke siis meile ka teada., kui lugu ilmub!

Anonüümne ütles ...

No saab siis imet näha. Mina arvan, et teie tagakiusamise tõttu katkestab õige pea enamik riike diplomaatilised suhted Eestiga ja kutsub suursaadikud tagasi. No Zimbabwe ehk ei katkesta. Sest kui juba Dornemann ise ka ütles... tervet maailma vapustav suurskandaal on ukse ees, üks mis kindel! Ja pärast seda pole maailm enam endine!

Anonüümne ütles ...

jussi tahame , andke jussi ja ainult jussi ehk teistesõnadega TÕDE EESTI KOHTISÜSTEEMIST !!!!!!

Irja ütles ...

Väga vaimukas :). Aga eks paistab, eks paistab. Elus on ikka nii, et kes naerab pärast, naerab paremini.

Anonüümne ütles ...

Inno, räägi ära - kas sa siin palmi all onaneerid ühe või kahe käega?

Anonüümne ütles ...


Mainiks veel, et too ajakirjanik, kellega rääkisime, pidi tooli pealt maha kukkuma, kui kuulis, kuidas meil aprilli lõpul kodu läbi otsiti ja kuidas meile ei ole siiamaani antud tagasi me arvuteid, mis on me töövahendid.


Kui teie luulusid ja blögi tõe pähe võtta, ei saaks naiivne inimene ju enam toolilegi.

Seda ka ikka rääkisite, kuidas valitseva kliki hirmutegude tõttu perssekukkunud "rahvasaadik" Türja valimistel ainult 7 häält sai tänu pereliikmetele?

Irw...

Irja ütles ...

Mis lõbusad kommentaarid siin vastu ööd! Aga teinekord mõelge ikka midagi natu-natukene sarkastilisemat välja, sest see seitse häält nagu vana nai juba ja see ei solva mind eriti. Kuhu on kadunud teie lõikav sarkasm?

Anonüümne ütles ...

Teie Ingridist ja justiitsmaffiast lälisemine on ka ammu kõiki ära tüüdanud. Vanad naljad needki. Ja ära tule nüüd ütlema, et teie blogi, kirjutate mis tahate, ja kui meile ei meeldi, siis kasigu me minema. Ilma meieta teid poleks. Isegi mitte nii palju nagu teid praegu on. Meiesuguseid siit "kohvikust" läbiastujaid peate hoidma. Muidu kirjutate ühest toast teise teineteisele. Ja kaua te omavahel ikka Ingridi-teemat lahata viitsite.

Anonüümne ütles ...

А мне твой комментар нравился. Как тебя завут, девушка?

И.В.Сталин

Anonüümne ütles ...

Vot seal väljamaal on ikka õiged inimesed ja seal kaugel Portugaalias- seal on nii head mehed... kõik, mis nad teevad ja räägivad, on puhas kuld. Ja eks ikka Egiptuse lihapotid ja Paabeli hoorad on läbi sajandite olnud lollikeste peibutuseks.

Tänu sellele nned 2 hullu blogi peavad, oleme läbi aastate näinud vaimuhaiguse süvenemist. Tänu blogiajastule oleme me kõik tunnistajaks, kuidas kahest vaimuhaigest inimesest, kes õigel ajal ravi ei saa, võivad saaga tüütud kodanikud, kes kaeblevad, esitavad hagisid ja õiendavad iga töötava inimesega- ise mitte sittagi tehes, umbes igavuset lastakse mingi kaebus kusagile lendu. Naljakas on tõesti see, et kodanikud ise ei suuda isegi rohtu ukse eest ära niita. Arvamus, et Nõukogude Liidu lagunemisega sellised tüübid ka välja surid oi ennatlik-Soomes on sihukesi hulle nüüd 2 tükki, Eestis ka nüüd 2- arvestades rahva arvu, siis meil siin eestis on asi perses. 1,2 miljoni kohta 2 idiooti rahvareeturit Soome 2 idioodi vastu (Soome rahvaarv 5,3 miljonit)

Anonüümne ütles ...

Muide, Inno armastab samuti ennast ajakirjanikuks nimetada vaatamata sellele, et ükski Eesti meedjaväljaanne tema soperdisi avaldada ei võta...

Anonüümne ütles ...

tahaks näha , mis väljaanne see on, kes seal Soome kiriku ees kahtekümmet vene agenti vaatlemas käis.
Huvitav võte muidugi, et tähelepanu alimentide protsesssilt ära saada, end kindlasti riigivastaseks teha.Et siis kui Inno protsessi kaotab, saaks ütelda, et ta peab lastele ülalpidamist maksma kuna on vabadusvõitleja.
Peab ika väga suur rahahäda olema, et kogu oma elu ühele kaardile panna. Ja peab ikka kalts mees olema, kelle elu Irja nii tagumikku keerab.

Inno ütles ...

Aga kui mulle meeldib olla selline kalts. Ma tunnen end paremini kui kunagi varem elus.

Anonüümne ütles ...

täitsa õige, masohhism on ilmselt kaasasündinud, see on kindlasti mõnus kui on sihuke suundumus.

Anonüümne ütles ...

to 16 jaanuar 2010 11:34
Võta teatavaks, et Inno on Bonnieri preemia laureaat.
Kui sa muidugi tead, mis preemia see on ja kes seda välja annab.

Anonüümne ütles ...

No aga olid ju arvutid aastaid, aga tööd te ikka ei teinud. Eksnaise vitumahladest kirjutades arvuti taga onamine ei kvalifitseeru tööks.

Anonüümne ütles ...

21:18 - ka pime kana leiab tera. Urro põles kiiresti heleda leegiga. Allakäik ajakirjanikuna algas artikliseeriast "Kuidas nad (Eesti rikkad) elavad" ning muutus pöördumatuks tasulise äriuudiste portaali OBN loomisel, mille äriidee oli (pange tähele - sellesama Bonnieri laureaadi ajusünnitis, sic!) BNSi uudiste raadiost ümberkirjutamine ja lollikestele "ärimeestele" mahamüümine.
Loomulikult see ei toiminud ja loomulikult on Urro versioon, miks ei toiminud, et ta tollane abikaasa Ingrid olla liiga kärsitu olnud projekti kasumlikkuse ootamisel. Edasi kulges allakäik juba vertikaalis ja selle kõigega oleme ilmselt tänu käesolevale blogile ka tuttavad.

Irja ütles ...

To 4:37 - aga miks sa, hea inimene, lased hulludel vabalt ringi joosta? Kui leiad, et hullud oleme, eks teavita asjaomaseid. Nii naljakas - kraaksute, aga midagi ei tee. Ärge siis kraaksuge, kui teha ei julge.