teisipäev, 26. jaanuar 2010

Kus elab Rain Lõhmus?


Väljavõte Google Mapsi veebist.

Kus elab Rain Lõhmus, see kunagine Eesti esirikkur, Hansapanga asutaja, kelle juures Kaur Kender käib oma Milana päevikut kirjutamas?

Usinad kohvikulised tšekkasid välja: kauni Lugano järve kaldal, Šveitsi-Itaalia piiri lähedal. samas kõrval Como järve ääres elab näiteks Ernesto Preatoni, kah kunagi Eestis laineid löönud mees. Ning seal on ka näiteks Madonna, Sylvester Stallone ja George Clooney.

Šveitsi telefoniraamatust leiab ka tema muud andmed:


Siin ka maastikupilt (Google maps)...


... ehk mägiteed, kus Lõhmus oma Ferrariga ringi kimab.

Kohviku ettepanek: eestlased võiks kampa võtta ja Lõhmusele külla minna, näiteks. Ma kujutan ette, et masu-ajal on tal ikka hädavajajatele ühte koma teist pakkuda oma varasalvest. Või mõnd tööpoolist. Ja on tal ju kohustus ka: oma vara Eestis teeninud, eestlaste raske tööga, ning nüüd hoidub kodumail maksude maksmisest kõrvale. Võib arvata, et ta juba Hansapangas töötamise ajal avas Šveitsis numbriarve, kust nüüd seda va krõbisevat ammutab.

Siin ka Lõhmuse villa katus, tema kuut paistab seal olevat üks pisemaid:


ent see-eest on tal korralik privaatne paadisild, nagu Google'i satelliidipildilt näha:

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tea millega see Lõhmus nüüd selle tähelepanu ära teenis - kas julges kuskil Ingridiga ühe pildi jääda või mis? A mis te teisi sinna värava taha kraapima saadate, minge ikka ise kõigepealt, saate jälle vahvaid reisikirju kirjutada nagu vanasti. Ja kui peaks siis veel juhtuma, et Lõhmus polegi sooja kummeliteega uksel vastas, saab neetud kapitalisti kiruda, kes lihtrahva vajadustest ei hooli.
Sellest saaks kohe Kesknädalasse vahva loo valmis veeretada!

Anonüümne ütles ...

hmm lõhmus vana vedru... =)
puhkab seal meie raha ees :P

Inno ütles ...

Praegu vähe jahe seal.

Anonüümne ütles ...

...ja see on sinu tänase päeva töö, uuriv turukirjanik

Anonüümne ütles ...

Aga milline seakisa tõusis kunagi siin blogis, kui keegi julges kirjutada, mis aadressil Rrakveres Tähismaa resideeruvad.

Inno ütles ...

Egas elu ainult turukirjutamisest koosne.

Anonüümne ütles ...

No aga pange tel.search.ch "map" valikus Löhmuse aadress sisse ja zoomige max, nii kaua (löpuks peal klikkides), et näete isegi maja katuse ära ja naabrite villad körval. Läheks küll külla kui kutsutakse. Seal kandis on nüüd soojem ka.

Anonüümne ütles ...

http://map.search.ch/melide/lungolago-giuseppe-motta-81.en.html?x=-5m&y=3m&z=1024&w_h=1024x768

Link siis ka:

Anonüümne ütles ...

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=lungolago+Motta+81++6815+Melide%2FTI&sll=37.0625,-95.677068&sspn=33.489543,56.425781&ie=UTF8&hq=&hnear=Via+Lungolago+Giuseppe+Motta+81,+6815+Melide,+Tessin,+Switzerland&ll=45.939804,8.936487&spn=0.000897,0.001722&t=h&z=19

Satelliidi pilt

Inno ütles ...

Tähh. Ma lisasin need ka.

Anonüümne ütles ...

Väga hea! Sellised uudised on huvitavad! Ja teete Kroonikale ja Eesti pea olematule seltskonnaajakirjandusele silmad ette. Peab mainima, et Saagim on selles suhtes ka veel tiba nõrk. Näiteks meie oma supermodellid, jummala vaikne selles suhtes, kuigi googeldades leiab intrigeerivad pilte kuhjaga, aga meie ajakirjanduses on vaikus. liialt siivsad on eestlased! Jõudu!

Anonüümne ütles ...

Kui soovid teada, kus sõber, naine, mees parasjagu viibib, kliki lingile ning sisesta tel nr. ja näedsa leiabki ülesse:
http://www.sat-gps-locate.com

kapopoiss

trajekt ütles ...

need on valed luureandmed, ega Lõhmus rumal pole, saite lihtsalt vale aadressi, aga nii tulebki vaenlast eksitada.