kolmapäev, 25. august 2010

Rakvere on jälle Rockvere!!!

Andres Jaadla linnapeakssaamise juures ei maksa unustada üht tähelepanuväärset tõsiasja. Nimelt - Rakvere on nüüd jälle Rockvere. Jaadlas on stiili ning ta mõistab, kuidas kärtsu ja mürtsu teha. Aga kuidas üks väikelinn muidu pildile jääb kui kärtsu ja mürtsu tehes?

Rannar Vassiljev on salgamata väga tubli noormees ja räägitakse, et ta oskab väga hästi eelarvet koostada, aga sellest on linna juhtimiseks vähe. Midagi pole teha - linnapea peab ka väikestviisi kloun olema. Lihtsalt öeldes - rahvale nalja tegema. Muidu on elu kole igav ja mitte keegi ei taha Rakveresse tulla.  Nüüd, kus Jaadla jälle linnapea on, mõtleb kindlasti nii mõnigi, et oo, mis oleks kui sõidaks nädalavahetuseks Rakverre. Äkki kohtan tänaval seda kaabuga meest.

Selles mõttes võiks teist rahvameest Olev Puldret kah rohkem „kasutada", ta näiteks abilinnapeaks määrata, sest Puldre ei jää Jaadlale pullitegemises sugugi alla. Praegusel masuajal on ülieluoluline rahvale nalja teha!

Senist Rakvere linnajuhtimist võiks kirjeldada ühe sõnaga - MOLUTAMINE. Ei mingit action'it. Aga kes tahab tulla linna, kus ainult molutatakse? Molutada võib kodus ka. Jaadla ajal oli vähemalt Sumo MM ja Punklaulupidu.

Muidu on Eesti linnade linnapead ju halligavad. Nendega võrreldes on Jaadla kui virgutav värvilaik. Ootan põnevusega, mida mees Rakvere elu elavdamiseks ette võtab!

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja, tore et taas siin anonüümselt kommenteerida saab!Kohvik oli pikka aega ikka täielikus koomaseisundis, ainukene kommentaator oli teil siin hull elektrikalkun Iirimaalt.

iluspoiss