kolmapäev, 27. jaanuar 2010

Vabadussamba rajamine haises algusest peale



Väljavõte Postimehe veebist.

Nagu selgub sellest, ja mitmetest teistest enam kui aasta tagustest artiklitest vabadussamba rajamise kohta, haises see asi algusest peale.

Kogu eesti rahva jaoks olulise tähise rajamine usaldati täielike käpardite kätte, kellel maksti suur summa raha ja kes sisuliselt ei vastutanud mitte millegi eest. Kogu vastutus oli lahustunud Eesti ja Tšehhi vahele, ehk kuhugi Augustowi kanti Poolas, kus on õnnetult hukkunud mitu eestlasest liiklejat.

See on ühtlasi õppetund kõigile otsustajatele, et nii olulist asja ei saa usaldada suvalisele riiulifirmale kuskil Tšehhis. Asi lõhnab vägisi pettuse järele ja ma usun, et süüdlane pole ainult Meeli Hunt, kellele kaitseministeeriumis kogu vastutus veeretati. Minister Aaviksoo peaks peeglisse vaatama ja endalt küsima, kas ta on eestlane või lihtsalt armetu närakas.

20 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Anonüümne Anonüümne ütles...

Täna Delfi kirjutab, et tšehhidega oli lepingu maksumus 62,5 miljonit ja maksti sellest välja 56,6. Pooltõde ongi see, kui kesik korrutab summa 2-ga ja pasundab ja pasandab ja juurde jorab, et ei eksi ajakirjanduseetika vastu.

Tegelikult siin blogis võib vabalt eksida, kuna see pole ajakirjandus ja kõik nagunii arvestavad, et usud sõna, saad kolmega petta.

27 jaanuar 2010 12:22

Anonüümne ütles ...

"ma susun, et süüdlane pole ainult Meeli Hund" - holokaustikus võib kirjutada muidugi kõike, aga ongi juba Reeva, Siiraki ja Linteri päeva puhul nosud täis tõmmatud? Tuleb ehk veel mõni mullike?

külmarohi

Anonüümne ütles ...

Mida kirjutas Inno siis, kui ta polnud veel kirjanik-vabadusvõitejaks hakanud.

"Mulle meeldis end eriti rahuldada, kui oli sitahäda. Sest mehel on pärakus närvilõpmed, mis soodustavad mõnutunnet. Ja tavaliselt tekkis mul soov end rahuldada samal ajal kui oli sitahäda. Ehk siis, mida suurem junn, seda suurem soov ja seda mõnusam seks iseendaga. Mingil hetkel õppisin ära sama tunnet ise
tekitama, pistes näppu tagumikku. Siis mitu näppu ja siis terve rusikas. Hea abimees oli vibraator, tavaline riist, mida enamasti naistele soovitatakse. Ja ma hakkasin ette kujutama, kuidas teine mees mind pärakusse kepib. Ning hakkasin täitsa mõistma homosid, kes seda praktiseerivad. Ning hakkasin ette kujutama, et olen homo. Tahtsin proovida seksi meestega. Ajasin ennast täiesti karvadest paljaks kubeme piirkonnast. Et kui juhus tuleb, siis ei peaks häbenema."

Inno ütles ...

Eks ole veel palju hullemaid asju kirjutatud ;)))

Anonüümne ütles ...

Varasem oli vaid näpuharjutus, hullem persseminek on toimunud viimasel ajal ja progresseerub.

Anonüümne ütles ...

Kuidas suunas juht käe pepust elu pulsile.

Tuesday, January 26, 2010
VABA AJAKIRJANDUS-HAVI KÄSUL, KESKERAKONNA SOOVIL NING EDGARI NÄPUNÄIDETE JÄRGI
Mnjahh, eks aeg läheb, inimesed muutuvad vanemaks ja mälu kehvemaks. Alltoodud tekst on "Isakese Savisaare" poolt kirjutatud pea kaks aastat tagasi.

Otsesed juhised Innole ja Irjale ja eks viitena ka mõnele teisele, kargavad suisa näkku. Tuleks mõelda, kuidas selliste juhiste saamise taustal suhtuda perekond Tähismaa väidetavasse omakasupüüdmatusse ja objektiivsusesse.

Koguja Kroonik


Nostalgiahõngulist arhiivimaterjali:




EDGAR SAVISAAR: IRJA JA INNO AUGEIASE TALLIDES


Kuigi mõnede poliitikute ja muude avaliku elu tegelaste blogid ilmutavad pärast Riigikogu valimisi teatavaid väsimusmärke, siis ometigi puhub blogisfääris ka värskeid tuuli. Eesti erapoolikul meediamaastikul valitsevat tühimikku täidavad tänuväärselt Inno ja Irja Tähismaa. Ma ei ole juba ammu lugenud nii vahedaid poliitikuid ja meediamoguleid paljastavaid tekste, kui nende kahe sulest.

Üldiselt pean ennast küllaltki hästi informeeritud inimeseks, kuid vaatamata sellele sain Inno ja Irja blogi lugedes nii mõneski asjas targemaks. Kui meedia oleks vähegi sõltumatu, siis võiks mitmed selles blogis käsitletud teemad leida laiemat kajastamist.

Ma ei pea üldsegi seejuures silmas ainult lugusid tublide reformierakondlaste Jürgen Ligi ja Rein Langi silmarõõmudest parteikontoris, kuigi näiteks SL Õhtuleht võiks neistki teemadest innustada. Ent see vist ei ole eriti tõenäoline, sest peaminister Andrus Ansipi vana sõber Mart Kadastik ei laseks sel sündida. Teisalt saaks Õhtuleht täita nende lugudega päris mitu hästi müüvat esikülge.

Ootan huviga, millal langeb ajakirjanduses vaikimismüür ning Inno ja Irja blogis kirjutatu jõuab laiema avalikkuse ette. Kui justiitsministrit diskoõhtul saatnud tütarlaps lubab inimesi vangi panna, siis peaks see kindlasti ületama uudiskünnist. Ajakirjanikud võiksid uurida, kas see ikka tõele vastab? Minu arvates on tegemist väga tõsise juhtumiga, kui üks noor daam seab ennast kõrgemale Eesti õigussüsteemist. Seda ainuüksi põhjusel, et ollakse parajasti võimul oleva justiitsministriga nõnda lähedane.

Kui Innot ja Irjat pisut arvustada, siis mulle tundub, et kohati ületab nende blogi hea maitse piiri. Läheb liialt intiimseks ja ropuks. Kuna olen omal ajal isegi tundnud Äripäevas töötanud Inno buldogihaaret, siis soovitaksin tal enam Reformierakonna seksiseiklustest keskenduda nende tegelaste ärihuvidele. Neid kirjeldada ja analüüsida. Materjali peaks piisama ja vaevalt sellest näiteks Postimehest saaks kunagi lugeda.

Mõtlesin, et võib-olla peaksin minagi muutuma senisest avameelsemaks poliitika telgitaguste kirjeldamisel, siis tekiks selline mõnus sünergia Päikesekuninga õukonna tegemiste ja saamahimu valgustamisel.

Ma ei kahtlegi, et Reformierakond püüab Inno ja Irja suukorvistada, ümber kasvatada või ära osta. Ühesõnaga sundida neid vahendeid valimata vaikima. Soovin neile kindlameelsust valitud teel.
31. jaanuar 2008 | Teemad: Edgar Savisaar blogi Keskerakond

Inno ütles ...

Savisaar on julge mees, pole midagi öelda.

Anonüümne ütles ...

Julge jah, näe, julgeb isegi teie kohta oma nime all sõna võtta! Üldse ei karda, et kohe läheb lahti guugeldamine ja raporteerimine: leidsime selle tüübi foto... persse, oli küll hoopis keegi teine, aga vahet pole. Või et "traksidega taksid teatasid, et see tegelane olla kunagi vanglas valmis treitud, ja naine tõmbab tal ka kõrvalt". Teised kõik loomulikult kardaks, aga Savisaar ei karda!

Anonüümne ütles ...

Täna teatasid reformistid, et nad toetavad järgmise aasta sügise presidendivalimistel Toomas Hendrik Ilvese jätkamist.

oravapoiss

Anonüümne ütles ...

Aga täna teatas Savisaar, et hakkab taas linnarahvale küttepuid jagama!

Puud ahju!

Anonüümne ütles ...

Miks Riigikogu keeldus hiljuti erikomisjoni moodustamast, et uurida Vabadussamba rajamist ja kulusid?!

Väike Inno

Anonüümne ütles ...

diletant-korruptant, aferist-karjerist, afganistani-agressor, ristisamba-apologeet, audi-kriipija, füüsik-kloun aaviksoo

Inno ütles ...

14:28le:
sa oled lihtsalt paranoiline, ma arvan.

Anonüümne ütles ...

Inno ütles...

Eks ole veel palju hullemaid asju kirjutatud ;)))

Minuarust see on kõige hullem,Ausalt :) Ma loodan, et see oli joke.Kuidas rusikas sinna yldse ära mahub :D

Anonüümne ütles ...

-Edgar ei kanna käekella, ta ise otsustab, mis aeg on.
-Edgar mängis kord vene ruletti täielikult laetud relvaga. Ta võitis
-Alkohol ei mõju Edgarile, alkohol ise jääb temast purju.
-Ei ole olemas evolutsiooniteooriat. On olemas nimekiri loomadest kellel Edgar lubab elada.
-Edgari majal ei ole uksi on ainult seinad, ta lihtsalt kõnnib neist läbi.
-Edgar ei söö mett. Ta mälub mesilasi.
-Edgar ei kanna kondoomi, sest Edgari eest ei saa ennast kaitsta.
-Edgari pulssi mõõdetakse Richter'i skaala järgi.
-Farmi Gabriel ütles kord, et ta on maganud 22 000 naisega. Edgari jaoks on see vaikne teisipäev.
-Edgar suudab plaksutada ühe käega.
-Edgar on põhjus, miks haava lehed värisevad.
-Jeesus suutis veest veini teha, Edgar tegi vee, veini ja Jeesuse.
-Freddy Krueger näeb Edgarit oma õudusunenägudes
-Edgar suudab jagada nulliga

Inno ütles ...

a võibolla ei mahugi? ma polegi selle peale nii mõelnud. tõesti. ilmselt ei mahu.

Anonüümne ütles ...

Presidendi valimiskampaania hakkab juba peale,ükspäev lubas Evelin vaesed ja viletsad kirja panna.Paneb kirja ja mis siis,mis siis edasi saab,kas punti ja Kunda jõkke.Riik mitte midagi ei tee,kõik läheb ainult siin riigis allamäge.Maksud on kõrged,palgad väiksed,palju on töötuid,paljud Eestist minema läinud.Riigil mitte mingit plaani tuleviku suhtes ei ole,oodatakse ainult eurot,see pidi meid päästma.Täielik jama,mis investeeringuid siia tulema hakkab,keegi ei usu enam seda juttu ammu enam.Miks peaks meie riiki investeerima,kui võib siis ükskõik kuhu euro riiki minna,mõni arvab ,et eestlane teeb siis tööd klaaspärlite eest või,et odav tööjõud.INNO JA IRJALE TERVIST.

Anonüümne ütles ...

Tuhamägedesse hakatakse nüüd ju investeerima. Täna kirjutati alla!

tuhaväljade tuul

Anonüümne ütles ...

Investeerima hakati ka tuharamägedesse ja selleks kougiti ühe I perss-est nurgakuhilake ja vormiti sellest savipäts.

bluckery

Anonüümne ütles ...

http://www.24tundi.ee/?id=217249

tuhkapoiss