teisipäev, 9. aprill 2013

Allik tõmbas sotsidele vee peale

Väljavõte Delfi veebist.

Vahetevahel asjaliku jutuga Riigikogu liige Jaak Allik tõmbas oma sõnadega sotsidele vahetult enne kohalikke valimisi vee peale. Sellest on ühelt poolt kahju, teiselt poolt käitus Allik küllalt eestlaslikult, oskamata oma suud õigel ajal kinni hoida.

Oma üllatavate ajalooteadmistega pani Allik sotsidele vahetult enne valimisi samalaadse pirni kui sotside eelmine juht Jüri Pihl, kes aga kirjutas oma erakonnakaaslaste teadmata Kapole avalduse kolme ministri vastutusele võtmiseks peale valimisi. Ja kui Pihli äpardust saab veel pidada Savisaare poolt ette söödetuks, siis Allikul pole võimalik kellegi taha peitu pugeda.

Arvata on, et sotside toetus kukub nüüd eestlaste hulgas samamoodi kivina nagu pärast Pihli fopaad. Mikser ongi viimasel ajal na vait jäänud.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Minu meelest ei ole Alliku ytlemisel muud viga kui, et ehk natuke halvasti s6nastatud. Sisu on aga ju yldjoontes 6ige. Samuti ei vabanda ta ju venemaa julmust ja ebainimlikkust.

Ja rahva hirmutamine ju k2ib. V6i ei k2i? K2ib ju? Et rahvas hirmust v2riseks ja ei paneks t2hele kuidas ta oma ladvik teda paljaks r66vib. Seadused ainult enda jaoks kirjutab ja raha riigist v2lja kandib.

Inno ütles ...

No ei tea, hirmutamise tuure on kõvasti maha võetud, Ansip just kahetses pronksiööl toimunut ja kohtus Medvedjeviga, käimas on piiriläbirääkimised. Tundub, et pigem on sotsid siin veidi paanikasse sattunud.