teisipäev, 30. aprill 2013

Rootslaste kuum seriaal Eesti kõrilõikajatest

Tallinnas risti löödud Rootsi politseiuurija Viggo Norlander. Kaader seriaalist Arne Dahl.

Meie Rootsi sõbrad on valmis saanud põneva sarja Eesti kõrilõikajatest, täpsemalt Eesti maffiast, keda kahtlustatakse ärimeeste tapmisega Rootsis. Sarja nimi on Arne Dahl- Misterioso ja selles löövad kaasa Eesti tuntud näitlejad, näiteks Mait Malmsten (kehastab maffiaboss Jüri Mikojani) ja Rein Oja (kehastab politseikomissar Kalju Laikmaad). Eriti ilmekas on stseen, kus Eesti politseilt infot koguma tulnud Rootsi politseiuurija lüüakse Tallinnas lihtsalt risti.

Siin veel mõned kaadrid seriaalist, mis valmis Rootsis 2011. aastal ja lööb laineid kogu maailmas. Parasjagu näitab seda sarja brittide BBC4. Imelik, et Eestis seda eestlasi ja Eesti elu tutvustavat seriaali veel näidatud pole.

Sarjal on väljas ka uus osa Arne Dahl- Ont Blod, mis jutustab sellest, kuidas Rootsi politseinikud peatavad CIA kurja operatsiooni ja tabavad nädalaga USA kurjategija, keda FBI on ajanud taga mitukümmend aastat.






2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno võiks TTV vastu ka huvi tunda. Seal on see film juba ammu näidatud

Inno ütles ...

Väga hea. TTV võiks taanlaste Borgeni 3. osa ka näidata, see on juba väljas ja esimese 5 seeria põhjal veel parem kui eelmised.