teisipäev, 2. veebruar 2010

Miks Juss Parts Edgari võimule tulemist välistada tahab

Juss Parts ütles IRLi kongressil: "On kolm asja, mida IRL peab järgmise kahe aasta jooksul tegema. Esiteks, vedama Eesti välja majanduskriisist, teiseks kindlustama meie rahvuslikku julgeolekut ja selleks, et kahte esimest ülesannet täita, on vaja välistada Savisaare võimuletulemine Eesti riigis".

Tegelikult olid asjalood hoopis sedasi:

Hakkas siis Savisaar Eestit majanduskriisist (no ikka sestsamast, millesse me Andrus "sellises kriisis ma elada tahaksingi" ning Juhan "punane kvaana" Partsi eestvedamisel jõudnud olime) välja tooma ja rahvuslikku julgeolekut (mis läind pärast pronksiööd, mille korraldas pronksnelik Ansip-Aaviksoo-Lang-Pihl) kindlustama.

Ja kui ta oli selle toomise ja kindlustamisega sinnamaale jõudnud, kus põhi juba paistis ja inimestel olid jalad maas, möödus tast Juhan "punane kvaana" Parts ja küsis: "No mis sa siin vabeled, puhka ikka ka,  katkestad ennast veel äva ja kes siis pvesidendiks saab".

"No mis ma ikka teen, hea Juhan, toon Eestit majanduskriisist välja ja kindlustan rahvuslikku julgeolekut. Teie seal IRlis seda ju ei tee".

Juss "punane kvaana" Parts mõtles natuke, lükkas Edgari pikali ja karjus võidurõõmsalt: "On kolm asja, mida IVL peab jävgmise kahe aasta jooksul tegema. Esiteks, vedama Eesti välja majanduskviisist! Teiseks, kindlustama meie vahvuslikku julgeolekut! Ja selleks, et kahte esimest ülesannet täita, on vaja välistada Savisaave võimuletulemine Eesti viigis! Käes, ongi välistatud!"

Juss kargles kui pöörane, tegi kukerpalli ja kasvatas tiritamme. Kuidas täpselt meid majanduskriisist välja tuua ja rahvuslikku julgeolekut kindlustada, ta veel ei teadnud, aga vähemasti Savisaare võimuletuleku oli ta (omast arust) välistanud.

4 kommentaari:

Inno ütles ...

Aga Juhan Pavts, Savikas pole ju võimul riigis, mis takistab sul ära teha seda, mis vaja. Või mis on seda takistanud?

Inno ütles ...

Maa külmand ja kärss kärnas?

Anonüümne ütles ...

Appikekene, paistab, et Innud-Irjud lahku kolind või vähemalt pole võimelised silmast-silma, kõrvast-kõrva suhtlema - miks muidu üks kirjutab ja teine kommenteerib.

Anonüümne ütles ...

Ma pole Partsi pooldaja, aga see jutt on nii mage....täitsa halb hakkas seda lugedes...