reede, 29. jaanuar 2010

Kohviku ettepanek töötutele: LOOME OMA OIVALISE AJAKIRJANDUSE

Kui niisama kodu istute või midagi teha pole, siis tehke pilte, oma elust-olust, või kirjutage mõni lugu. Ja pange see teele, kohviku meiliaadressil: innott(ät)mac.com.

LOOME OMA OIVALISE AJAKIRJANDUSE, sest suured ajakirjandusmagnaadid nagu Luik ja Kadastik on end kas põhja joonud või ära pööranud, neist pole suuremat tolku ega ka nende väljaannetest, need on üha õhemad ja sisuvaesemad. Ning üha äraostetumad. Seetõttu pole Luik kuhugi jõudnud ka oma ajakirjanduspreemiaga.

Kohvikul palju välja käia pole, õigemini üldse mitte midagi, aga kui mingi hulk pilte ja lugusid koos, siis saab nende põhjal ühiselt parimad välja valida ja ehk mõtleme ka preemiate osas miskit välja, saab teha vastava korjanduse.

Nii et, tsiteerides Ingrid Veidenbergi, ANDKE TULD! Kaotada pole midagi, aga võita vähemalt see, et lood elust enesest avalikkuse ette jõuavad.

Ahjaa, kohvikusse saadetud pildid ja lood muidugi avaldatakse, pildid võiks jääda alla 1 MB, soovitavalt, ja lood alla 3000 tähemärgi.

NB! Soovi korral jääb kaastöö täiesti anonüümseks!!!

43 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Puhta loll peaks olema, et teile midagi saata. Üks ilus päev on teile miski vastu karva ja siis saab vaene lihtsameelne "kaasautor" koos kogu töökollektiivi, sõpruskonna ja suguvõsaga, tuld tõrva ja sitta kaela.

Anonüümne ütles ...

Hilja peremehed, hilja! Keegi ei usalda Teid enam.

Anonüümne ütles ...

Urrodest-Türjadest nüüd küll millegi loojat ei ole.
Toppige rusikat perse edasi.

Anonüümne ütles ...

aga äkki mina siiski usaldan?

Anonüümne ütles ...

No proovime. Etenduseks uurige kuidas seletada seda, et keskerakondlik linnavalitsus maksis iluuisutajate majutamise eest Kofkini hotellides turuhinnast kaks korda kõrgemat hinda. Kas oli tegemist mõistliku rahakasutusega?

Anonüümne ütles ...

17:04, aga keda see huvitab - pane oma lood ja fotod siia peldiku poole minema ja vaatame, mis saama hakkab.

Anonüümne ütles ...

Huvitav ülekautse, ainult kuidas tasusatmisega on? Töötudel ju iga sent arvel. Ma ise olen üsna veendunud, et minu loo vastu oleks teistel suht raske saada ;)

Anonüümne ütles ...

Ma niigi kriban siia iga päev midagi! Elektrik ja ULA ka. Need kes siin käivad, kirjutavad siia edasi, kes ropendab, kes sõimab, kes rebib niisama kildu...Üleskutse siia kirjutada peaks ikka olema kuskil suures meedias! Ja honorarid ka ilusasti välja hüüdma!

naljapoiss

Anonüümne ütles ...

inno ja irja, kuidas suhtute sellesse, et eile oli ETV-s ja ETV2-s ooperiõhtu otseülekanne mis läks maksma 400 tuhat krooni ja selle (maksumaksja) raha eest promoti seal eesti presidenti kõvasti? ja kas teie arust eesti president on poliitiliselt kallutamata või kui presidenti näidatakse maksumaksja raha eest, siis samale üritusele oleks võinud kutsuda ka opositsiooni esindaja näiteks edgar savisaare näol? üldse tahaks teie muljeid kuulda selle otseülekande kontseptsiooniga seoses, kus sisuliselt kahel kanalil näidati ühte sama asja 6 tunni ulatuses ja maksumaksja (sealhulgas ka ooperist mittehuvitatute) raha eest.

Anonüümne ütles ...

Ets ei käi kuskil kus Tom on!

maksumaksja

Anonüümne ütles ...

Tõsiselt, see peab mingi nali olema? Elekter ju koguaeg kirjutab ja palub abi Innolt, aga vaikus... :(

Anonüümne ütles ...

Ja kuidas suhtub Irja sellesse, et Inno pihku lüües endale rusikas aanusesse üritab suruda? Millele Inno pihkulöömise ajal mõtleb?

Anonüümne ütles ...

Keskerakonna pressiteade
29. jaanuar 2010
Laanet: Kas keskkonnainspektsioon varjab Reformierakonna kalaäri?
Endise siseministri Kalle Laaneti hinnangul näitavad viimasel nädalal õiguskaitseorganite poolt avastatud nn kalapesu juhtumid, et keskkonnainspektsioon ei suuda või taha avastada ebaseaduslikku kalaäri.
„Viimasel ajal on Eestis õiguskaitseorganid avastatud hulgaliselt nn kalapesu juhtumeid, kuid keskkonnainspektsioon, kelle ülesanne on teostada looduskeskkonna ja -varade kasutamise alast järelevalvet, pole suutnud või ei taha ebaseaduslikule ärile piiri panna,“ märkis Laanet.
„Kuna Riia laht ei külmu ära, siis ei ole võimalik seal kala püüda ning naaberriigi kalamehed käivad tööd tegemas Pärnu lahe või Peipsi järve jääl,“ selgitas Laanet. „Püütud kala müüakse kohalikule kalurile, kes need oma püügipäevikusse kirja paneb, seejärel viiakse kala kokkuostu ja realiseeritakse õiguspärasel moel.“
20. jaanuaril käesoleval aastal tabas Pärnu politseiosakonna patrull kaubiku ligi kahe tonni värske kalaga, mille tegelikku päritolu ei suutnud vedaja tõendada. Nädal hiljem 28. jaanuaril, tabasid maksu-ja tolliameti töötajad taas auto 718 kilo värske kohaga, millel puudusid päritolu tõendavad dokumendid.
Kala on võimalik püüda harrastuspüügi loaga, mis maksab 180 krooni. Luba saab osta kasvõi SMS-i teel ning harrastuspüügi loaga on võimalik püüda nii palju kui jõuad.

kalamees

Anonüümne ütles ...

Tore algatus Teilt, tahaks rohkem lugeda tasuta elektri kohta. Ehk hakkate avaldama Iiri elektrifitseeritud kalkuni kirjutisi.

Anonüümne ütles ...

Küll see Grete Marquez on üks kuri ja kade mees ....

ilusmees

Anonüümne ütles ...

Irja, Inno perssest näppu välja võttes tuleb see puhtaks lakkuda, enne kui klahve puudutada, lähvad haisema.

kolepoiss

Inno ütles ...

Ma ei tea ühtegi kaasautorit, keda oleks kuidagi halvasti koheldud. Pigem vastupidi, ma arvan, et kõik on väga rahul. Ja üldse, miks peaks kohvik kaevu sülitama?

Anonüümne ütles ...

meediaguru Linnar Priimägi: Ma ei tea ühtegi Innot, keda oleks kuidagi halvasti koheldud. Pigem vastupidi, ma arvan, et kõik on väga rahul. Ja üldse, miks peaks kehvik kaevu sülitama?

Anonüümne ütles ...

KARULOM
Ja pange see teele, kohviku meiliaadressil: innOTT(ät)mac.com.

inna-Ott

Anonüümne ütles ...

saab teha vastava kerjanduse.

Nii et, tsiteerides Ingrid Veidenbergi, ANDKE TULD! Kaotada pole midagi, aga võita vähemalt see, et lood elust enesest avalikkuse ette jõuavad.

Ahjaa, koevikusse saadetud pildid ja lood muidugi avaldatakse, pildid võiks jääda alla 1 MB, soovitavalt, ja lood alla 3000 tähemärgi.

kopu kepo

Anonüümne ütles ...

naljakas, et ma alles nüüd jaole sain. tavaliselt loen hommikust õhtuni, aga täna miskipärast eksis mu hundisilm meediakanalite võrgustikku. andeeksi, piiksi, irjo ja inna

sinu fänn idgar

Anonüümne ütles ...

naljakas, et ma alles nüüd jaole sain. tavaliselt loen hommikust õhtuni, aga täna miskipärast eksis mu hundisilm meediakanalite võrgustikku. andeeksi, piiksi, irjo ja inna

sinu fänn idgar

Anonüümne ütles ...

ha üldse, ma paljunen palju

no problemps, nagu ütleb mu kallis ühigege kogu maailma kesikud keskhäda

ei tea mis küll olla võiks pankrotis keskhäda? see blögi?

teid armastavad innar ja idgar

Anonüümne ütles ...

Tere Inno ja Irja!
Mina küll usaldan teid ja tõesti olen huvitatud sellest algatusest huvilisena,kuna ei oma annet kirjutamiseks.
Aga oleks kena,kui te kõrvaldaksite siit need rõvetsejad,kes ilmselt on ühes isikus.
Viimane artikkel Innolt "Kesknädalas"oli väga proffesionaalne,hea oli lugeda.
Ten points.
Mis puutub sellesse eilsesse ETV-s ja ETV2-s ülekantud mammut etendusse,siis mina seda tervenisti ei vaadanud,kuna minule selline modernne ooperi-monstrum ei lähe kohe mitte peale,kuid kui oleksin teadnud et see oli politiseeritud,siis veidi kahetsen,nagu siin üks kommenteerija väidab.
ERR=error,minugi arvamus.
See apelsini ooper oli tõesti jama.
Huvitav oleks teada,kui paljud seda vaatasid,neil on kindlasti see teada.
Ah soo,Irjale kiitus ja tänu Vaba ühiskonna raamatu eest ka.
Minu tutvusringkonnal kõigil see ostetud.
Edu teile.

üks lihtne mammi

Anonüümne ütles ...

Ka minu tutvus ostis selle kõik! Tõsi, väikse pettusega, ütlesin, et Naba ühiskonna raamat. No aga jumal kiitis heaks, sest tulu läks kerjustele.

ökkar

Anonüümne ütles ...

Tahaks ka seda Vaba Raamatut! Loodan, et kui Edgar hakkab järgmine nädal päälinlastele jälle puid jagama, siis annab hakatuseks igale vaesele ka selle RAAMATU!?

kehvikpoiss

Anonüümne ütles ...

mmmikene, kui siit rõvetsejad kõrvaldada, siis Inno/Irja on esimesed, kes minema peavad. Ma pole siin küll veel midagi hullemat lugenud kui peremehed ise kirjutanud.

Anonüümne ütles ...

Töötu ja vaene olla on muidugi omamoodi õilis, aga samal ajal ka kurnav. Kuigi meil peetakse pooltühja rahakotti justkui loomulikuks asjaks. On sul aga veidi rohkem kui naabril, kipub sõprus asenduma urgitsemisega, kaebekirjade treimisega, isegi vaenuga. Sitt postkasti jne.

kadekops

Anonüümne ütles ...

Oivalised Koivalised...
Inno, kas Sa kana oled keppinud?
Lükkad kanale taha, siis lõikad pea maha ja hoiad tiibadest kinni niikaua kuni ta surmaagooniatõmblemised Sul paugu lahti teevad! Siis lased kana lahti ja ta lendab Su eoslastega minema ka veel...vaata, et hiljem alimente nõudma ei hakka!

gruusiapoiss

Anonüümne ütles ...

IRWWWWWW! See on sama peastpersest segane idee neil nagu oli see poliitikasse minek.


Krdi koomikud.

Anonüümne ütles ...

Koosakas, sinu päev on saabunud, kirjarullid kohvikusse, enne kui ülehomme koidab pilkane öö advokaat Irja kaitsva tiiva all kohtusaalis. Kuna oled tunnustatud võltsija, siis võid siia saata ka võltsitud artikleid, küll avaldatakse. Pressi nad mõnelt vanalt ajakirjanikult surivoodil välja, armas sotsiaaltöötaja Nihvelt.

Anonüümne ütles ...

Hm... ah nüüd pole kofikul enam midagi pakkuda... alles hõisati, kuidas traksidega traksid saavad hea (?) vihje eest tuhat puhtana käden.
Teades ise ka mõningaid tööta jäänud ajakirjanikke, võin küll käsi südamel väita, et enne lasevad nad ennast kibuvitsapõõsasse visata kui Tähismaasdega kampa lüüa. No vbl kui Savisaar Urmi Reinde mõne noorema ja seksikama mudeli vastu välja vahetab Kesknädalas, siis ehk leiate endale usina kaastöölise.

Anonüümne ütles ...

Kas see Nihveldi Riida on umbes sama mis Haavli Liis? Tunduvad kuidagi samade asjade peal väljas olevat. Tööpiirkonnad näikse olevat ära jagatud - Liisil Tallinn ja põhjapoolne Eesti, Koosakal Koosa kant, mis vist Lõuna-Eestis.
Liisikese pärast on mure kohe, viimne kohtupäev läheneb, aga Tähismaad on teise vist hüljand, ei piuksugi enam kõigi vanainimeste Ema Teresa raskest elust justiitsmaffia võrgus, südantlõhestavatest videotest rääkimata.

Anonüümne ütles ...

Aga, mis mul saab selle vastu olla! Loome siis, olen käpp!

seltskond fänne Tartust!

Anonüümne ütles ...

tere gruusiapoiss...

kui ma nüüd aru saan, siis meil sinuga vist on midagi ühist. Läksin sinust ja sinu postitusest lausa õhevile, tahaks sinuga kokku saada ja seda kanakeppi arutada. Oled proovinud nagu loen, kuid minul jääb veel julgusest puudu. Kui mul hästi tugevalt kmäest kinni hoiakaid, siis ehk teeksime isegi koos ära ja ma saaksin selle va "paugugi" lahti. No mis teha, muu peale enam ei tõuse...hoieme siis ühendust..võid siiasamasse oma tel numbri jätta...loodan et oled ikka tõmmu. teeme ära!!! jess

Inno ütles ...

Hakkab juba looma.

Anonüümne ütles ...

Koosakal paluti esmaspäevani madalat profiili hoida. Esmaspäeval pärast kohtuistungit tuleb Nihveldi ja kaitsja Tähismaa pressikonverents, teemaks petturiõiguste jalge alla tallamine stalinistlikus Eestis.

Anonüümne ütles ...

Kanakeppimine oli juba Vanas Roomas tuntud teatud oma headuses!
Noori poisse ja lambaid pandi ka muidugi sama hoogsalt!

gruusiapoiss

Anonüümne ütles ...

Psühholoog soovitas meie voodielu vürtsitada millegi erilisega, kuna oleme Innoga palju pornot vaadanud, oli mul midagi uut ja erilist leida raske, lõpuks valisin väljaheitemängud, sõin enne Inno tulekut korralikult hernesuppi ja pärast ootasin voodis, kuni ta kergelt uinuma hakkab, sättisin tagumiku valmis ja alustasin...Innole väga meeldis, mulle ka!

iluspoiss

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Mõte on hea.
Inno,küsi Savisaarelt kolm iPadi,sinule ja Irjale kummagile üks ja kolmas minule.
Siis ma hakkan toda rinnas kandma ja ööpäevaringselt näitama kuumi uudiseid Dublinist.
Väga tore oleks kui sa teeksid siia blogigisse akna kus tuleks minu otseeetri saated Dublinist,ööpäevaringselt...

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kõikse suurem viga on sellel iPadil see,et puudub kaamera...

http://www.readwriteweb.com/archives/could_no_camera_be_an_ipad_killer.php

http://www.businessweek.com/innovate/NussbaumOnDesign/archives/2010/01/parsons_student.html

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kuule Inno,aga sellel iPhonel on ju kaamera peal.Sellega peaks vast saama teha otseülekandeid ööpäevaringselt,või kuidas?
Ja vast ka nende teiste mobladega samuti millel kõva tarkvara ja head kaamerad peal?

Tjah,Eesti Stalinistlik-Fashistlik-Liberalistlik peavoolu meedia pole siiani teinud ühtegi dok.filmi väikesevõimsusega elektrituulikute ehitamisest...
Võiksite teha dok.filmi
Lembit Merilast sest ta on oma kätega ehitanud kolm elektrituulikut ja elektritraktori,ning puuküttel auto:
http://www.sonumitooja.ee/vanaleht/2008/St43/lembit.htm

Keegi võiks ju külastada ja teha kuulsaks Lembit Merila...

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Mart Laari kommentaarid:
29 jaanuar 2010 16:23
29 jaanuar 2010 16:34
29 jaanuar 2010 17:00
29 jaanuar 2010 17:40
29 jaanuar 2010 18:34
29 jaanuar 2010 19:30
29 jaanuar 2010 19:31
29 jaanuar 2010 21:23
30 jaanuar 2010 1:41
30 jaanuar 2010 20:44