reede, 21. november 2014

Miks Eesti lömitab Soome ees???

Juhan Partsil on jummala õigus, kui ta ütleb, et Eesti soostumine regionaalse Soome-Balti LNG-terminaali rajamisega Soome on sulaselge lollus. On täiesti arusaamatu Eesti lömitamine Soome ees, kui sommid on korduvalt eestlasi reetnud. Esiteks andsid soomlased välja pärast sõda nii eestlased kui ingerlased, saades vastu iseseisvuse. Kordan: eestlaste ja ingerlaste vere hinnaga. Sama süsteem, venkudele persse pugemine jätkub soomlastel tänaseni. Olgem ausad, sommid lakuks venkudel perse ka puhtaks, kui saaks, et veidi idanaabri aupaistel end soojendada. Eestis käies kiruvad venkusid, räägivad "ryssä on ryssä, vaikka voissa paistaisi", aga muidu käivad salaja Moskvas üksteist panemas. Väga häbiväärne.

Ja selliste lontrustega, kui otse öelda, selliste persevestidega, või selliste persevestide ees siis eestlased lömitavad. Mille kuradi nimel???

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jah, see oli üks väga traagiline episood soome-eesti ajaloos. Vaid üks. Selle najal üldistusi heegeldada saab vaid erakordselt innukas ja rumal. Huvitav, kas innukas võib tulla nimest Inno?

Fotostuudio Tallinnas ütles ...

Väga huvitav blogi :)