kolmapäev, 27. märts 2013

Putinit armastatakse kritiseerida ...

... aga teisest küljest on tegemist pärast viikingite valitsemist üle tuhande aasta esimese valge Vene riigi juhiga. Vahepealsed on olnud eri masti tšurkad, vabandan väljenduse eest.

Putin peaks isegi olema eesti soost, kuigi ta ise seda ilmselt tunnistada ei taha. Igal juhul on selline olukord Eesti jaoks ajalooliselt unikaalne.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas Putin on siis Eesti soost? Pole nagu kuulnud sellest midagi.

Franz ütles ...

"tšurkad"
Kas Romanovid olid siis tšurkad? Et mis mõttes nagu?

Inno ütles ...

Nad olid kõik sellised tumedat verd.

Anonüümne ütles ...

Kes!!! nad kõik olid sellised tumedat verd? Rjurikud - tuntud hispaanlased vist.
Romanovid olid vast tõesti neegrid. Lihtsalt sellised heledama nahaga ja sirgemate juustega. Viimane Romanov kandiski nime Mihhail Jackson. Ilusasti laulis.

Anonüümne ütles ...

Aga ma olen kuulnud, et Putin on meessoost.

Franz ütles ...

"Putin peaks isegi olema eesti soost"
Seda pole küll kuulda olnud. Ta pidavat olema vepsa verd hoopis. Seetõttu püüabki nii kangesti tõsivenelane olla.

Franz ütles ...

"Putin peaks isegi olema eesti soost"
Jah, muidugi, et Lenin oli ka eesti soost. Eks Uljanov tähendab ju Hull-Jaan.

Anonüümne ütles ...

Putin ja Medvedjev on vaid avalikkusele suunatud "tööriistad" kes tegelikult oma tööga väga hästi toime tulevad.Olen enam kui kindel ,et neil ei ole bioloogilisi vanemaid vaid nad on noorelt tänavalt korjatud lapsed kes on kasvatatud üles tulihingeliste Venemaa patriootidena.Putinit ja Ilvest ei ole võimalik võrdsustada oma rahva ees kuna üks teab täpselt oma rahva olusi ja oskab sellele vastata aga teine ainult väldib meediat ja sunni korral teeb vaid klouni nägusi,suutmata vastust anda ühelegi küsimusele.V.a. "parlametaarne ühiskond"!Venemaale on vaja tsaari ja nad tahavad seda.Varem või hiljem Putin selleks ka kuulutatakse.Mees laamendab riigis jõhkralt ja see on tema ainuke edu pant.Kogu süsteem on korrupteerunud ja selle hävitamine võtab aastaid või lausa sugupõlvi.