teisipäev, 2. veebruar 2010

Urmo Soonvald häbeneb oma Õhtulehe-minevikku?

Selline kommentaar:

Kas Soonvald häbeneb oma Õhtulehe minevikku? Delfist kustutati minu järgmine kommentaar: Moskvas käisid Õhtulehe endine peatoimetaja, Õhtulehe praegune peatoimetaja ja Kanal 2 jooksupoiss, teadmata põhjusel ei saanud kaasa minna Maaja ja Nelli Teataja peatoimetajad.

17 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

urmo on lihtsalt 1 hale tropp.

Anonüümne ütles ...

kusjuures suht andetu tropp

Anonüümne ütles ...

Küsiks Innolt-Irjalt hoopis soovitust söömise teemal. Kuidas teie menüü praegu välja näeb? Mida sööte, millest olete loobunud? Mina näiteks ei söö üldse magusat, saia, piima ei joo. Aeg-ajalt tarvitan kodujuustu ja maitsestamata jogurtit. Kui olen uurinud etikette, siis selgub, et maitsestamata jogurtis on nii palju jama sees!!! Hirmsasti tahaks kergemat tunnet. Ostan säästust värskeid köögivilju, aga jääsalatit, mis mu lemmik, seal tihti ei saa. Samuti on tomatid-kurgid täitsa maitsetud. Hiinakapsast rääkimata. Lihast eelistan kanafileed. Aga juba jakkab tunduma, et menüü muutub üksluiseks. Olen suur tatra armastaja. Teen sellega ka mõnusaid salateid-panen tatra üleöö vette ja hommikul on selline mõnus mass, kuhu lõigun erinevaid köögivilju sisse ja tuleb super salat. Säästu miinuseks on see, et normaalset kala pole müügil. Purgi-tuunikala olen aeg-ajalt ostnud, aga lõhet või parema meelega forelli tahaks ka saada. See pidi tervisele hea olema, omega rasvhapped vist olid need? Mõnikord ostan kõrvitsaseemneid ja lisan neid salatitesse. Aga siiski- kui tahan niiöelda tervislikult toituda, siis muutub menüü kuidagi üksluiseks nagu.. Juurikatest teen ka "gemüset". Kas teil on midagi swoovitada veel, kuidas slatid-söögid huvitavamaks muuta? Millist kastet eelistate salatile teha? Olen tänulik, kui viitsite vastata!

Anonüümne ütles ...

75% tarbijatest arvab, et majandussurutise jätkumise korral muutuvad toitumisharjumused veelgi...
Üldises majandussurutises saab toidu pealt päris hästi kokku hoida ehk siis säästa.

Kerged suupisteasendajad.

UNUSTAMATU
Südamekujuliseks lõigatud õhukesed leivaviilud katta kergelt kummiliimiga; kaunistuseks pigistada 3-4 cm lennukaid figuraalseid juppe hambapastatuubist.
Lauale anda leigelt.

JUBEMARU
Saiatükid kaetakse saapamäärdest valmistatud musta kalamarja imitatsiooniga. Stiilselt mõjuvad väikesed valged habemeajamisvahu õiekesed mustal taustal.
Värvirõõmu ehk siis tricoloret lisab leheke kodusest püsilillepotist.

Innopoiss

Anonüümne ütles ...

To innopoiss....mine mujale plämama. Sinu sissekanne pole ei andekas ega naljakas.

Anonüümne ütles ...

Lihtsad lihapallid.
Võrdses koguses moslemisolvu, st. seahakkliha ning hindusolvu ehk veisehakkliha. Koorikuta ning pudistet saia, puljongis leotatut. Mittekuubiku omas, mul oli, aga võib ka piimas või koores või vees leotada. Saia kogus muidugist tundejärgne, liha tuli kokku pea kilo. Kuna ma ei viitsinud kapist hakklihamasinat võtta, siis hakkisin noaga ja mitte väga pudiks. Veel paprikat, küüslauku ja seeni ja musti oliive, neid, mida kapis oli sellest korrast, kui ma pitsat tegin ja mis oli üsna ammu, nii et oliividel vedas, et nad hapuks polnud läinud. Sibulat ei viitsinud mäletada osta ja pohhui kah, kuigi küpsetuspaberi järele läksin poole kodutee pealt küll uuesti. Parajasse kaussi lõin 2 muna ja sõtkusin eelmainitud sodiga kokku, ahi soenes. Soola ja pipart panin kah ja eriti ei koonerdanud, nojah, küüslauku läks samuti terve...mis asi? Mugul? Pea? Noh, saate aru küll. Kui tainas oli korralikult massaaži saanud, tegin käed õliga kokku ja vormisin pallikesed, sellised veel napilt illegaalses eas tütarlapse rindade suurused või siis nii suured, kui oleksid sinu munandid, kui noks oleks nii suur, nagu sa enda arust ära oled teeninud. Küpsetuspaber plaadile ja pallid ahju ja siis, kui valmis olid - no ma vaatasin ja torkisin kah vahepeal, muidu ju ei saa valmis, onju - siis võtsin välja ning tegin liigsöömise pattu kurgisalati ja õlle kõrvale - ah, kuis maitses mõnus see, jee!
Vahepeal lugesin siin oma blogi ja onasin veitsa Ingridile mõeldes. Pärast sõin lihapalli külmalt ja musta leivaga kah - oli teine veel maitsvam. Ise veel mõtlesin, et kurask, nii palju asju jäi taignasse lisamata, nagu näiteks mehhaaniliselt kondistatud kanalihamass, naatriumbensonaat, naatriumnitrit, lõhna- ja maitsetugevdaja, kantaksantiin, tõrv, sidrunhape, sojavalk, jaanileivapuujahu, glutamaat ja ahvihigi. Mis nüüd küll saab? Tea mis Ingrid sellest kõigest arvab?! Irjal pohlad, ta sööb silmad kinni mu peost kõike, armastus on pime...

Innopoiss

Anonüümne ütles ...

Olen ka nisu-piima-loomsete rasvade kasutamisest loobunud ja tunnen end 100 paremini ja tervemalt kui varem. Hästi hea nipp kõik maistvamaks (ja ka tervislikumaks) teha kasuta küüslaukku, peterselli ja tilli. Kõik need saadused olen kasvatanud ise ja kas soolanud, kuivatanud või külmutanud. Õli (oliiv) ja soola lisamisel saab väga maitsvad toidud.

Veidi teemast mööda, aga mulle käib suisa närvidele, kuidas mõned nn "ajakirjanikud" (Õhtalehe paks Mari-Leen Albers) teevad tasuta reklaami saasttoidule.

Näide on siin:
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=359899

Anonüümne ütles ...

To 0.41 Sa oled vist see murelik talongimulgustaja äkki? Mine magama parem, homme jälle mingid hinnad tõusevad!

jänespoiss

Anonüümne ütles ...

Ma tahaks selle Montana kotka kraaksumist kuulda lives.

Kaaren Kukk

Anonüümne ütles ...

Mina tahaksin teada, kas iga inimene vaatab peale igat persepühkimist sellele kasutatud paberile? Pange palun küsitlus üles? Mina küll vaatan, pühin niikaua, kuni paber valge on!

EV Ametlik Kakakontroll

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kuule Inno,see on omaette kunst kuis saada Delfisse kommentaari s.o. et toda ei kustutataks:
1.Kommentaaris ei tohi olla midagi isikupärast.
2.Kommentaar ei tohi olla arukas s.t. selle debiilse autori artikli viletsast tasemest ei tohi olla kõrgem.
3.Kommentaar peab pugema.
jne.

DELFI ON PELDIKUSEIN...kus mingid värdjad võivad sittuda pööblile krae vahele s.o. kirjutada mida sülg suhu toob aga kommentaatorid
ei või kirjutada midagi...
Delfi ajab pederastlikku diktatuuri...

DELFI ON OMADEGA TÄITSA PUTSIS...
Sama mannetu on meie President Härra Ilves ja tema proua kellel absoluutselt puudub sündsustunne ja igasugune inteligentsus...
No,täitsa perses on meie esileedi...
Ta hakkas töötutele ja kodututele rääkima transrasvadest...
Ilvese see kõne ajakirjanikele oli paras möla...jah ma ütlen sulle seda näkku...
Ta tuli sarjama ajakirjanikke selle eest,et need pederastid kes istuvad riigikogus ja ei tee tööd ja kellede tegematajätmise tõttu on jooksnud Eestimaa tühjaks-külad on inimtühjad...
Sa täissöönud persevest sa ime edasi juutide munni ja ära tule enam sõna võtma ajakirjanike nimel.

iPad-i uued mudelid lõpetavad selle Eesti meedia ajupesu ja panevad paikka meie majanduse-ajavad ahju need debiilsed poliitikud...

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Mart Laari kommentaar:
3 veebruar 2010 1:26

ein Mensch ütles ...

ÜRO soovitab kehtestada "juhiload" interneti kasutajate jaoks.



http://rawstory.com/2010/01/agency-calls-global-cyberwarfare-treaty-drivers-license-web-users/

Anonüümne ütles ...

Delfi laustsensuur pole uudis. Just selle pärast ziioni holopp HHL Delfi omandaski, et üks väheseid tsenseerimata arvamusportaale oma kontrolli alla saada. Mina ei kirjuta sinna juba ammu, sest 95% tõenäosusega see kustutatakse.

Anonüümne ütles ...

Tegelikult on see lausa inimsusevastane kuritegu, et nii sisukaid ja kaalukaid kommentaare kustutatakse, aga mis sa sest justiitsmaffia käpa all olevast riigist ikka tahad. Ei mingit vaba sõna, mõttest rääkimata. Ega siin ei aita muu kui tuleb leida mõni kirik, ennast selle seina vastu toetada, lipp käes, ja välisajakirjanikud kohale kutsuda. Siis seisad, kuni külm hakkab ja Petja teed jooma kutsub.

Anonüümne ütles ...

aga miks sellel lehel ei ole inno tähismaa nime?

Anonüümne ütles ...

delfi tsensuur on ikka väga räme. ja ühte väravasse. edgarit sõima kuidas tahad, keegi ei bänni. ja ütle soonvaldi, luige või eestis võimu oleva kliki kohta midgi, mis ei ole tormiline heakskiit ja bänn on kindel. eriti kui tood argumente ja fakte.