teisipäev, 23. veebruar 2010

Postimees presenteerib laste pilte lausa suures plaanis

Väljavõte Postimehe veebist.

Paistab, et Postimees on võtnud laste piltide presenteerimise lausa auasjaks, kui on pannud selle 13-aastase poisi pildi kogu Eestile vaatamiseks välja suures plaanis, 700 000 lugejale. Tuues põhjuseks, et "politsei kannatus katkes".

Kas nüüd võib igaüks saata Postimehele poiste pilte, väites, et kannatus katkes, ning Postimees avaldab need?! Tundub küll nii. Või on Postimehe lesbiline peatoimetaja Merit Kopli lisaks ka pedofiil, nagu Sirli Tarve, kes saab rahulduse sellest, kui lastele haiget tehakse?! Tundub ka nii.

40 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma ütlesin juba korra, et tegu pole lapsega vaid väikese okupandisigidikust värdja-varganäoga, kelle koht ei ole Eestis. Kas tõesti on sellest raske aru saada? Tahate Surmaeskadrone, we?
Kolige nahhui tiblastani või israeli.

Anonüümne ütles ...

OMG!!! Lastele tehakse haiget! Appi! Huvitav, et Inno lastele võib haiget teha, aga muulastest pätipoisid võiksid anonüümselt edasi sigatseda. Artiklis oli ju selgelt kirjas, miks nende pildid avaldati. Minu jaoks on põhjendus igati loogiline - karistada neid ei saa, nende eest hoiatada aga küll.

Loodan, et tulevaste KE valijate piltide avaldamine hoiab ära nii mõnegi varguse Taaralinnas. Inimesed, olge valvsad! Täna varastavad, homme juba röövivad-tapavad. Sovokkide väärtusmaailm on teine, juba emapiimaga sisse imetud...

Anonüümne ütles ...

inno eelistaks probleemi lahendada hoopis sel näol, et teeb seadused ringi ja paneb need 13-aastased vangi. see blogipidaja siin on hullem kui rein lang: lapsed tahab vangi panna, homod seina äärde ja maha lasta ja lesbidel surub kätt ning soovib õnne, et nad "oma südame hääle järgi talitavad".

Anonüümne ütles ...

Mida rohkem ma seda blogi loen, seda rohkem ma juudikommuniste, tiblasid ja nende perselapist kesikuid vihkama hakkan. Tõsi, kõik riigikogupartokraadid lakuvad isukalt siioni perset, kuid need teised limukad oskavad teha seda kuidagi märkamatult - nii et pööbel eriti arugi ei saa - kuid siin on ju lausa pruun võru ümber suu :D
Tead, võtke need väikesed vene värdjad omale koju, adopteerige nad ja alles peale seda tegelege netionanismiga, OK?

Anonüümne ütles ...

Kallid Inno ja Irja!
Palavad tervitused Nõukogude Armee ja Sõjalaevastiku aastapäeva puhul.

Grupp Teie mõttekaaslastest seltsimehi

Anonüümne ütles ...

Õhtulehes ka ju pildid üleval!
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=367847

karuloom

Anonüümne ütles ...

Et siis Teie arust on tegu normaalsete lastega jah? Et ei peaks üldse teemat üles võtmagi ja pilte avaldama - las varastavad?


Tundub, et sa ise oled pigem pedofiil, kes nende väikeste väärakate eest tulihingeliselt võitleb!

jevlampi ütles ...

Kommentaatorid, pidage hoogu ikka! Järgmisena soovitab postimees kedagi ehk süüdi mõista? Ja kui see ei mõju, siis ehk omakohtu korras hukata? Seadused olgu ikka kõigile ühesugused (kuigi ka mulle isiklikult see ei meeldi). Või siis öelgu postimees ausalt välja, et tema pooldab diskussiooni võrdsete ja võrdsemate teemal.

Anonüümne ütles ...

mina ei saa aru, ennem oli Merit Kopli meesteneelaja, täna on lesbi
-ei mingit järjepidevust.

Anonüümne ütles ...

Ühiskonna aitaks turvalisust suurenadad ka näiteks see, kui Videvik ja Kesknädal (mida ju loevad enamjaolt vanemad inimesed) paneks oma esiküljele suurelt Liis Haavli pildi koos vastava hoiatusega, sel juhul jääks ehk mõnel vanainimesel tulevikus "abi" saamata ja vara alles. Eriti nüüd, kus "abistaja" vangi mõistetud, ei peaks hoiatuse avaldamine ju mingi probleem olema, asi on ainult tahtmises.
Postimees aga käitus väga õigesti! Nagu, muide, ka telekanalid, kes Haavli jutu järgi on temast meediakangelase teinud - kurjategija ei taha nagu aru saada, et iga kord tema koledat nägu ekraanil näidates jääb see ehk järjest rohkematele inimestele meelde ja ehk oskavad järjest rohkemad temast nagu katkutõbisest eemale hoida. Ükskord nägin juba poes, kuidas seltskond mehe tema peale näpuga näitas ja irvitas

Anonüümne ütles ...

Inno, nii lolli jutu peale tahaks sind kohe perse saata, aga igaks juhuks jätan selle tegemata, äkki oled veel siiski arenduvõimeline, kuigi ka selles osas on mul tõsiseid kahtlusi.

Jänkuloom

Anonüümne ütles ...

eks asi ongi rohkem selles, et pätipoiste pildid olid Postimehes. oleks need Kesknädalas olnud ilmuks iidelt kirjutis, mis kiidaks kuis Savisaar, Maie ja MUPO ikka hoolivad ning teevad järjekordselt ära.

Anonüümne ütles ...

Ja loomulikult tegutsevad pätipoisid, kellele tänase päeva seisuga on rängalt liiga tehtud, justnimelt Tartus, sest see on reformierakonna pesa ja Türjadel ei lastud seal kohvikut avada ja topiti sitajunn postkasti ja kästakse muru niita ja lund lükata ja see kõik on kohutav ülekohus ja blää-blää-bläääää.
Siinkohal üleskutse mõnele Tartu seltsingule või sõpruskonnale - vedage need Peetjad ja Vasjad näiteks nädalavahetuseks Rakverre ja andke suund kätte, kuspool see Paju uulits asub. Eks näis, mis laulu Türjad siis laulavad, kui moosipurgid-kurgipurgid ja muu väärtuslik esmaspäevaks keldrist, kuurist ja kunkust kadund.

Anonüümne ütles ...

Juhan Saul Gross ei saanud ringkonnakohtus õigust. Kuidas "jurist" Irja otsust kommenteerib?

Anonüümne ütles ...

Irja on tõenäoliselt hullaris, pole juba ammu siin kedagi mõnitanud või sõimanud. Need Revad või "sõbrad" või kes iganes ta ette kujutas, on uttu kadunud ja nüüd kukkus kuppel vist päris kokku.

Anonüümne ütles ...

irw @ "kuppel kukkus kokku". üks paremaid asju selle blogi juures ongi see, kuidas irja üritab aeg-ajalt kommentaatoritele sama vaimukalt vastu panna, aga et tal pole seda suleteravust mis siinsetel andekamatel kommenteerijatel ja siis ta jääb neile selgelt alla.

Anonüümne ütles ...

Soovin teada,kuidas seda möista.?Kui tood eestlasest perverdi pildi oma blogisse siis saad kohe andmekaitse hoiatuse kaela.Kandsin Orkutist koosa perearsti Martti Lainurme pildi oma blogisse kohe suleti minu blogi ja hoiatus ka Andmekaitseinspetsioonilt Kadri levandilt.Avasin siiski uue blogi Alistamatud-Mati-Riida

Anonüümne ütles ...

2 märtsil on Kaur Hansonil Ringkonnakohtu istung, pedo tahab väiksemat karistust!

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

gross ei kommenteeri ei esimese ega teise astme kohtu otsuseid. vaadake kohtunike tausta - elektriku ja punalibu selts .

Anonüümne ütles ...

Nende nagade teod on ju tõendatud, lihtsalt reaalseid sanktsioone, nende vanusest lähtuvalt, ei saa rakendada.
Kuigi teatud vaidluskoht siin siiski jääb. Sellele tasub tähelepanu siiski pöörata, aga siin on üks aga. See kes sellist juttu siin ajab, kohas kus on avaldatud ikka väga erinevaid pilte, vastu pildil kujutatute, tahtmist. Vat selline silmakirjalikkus on ikka eriliselt tülgastav.

Anonüümne ütles ...

Mis te arvate, et Postimees pildistas neid lapsi ja pani pildid üles? Kui te artikli ka läbi loeksite, leiaksite oma üllatuseks, et POLITSEI saatis need pildid...

Anonüümne ütles ...

No türi küll, millest sa aru ei saa? Kõigi pättide pildid ja nimed tuleb avalikustada, et inimesed teaks end ja oma vara nende eest hoida ning vajadusel neile "noka pihta" anda.Kohtusüsteem meil ju pätte ei karista, las siis toimub see kodanikualgatuse korras.

Anonüümne ütles ...

A vot Türjadele ei meeldi kohtusüsteem, samas ei meeldi ka nö kodanikualgatus. Innu võiks panna üles küsitluse, mis Türjadele üldse meeldib. Vastusevariandid:
1. mittemidagitegemine
2. Eesti riigi sõimamine
3. Ingridi sõimamine
4. lihtsalt loll olemine
5. kurjategijate kaitsmine
6. ropendamine (rohkem Irja rida)

Anonüümne ütles ...

aga mis takistab irjainnut ja nad ei võta neid lapsi enda hoole alla? mis viga on? lisaks sellele blogilapsele võiks teil paar pätti veel kodus juures olla. mis vahet sel. teiele sellised ju meeldivad.

Anonüümne ütles ...

tea kus türjad täna on? pressikal?

Anonüümne ütles ...

türjad sõitsid tartusse, et teha intervjuu postimehe poolt represseeritud noorte vladislavi, edgari, emmanuili, paveli, sergei ja arturiga. kahjuks varastati intervjuu käigus inno videokaamera, irja kasukas ja kingad ning kogu raha mis neil kahepeale reisiks kaasa oli võetud. seetõttu ei jõua inno ja irja täna rakveresse tagasi ja blogi uuendamine hilineb väikeste väänikute tõttu.

Anonüümne ütles ...

21:09 - Hundisilmal, küürivad põrandaid, kütavad ahje ja koorivad kartuleid.

Anonüümne ütles ...

Juhan Saul Gross ei saanud ringkonnakohtus õigust. Kuidas "jurist" Irja otsust kommenteerib?
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=368068

Anonüümne ütles ...

Ultra paukuudis - Ingrid läheb ka homme Tomi suhuvõtule.

naksid taksid

Anonüümne ütles ...

Gross on kommentaariumis pärast Riigikohtulahendit( -eid).Nii oli jutt viimati.Kahju.

Anonüümne ütles ...

"6. ropendamine (rohkem Irja rida)"

No vot see on huvitav. Mihkel Raua raamatu 280 leheküljel leiab kõvasti rohkem ja tugevamini kontsentreeritud ropendamist, kui kõigis Irja tekstides üldse kokku. Ent millegipärast karatakse Irjale kõvasti rohkem turja. Wonder why. Kes muidugi arvab, et ma tegelikult vastust teada tahan, see eksib.

Anonüümne ütles ...

Eks neil ole nett jälle maksmata.

Irja ütles ...

Vaatan, et olete väga erutatud, armsad kommentaatorid. Ärge üle pingutage!

Inno ütles ...

See on põhiliselt üks kommentaator siin, kes teatud teemade peale erutub. Tea, mis tal täna sisse puges.

Inno ütles ...

Aga hea, kui elevust kah kommentaariumis. Tal paistab jutt hästi jooksvat. Blogi tekstid kõik pähe õpitud ja puha. Tubli!

Irja ütles ...

Hästi armsad olete. Erutatud, aga armsad :)

Anonüümne ütles ...

Me armastame Teid ka...kividega loopida!

Ustav Kommar

Anonüümne ütles ...

sellest on vähe,et pildid välja pandi. olex need oma alaealisust ärakasutavad raisad surnux pexnud kui nad mult varastada julegex faking narkomaanidest kadjakad,neid parandab vaid haud!

Anonüümne ütles ...

Sellised tatikad tuleb jõkke visata. Loodan, et keegi lööb nad mättasse, enne kui nad kellegi röövimise käigus ära tapavad.

Anonüümne ütles ...

Nendest poistest saab poistebänd!
http://www.youtube.com/watch?v=xWa9sJzgM4A

iluspoiss