neljapäev, 28. jaanuar 2010

Üks näpunäide meediale


New York Times'i kokkuvõte uudistest.

Paljud rahvusvahelised veebimeedia väljaanded pakuvad juba tükimat aega lugejatele võimalust teavitada olulisematest uudistest ning pakuvad meili peale saadetavat olulisemate uudiste kokkuvõtet, samuti saab ise valida, kuidas see kokkuvõte kokku pannakse ja milliste märksõnade alusel info saadetakse.

Eesti meediaväljaanded, kes siplevad arenguraskustes, millegipärast sellist võimalust ei paku. Mis pole ju eriti keeruline tehniliselt korraldada. See oleks ka info tarbijale suureks abiks, et ta ei peaks kogu aeg saiti jälgima, kartuses midagi olulist maha magada. Või ei leia lihtsalt talle olulist üles.

2 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Uudised:
Venemaa võeti NATO-sse
NATO kavatseb lähiajal järsult suurendada Eesti kaudu Afganistani veetava varustuse hulka ning juba paari nädala pärast hakkabki Eesti kaudu Venemaale liikuma 200 konteinerit nädalas.

Alates mullu septembrist on läbi Eesti liikunud 269 sellist konteinerit. NATO konteinerid sisenevad Venemaale peale Eesti ka Lätist ja Leedust. Venemaalt liiguvad need edasi Usbekistani ja sealt Afganistani. Ehkki edaspidi hakatakse läbi Eesti nädalas vedama peaaegu samapalju NATO varustust kui kogu möödunud aasta jooksul, ei tähenda see Eesti Raudtee juhi Kaido Simmermanni sõnul siiski Eesti Raudteele kaubavedude olulist suurenemist, vahendab ERR Uudised "Aktuaalset kaamerat".

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Äripäev ei lase ilmuda kommentaarides linkidel.

Äripäev on igati vajalik leht aga seoses selle IPadiga ja ,et ma ei saa kommentaaridesse paigaldada linke mulle tundub,et äripäev pidurdab Eesti Majanduse arengut.