teisipäev, 2. veebruar 2010

Langi listi jõuab juba pisi-võlaga

Väljavõte justiitsministeeriumi kodukalt.

Jeerum küll, Rein Langi elatisevõlglaste nimekirja lisandus täna 40-aastane Aivar Ait lausa 8700-kroonise võlasummaga. Ehk, jääd paar kuud hiljaks elatise maksmisega, ja tšahh, oledki häbipostis!!!

Ei noh, pole midagi öelda, paistab et Langi on tabanud eriline avalikustamise tuhin. Kõigepealt Jüri Pihli avaldus Kapole, nüüd elatisevõlglased. Kuulda on olnud, et ka justiitsministeeriumiga seotud kontodele tehtud maksed, näiteks trahvid ja kohtu rigilõivud on internetis avalikud, ole ainult mees ja laadi alla. Lang võiks avalikustada ka midagi seksikamat, näiteks igapäevaselt oma portfelli sisu. Mis seal võiks olla? Kas kang Vot! vorsti, näiteks. Siis mõned kondoomid, neist osa kasutatud. Prillitoos, ma pakun. Siis hambahari, kamm ja paar puhtaid alukaid. Ning veel ühed susped juhuks, kui keegi kutsub ootamatult sauna. Siis väike konjaki-plasku. Irja pakub, et vibraator, miks talle see võiks vajalik olla? Irja ütleb, et ta kahtlustab, et lang on homo, ja sellepärast ongi vajalik, et aeg-ajalt end ise rahuldada. No, kes teab, kes teab, ega talle seda otsaette pole ju kirjutatud. Mis siis veel? Irja pakub, et "Mein Kampf", mida ta aeg-ajalt loeb. Paku sina ka, armas lugeja!

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ehk ex naisel oli hea võimalus meest survestada tänu rein langi suurepärasele tööle.
naist muidugi ei koti, et mees varasemad võlad tasunud on ja naisuke jooksis kohe täituri poole.

aga paneme kõik üüri ja elektrivõlglased kah neti ülesse,

nalja saaks täie raha eest.

Anonüümne ütles ...

Noh, vähemalt herr Lang tunneb nüüd end kõva mehena!

Anonüümne ütles ...

Ah, mis sellest Langist. Arvatavasti polegi Lang sellega üldse seotud, vaid selle taga paistab ikka üldine riigiaparaat. Milline on Eesti riigiaparaat? Üks väga feminiseerunud. Eesti riigi igapäevast funktsioneerimistei juhi mitte Ansip, Lang või Laar, vaid feminiseerunud riigiaparaat. Ministeeriumid, spetsialistid, saatkonnatöötajad, ametnikud jne - peaaegu kõik on ju naised. Feminiinse ametkonna lüke.

Arvestades kui suured on käärid kõrghariduses meeste ja naiste vahel, siis läheb tulevik ainult hullemaks ja riigiaparaat feminiinsemaks. Meeste osaks saab olla hariduseta ja teha musta tööd.

Väikeseks näiteks, kui feminiine on meie riigiaparaat, võtame siis kasvõi selle Justiitsministeeriumi mõne osakonna. Jube palju mehi ikka meie riigiaparaadis. Aparaadis, mis igapäevast elu korraldab:

Avaliku õiguse talitus

Ulrika Eesmaa - juhataja
Merle Põld - nõunik
Maria Pais - nõunik
Signe Reinsalu - nõunik
Ebe Sarapuu - nõunik
Paloma Krõõt Tupay - nõunik
Kristen Kanarik - nõunik
Mirjam Rannula - nõunik
Age Inkinen - nõunik
Monika Tõniste - nõunik
Sandra Mikli - nõunik

Õiguspoliitika osakond

Mari Vaus - referent
Mari-Liis Aasamets - Töögrupi juht
Siiri Traat - nõunik
Svetlana Kozlovskaja - projektijuht
Kirke Härma - sekretär-asjaajaja
Kärt Repponen - sekretär-asjaajaja
Kairit Soobik - referent

Vaadake ise, kui palju mehi meid juhtivas riigiaparaadis töötab.

http://www.just.ee/kontakt

Meeste osaks on ühiskonnas olla hariduseta ja teha musti töid, mis haridust ei nõua. Naised on kõrgharitud ja juhivad-suunavad reaalselt riigi funktsioneerimist.

Langi üle vingumise asemel vingu parem feminiseerunud riigiaparaadi üle. Ups - seda ka Inno teha ei saa. Kuna ta on meessoost, siis vastatakse, et järjekordne mõttetu mees ei suuda alla neelata, kui kõrgharitud ja tublid eesti naised on ja et ega naised pole süüdi, et mehed nii lollid on ja ei suuda koolis käia ning haridust omandada. Ilma hariduseta riigi juhtimises midagi ei tee. Reaalselt juhivad riigi tööd siiski ametnikud. Ühesõnaga naised. Meeste asi on olla põhiharidusega musta töö tegijad. Keskharidus on juba kõva sõna ja kõrgharidus väga kõva meeste puhul. Noorte naiste puhul on kõrgharidus elementaarne. Sealt siis ka vastavad ametikohad ja sissetulekud. Pakun, et noorte inimeste arvestuses teenivad naised ehk meestest rohkemgi. Hariduseta musta tööd tehes võib küll mõnikord teenida hästi, kuid kui palju neid kohti ikka on?

Kokkuvõtteks siis - mis sa Langi või teiste poliitikute üle vingud, vingu riigiaparaadi üle. Feminiseerunud riigiaparaadi üle. Kurat, seda sa ei saa ju teha - sa oled meessoost! Kui meesterahvas midagi julgeb kobiseda feminiseerumise kohta, siis lüüakse ta kohe risti ja tembeldatakse mõttetuks koopameheks ja šovinistlikuks jobuks.

Ühesõnaga ei soovita Innol puudutada selliseid teemasid, nagu täielikult feminiseerunud riigiaparaat, tohutu ebavõrdsus hariduses (kui palju poisse jääb põhiharidusega tüdrukutega võrreldes, kui palju on rohkem kõrgharidusega noori naisi meestega võrreldes), eesti meeste lühike eluiga (nagunii on need jobud ise selles süüdi, neil ju nii hea elu tegelikult)... Kui naised oleks kehvemas seisus, näiteks hariduses, siis oleks kohe sõna DISKRIMINEERIMINE. Näiteks kui USA-s oli seis selline, et kõrgkoolides 60% mehi ja 40% naisi - see oli naiste diskrimineerimine. Kui hetkel on seis vastupidi, siis loomulikult mingit poiste-meeste diskrimineerimist ei ole - poisid/mehed on ise süüdi. Igati OK on kanda selliseid t-särke:

Boys are stupid, throw rocks at them!

Aga kuidas oleks vastupidi?

jätkub...

Anonüümne ütles ...

...jätkub

USA haridusmaastiku kohta on näiteks huvitav see, et seal on umbes 60/40 kõrghariduses seis naiste kasuks. Ja mida teeb riik, et poisse-mehi kõrghariduse juurde suunata ja ebavõrdsust vähendada sugude vahel? Pumpab peaaegu 100 korda rohkem raha erinevate naisteorganisatsioonide kaudu tüdrukute-naiste kõrghariduse juurde viimiseks. Tuletame meelde, et kui 60/40 oli meeste kasuks, siis toimus räige tüdrukute-naiste diskrimineerimine (vähemalt feministide arvates). Nüüd poisse-mehi muidugi ei diskrimineerita.

Mehi mõnitavaid TV-reklaame on kõik kohad täis, kus mehi tehakse mingiteks ajudeta lihtsakoelisteks puupeadeks. Kus on sellised asjad naiste kohta?

Kui nii võtta, siis jätka tegelikult Langi sarjamist. See on poliitiliselt korrektne vähemalt. :)

Kas ajakirjanduses on tõsiselt ja pidevalt arutatud teemal "Eesti väga feminiseerunud ministeeriumid?" Loomulikult mitte. Miks ei ole? Miks ei tõstatata küsimust, et nii vähe mehi ja kõik naiste otsustada-juhida? Kaks põhjust - riigiaparaat pole meedia/riigi arvates feminiseerunud või teine - feminiseerunud riigiaparaat on igati ok.

Loomulikult on feminiseerunud riigiaparaat hea - naised on ju head, mehed pahad. Naised targad, mehed lollid (eesti kõrgharitud naised ja 9 kl põhihariduse või keskharidusega mehed), naised õrnad ja südamlikud, mehed vägivaldsed (kuigi kas statistika mitte ei näita, et naised on rohkem kodus füüsiliselt vägivaldsed)... Ning kui ongi rohkem füüsiliselt vägivaldsed kodus, siis järelikult võib, sest naistel on meestega võrreldes palju paremini arenenud õiglusmeel ja kui nad mehele füüsilist valu tekitavad, siis järelikult on mees seda väärt ja saab asja eest.

Võrreldes 100 aasta taguse ajaga on meeste keskmine eluiga kolinal langenud ja naistel mühisedes tõusnud. Eks see näitab meeste head elu ühiskonnas ja naiste rasket ja ebaõiglast koormat, mis neil kanda tuleb...

Anonüümne ütles ...

Koos selle blogi ilmselge allakäiguga on alla käinud ka kommentaarid. Paistab, et sarnaselt minuga on paljud leidnud, et lihtsalt ei viitsi siin enam käia. Ei huvita ka see, palju miljoneid klikke siin Inno jutu järgi tehakse, eks paljud klõpsa vanast harjumusest, aga jah, siin kooserdamine on üsna mõttetuks muutunud. Ega selles midagi traagilist ju ei ole, iga asi ammendab ennast ükspäev ja eks Tähismaad leiavad ka endale mõne uue väljundi, Kesknädal paistab neist üsna huvitatud olevat.

Anonüümne ütles ...

...ja nõmme raadio, tulevikus tallinna ktv.

Anonüümne ütles ...

Sest see on mingi Aitade jama, eespool on ju 100-tuhandese võlaga ILLIMAR AIT 38301185210
95 370,82

Anonüümne ütles ...

Seda ikka märkasite, et isegi selle pisikese äratoodud pildi peal on mitu naisenime ka????

Anonüümne ütles ...

Irja, ära võta sõna, kui sa ei tea, millest sa räägid. Kui sul on pangaarve tühi ja väikesed lapsed, kellel kõht tühi, võib ka 8000 krooni tunduda tohutu summana. Ja kui laste isa ainult naerab su nahhaalselt välja, seadused, rääkimata lastest, on talle ükskõik, siis ei jää lihtsalt muud üle.
Võib-olla saad kunagi aru, et emale on laste heaolu ülim.

murekas ütles ...

Sest see on mingi Aitade jama, eespool on ju 100-tuhandese võlaga ILLIMAR AIT 38301185210
95 370,82

.....Merly Aavast, 07.07.1983. lastepeksja ka sõna võtnud:(