reede, 8. jaanuar 2010

Lagle Parek nimetas Mart Kadastikku "pisikeseks närakaks"


Väljavõte Ekspressi veebist.

Endine dissident, oma vaadete pärast kinni istunud poliitvang Lagle Parek nimetas "Õhtuse Ekspressi" saates endisi KGB kaastöötajaid nagu Mart Kadastikku "pisikesteks närakateks".

Kadastiku kohta ütles ta veel: "See on tema koorem kanda, mitte minu."
-----
Iseenesest on sümboolne, et Eesti mõjukaimat väljaannet juhib pisikene närakas.

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

sa pole sedagi...

Inno ütles ...

aitäh

Anonüümne ütles ...

Mart Kadalipp ise siin esimesena kommimas?

pisipoiss

Anonüümne ütles ...

Mikk Juhmar
http://www.virumaateataja.ee/?id=208824&com=1

omapoiss

Anonüümne ütles ...

Ootan ammu juba aega, kui kõik väikesed ja suured närakad nattipidi avalikkuse ette tiritakse ja seal häbiposti naelutatakse.

ken taur

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Tõestus,et Eesti ühiskond on mandunud:
Delfi:
VIDEO: Riina Vändre: Kodutuid jõuga ei päästa

Eesti politsei tõstis inimesi tänavaile ja tegi kodutuks...

Anonüümne ütles ...

KGB pole mitte mingisugune väikese Eesti kiusamise organisatsioon vaid ühe teise riigi seaduslik kaitseorgan.

Anonüümne ütles ...

aga kui teaks, mida ingrid asjast arvab? valus teadmatus vaevab sind mees.

Anonüümne ütles ...

Parekit respekteerin. Aga teiesugustel Bäckmanni, Sirõki, Reva, notsnoipozoori jt Eesti riigi vaenlaste sõpradel ei ole küll õigust nendes küsimustes suud lahti teha.

Anonüümne ütles ...

Minu meelest kah, ise sörgivad eesti vastaste sabas, keeled ripakil ja võtavad neilt raha, samasugused kui Kadastik.

Anonüümne ütles ...

Küsimus viimastele kommijatele: kes need teie arvates Eesti vastased on? Tegude järgi nagu reforoimarid ja pedofi((irl)id.

Inno ütles ...

Kõige suuremad vastased või reeturid on enamasti need, kes pealtnäha igati ontlikud tegelased, nagu Herman Simm.

Ma ei imestaks, kui ka Ansip riigisaladusi venelastele edasi müüb. Ta on juba raha võtnud venelastele kodakondsuse andmise eest, siis raudtee tagasiostmise, võimalik et nüüd ka viisaskandaali käigus.

1939-1940. aastal olid ju ka Päts ja Laidoner need, kes Eesti maha müüsid, eestlastelt relvad korjasid ja venelastele riigi väravad avasid. Omad juhid müüsid Eesti maha, mitte venelased. Ma tuletan meelde, et baaside lepinguga kaasnes nn kaubandusleping, mis juhtidele korralikult sisse tõi.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

2010. aastal saavad venelased Euroopa Liitu reisida ilma viisata.http://www.ersp.ee/
Tiit Madisson:

Venemaa saab 2010. aastal viisavabaduse!

Nagu tähelepanelikum mõtlemisvõimeline lugeja on märganud, informeerib valitsuskartellile allutatud õukonnameedia kodanikke valikuliselt. Nii ei rutanud Eesti meediaväljaanded teavitama ega kommenteerima Itaalia välisministri Franco Frattini Vene telekanalile Russia Today antud intervjuud. Endine Euroopa Komisjoni õigusvolinik ja ühtlasi Komisjoni aseesimees rõõmustas Venemaa kodanikke, et 2010. aastal saavad venelased Euroopa Liitu reisida ilma viisata. Kuna jõustunud on Euroopa Liidu põhiseadus (nn Lissaboni lepe), siis on muutunud ka hääletamise kord. Itaalia välisminister ennustas, et kui Itaalia teeb ettepaneku Venemaa ja euroliidu vahelise viisare�iimi ärakaotamiseks, siis kogub see ettepanek kindlasti enamuse euroliidu liikmete toetuse. "Venelased on ära teeninud viisavaba liikumise," kuulutas kõrge EL funktsionäär, nagu edastas 9. detsembri Russkaja Gazeta. Välismaiste peremeeste Toompeal pesitsevate käsilaste poolt äralollitatud eestlastel jääb venelastele soovida: "Dobro po�alovatj!"

Anonüümne ütles ...

No Pareki-tädil ei maksaks küll siin sõna võtta. Sest tema vabanes, erinevalt näiteks Mart Niklusest, vangistusest armuandmispalve läbi. Järelikult tunnistas ka oma "süüd". Et, näe, olin natuke sovjetivärgi vastu, aga nüüd kahetsen ja palun armu.
Ja saigi arumu. sest ajad olid muutunud.
Erinevalt Niklusest, kes armu ei palunud. Parek sai siis veel isegi siseministriks, aga sellest ametist ei käinud enam intellekt üle. Jube ja kahekeelne mutt. Nüüd sõidab miskit nunnade seljas.