kolmapäev, 3. veebruar 2010

Lugemissoovitus: Meelis Mandeli avameelne pilguheit Eesti ajakirjandusele

 Väljavõte ERRi veebist.

Soovitan lugeda Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandeli avameelset kirjutist Eesti ajakirjanduse kohta, mis ka raadioeetrist läbi käis ja mis on minu hinnagul kõige ausam jutt, mis on viimasel ajal tulnud nö tsunfti enda seest. Kiitus Meelisele! Muide, Meelise abikaasa on tuntud laulajatar Kate ehk Katrin Mandel.

Ühtlasi pean vajalikuks märkida, et olen töötanud Eestis pea igas meediaorganisatsioonis ning Äripäev on neist kõige arenenuma organisatsioonikultuuriga ettevõte. Ma soovitan kõigil ajakirjanikel, eriti noortel vähemalt korra elus käia läbi Äripäevast. Seal õpid ajakirjandusmaailma mõne kuuga paremini tundma kui ülikoolis mitme aastaga. Pea kõik olulised uuendused Eesti ajakirjanduses tulevad Äripäevast, näiteks oli Äripäev esimene, kes ei maksnud ümbrikupalka, kes lõi ajakirjanikule privaatse töökoha koos isikliku arvuti ja telefoninumbriga, kes alustas Online uudistega, mis täna on igapäevane asi, kes lõi kodutöö süsteemi, kes asutas nn Superdeski ehk viis toodete lõpp-viimistluse ühe laua taha, samuti kehtestas Äripäev esimesena piirangud kinni makstud reisidele ja muudele sellistele "käimistele".

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kui Parts ütleb: IVL (IRL asemel), siis kõlab see kahtlaselt EVIL.

võib-olla see ongi nende "edu" võti.

Anonüümne ütles ...

See mees pildid (Mandel) on selge pedofiil. Ta sarnaneb nagu kaks tilka spermat Kaur Hansoniga.

Anonüümne ütles ...

Ilu on vaataja silmades!

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Pedofiili unistus...
http://www.amptoons.com/blog/wp-content/uploads/2007/12/worst_parents_009.jpg

karuloom

jevlampi ütles ...

Täna on Äripäev jälle eesti ajakirjanduse esireas. Ainukesena peksti rehvormi ojulinnu ja antroopovi "erakampaania" pärast. Rehvormiringääling tegi, tõsi küll ka korra noka lahti.
Siit ettepanek Meelisele, pane 1+1 kokku ja arvuta rehvormi "erakampaania" tegelik ulatus, tuginedes parteide kohustuste/varade avaldatud uuringule!

Anonüümne ütles ...

äripäev on tõesti vaat et ainus korralik väljaanne Eestis