kolmapäev, 3. veebruar 2010

Meie Inksu näitab stiili

Väljavõte asjadest.blogspot.com veebist.

Vau! Paistab, et Reformierakonna meedianõunik, Postimehe Arteri toimetaja Ingrid "nuuskurhamster" Veidenberg hakkab oma vanade liistude juurde tagasi jõudma, või siis paistavad tema vägiteod ka teistele kätte. Igatahes on pildile saadud Ingrid "minu autole on igal pool parkimiskoht" Veidenberg, või õigemini tema tegu, kus ta on siis nahaalselt lasteaia esise värava kinni parkinud, täiesti süüdimatult.

Ja te veel ütlete, et ma olen välja mõelnud kõik need lood, mis Inksust kirjutatud!

Ma soovitan lugeda "Tüdrukute klubi", see raamat pole küll Inksust, ent annab aimu kuidas sellised naised elavad, mida mõtlevad. See pole lihtsalt nahaalsus, vaid elustiil. Mul on kahju, et Talis Kitsing varakult lahkus, ta lubas kohvikule üksikasjalikult kirjeldada seda reformierakondlikku mõtteviisi, mida koolitaja Peep Vain on juba kümmekond aastat maarahvale õpetanud ja mis hakanud ka vaikselt vilju kandma. Mäletate, ka Vain näitas stiili, kui demonstreeris, kuidas oma Touareg'iga Viru keskuse parklast välja sõites postkontori ees parempööret teha.

19 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Õige on neljas variant: mister X-d on alati ja igal pool

Postimees Onlines on avaldatud artikkel: „Neli varianti, miks Inksu üksi jäi“. Endastmõistetavalt on õige variant nr 4, sest mister X-d on kaasajal alati ja igal pool, kus midagi on seotud suure rahaga, võimuga, kuulsusega, prestiižiga, suurriiklike huvidega, ... .

Peale II maailmasõda oli väidetavalt Soomes iga parlamendiliikme selja taga üks mister X, nn kotiryssä, Eestis peale 1992. aastat reformide ajal iga riigikoguliikme taga aga koguni kaks mister X-i. Ja kõik läks nii nagu X-d käskisid.

Inksu puhul oli asjade käik kõige tõenäolisemalt selline:

1. hakkas ilmsiks saama, et Inksul seisab ees kiirmarss absoluutsesse tippu;

2. Inksu ei allunud keelule, et tippu ei tohi trügida;

3 siis võeti ette kõige nõrgem lüli: Innoke, kelle santažeerimine on lapselikult lihtne.

Ja nii ta läks. Poleks midagi imelikku kui lähiajal ootamatult kustuks Innoke, nii nagu enne teda Mati Jostov, Robert Lepikson ja paljud-paljud teised.

Kui kellelegi tundub öeldu uskumatuna, siis vastaku küsimusele, et miks Paul Keres mitte kunagi ei võitnud ja kõik saab selgeks. Tänapäeval on need asjad suurusjärk karmimad.

Inno ütles ...

Inks oligi absoluutses tipus. Ja ta sai sealt alla kupatatud ka ilma x-ita.

Anonüümne ütles ...

ah et parkis kinni, kas salakoputaja seda ka mainis, kui kaua see auto seal seisis? Kui üle 5 minuti, siis oleks nagu parkimine.
Aga Inno tegi muidugi heastmeelest püksi, ometi on eksi suur süütegu tuvastatud.

Anonüümne ütles ...

Milleks Inksule elatis - kas lastele või hoopis bensiinirahast puudus, et auto seisab? On sellise auto omanikul õiglane kerjata elatist?

Anonüümne ütles ...

Touareg on pealegi kole auto, klassikaline eputrillade nokuprotees.

Anonüümne ütles ...

Kust Ingrid nii vinge Mersu sai? Samasuguse hõbedasega sõidab Paide linnapea, Keskerakondlane Kersti Sarapuu, kes saab 5000 krooni kuus ka bensiiniraha.

kadepoiss

Anonüümne ütles ...

Ja kust me teame, et see on Ingridi auto või et just tema roolis oli - alles siin Inno nuutsus kellegi elatisraha mittemaksva mesiniku pärast, kes, nagu selgus, oli hoopis nimekaim.
Jääme siis ootama, millal mõni valvas kodanik paneb kuhugi üles lumes sumpava Ingridi pildi, mille alla saab Inno kirjutada näiteks sellise teksti, et "ah et siis jala käib, eks kindlasti sõitis auto purjus peaga puruks" vms.

Anonüümne ütles ...

Kas Inksul on ka autojuht? VAU!

Innopoiss

jevlampi ütles ...

Paistab, et Orelipoisi loominguga ollakse kursis :-)
Äärepealt oleks omale ka säendse ostnud. Uuh! Nüüd oleks häbenend!

Anonüümne ütles ...

Pärast väikest maastikuluuret võin kõigi innosõprade suureks kurvastuseks raporteerida: pildil oleval autol pole Ingrid Veidenbergiga mingit pistmist, nii et äärmisel juhul omab nimetet neljarattaline illustratiivset tähendust.

Anonüümne ütles ...

Krt. Igal poolt saab inimene kinga aga ikka on vinge masin perse all. Rsk ma raban t2iskohaga ja saan miskit 70 tonni eesti v22ringus kuus aga ikka s6idan vaid 5 aastat vana rootsi panniga ja vaatan kuidas ots otsaga kokku tulen.

No muidugi, ma unustasin 2ra, et mu alimendid koorivad selle summa ikka poole v2iksemaks aga ikkagi! Kus on 6iglus?!

Anonüümne ütles ...

oioioi, kus kuri koer! kas ema sulle ei õpetanud, et kadedus on kolepaha asi? huvitav, mulle küll korda ei lähe, mis autoga mu naabrimees või -naine sõidab, aga noh, ma ei teeni ka 70 tonni kuus, vbl kui teeniks, läheks ka kurjaks ja kadedaks, nii et pigem katsun oma palgaga ja autoga rahul olla, uni ka rahulikum.

Anonüümne ütles ...

Toomase Evelyn pidi Inksu peale nii kuri olema, et lubas moori maapealt kuupelale kupatada. Õige kah!

Ja ega selline naine midagi suurt väärt ka ei ole, kellel puudub mehe nimi. Vanasti kutsuti neid lastega naisteks, ehk litsideks (nii see oli, tee võii tina.

Näiteks:
Evelynil on Toomas > Toomase Evelyn
Irjal on Inno > Inno Irja
Arnoldil on Ingrid > Arnoldi Ingrid
Jaanusel on Taavi > Jaanuse Taavi
jne
jne

Inno ütles ...

Tea jah, Inksu ikka kiitles mulle, et leiab omale paari tunniga uue mehe, kui ma peaksin ta maha jätma. Et tal on austajaid murdu. Aga nüüd läheb juba viies aasta ja ikka ei midagit.

Anonüümne ütles ...

Ju siis Inks ei taha imeda, naist kes lutsutab hästi, hoiab mees nagu sitta pilpa peal! Kui naine veel poopasse ka laseb panna, no siis ei lase mees sellisel huvilisel kuhugi minna, situb plekki naisele nagu muda...

Sõõrukas, Toots, jne...

Anonüümne ütles ...

Inks on lihtsalt labane loll!!!

Anonüümne ütles ...

hahaaa, päeva parim nali.
sai praegu blogile pilk peale heidetud ja oh, mis üllatus.

ja miks ma ei kuule ühtegi üleskutset, et inno raibe maksa oma ingridile võlg ära, näe lapsed on näljas, sest inksu mersu on lumehanges kinni, ning puksiiri tellimiseks puudub raha sel nuuskurnuhil.

on ikka ülbe lits.

Anonüümne ütles ...

On see Ingridi auto v6i mitte ei olegi nii oluline. Oluline on see, et see on nii tavaline asi. Eesti lihtsalt on selline omapärane "persega teistele näkkuhüppamise maa".

Anonüümne ütles ...

See on hoopis Liis Haavli auto, kes parkis kinni vanainimese värava, et see ei saaks tema eest jalga lasta, enne kui on kõik Haavlile vajalikud paberid ala kirjutanud.
Mul sest Ingridist üsna ükskõik, kes või mis, aga see auto küll tema oma EI OLE. Nii et järgmine kord võiks mõne natukegi vettpidavama vale välja mõelda.