pühapäev, 22. märts 2015

Keskerakonna viimane musketär kukkus

Enne valimisi reklaamis Keskerakond end põhiliselt läbi nelja musketäri: Tarmo Kriis (endine tööandjate keskliidu juht), Peeter Ernits (endine ajakirja Luup, ajalehe Maaleht peatoimetaja), Oudekki Loone (aktiivne blogija ja kommentaator) ning Edgar Savisaar (Keskerakonna A&O).

Neist musketäridest ei saanud keegi valituks Riigikokku, võiks isegi öelda, et häältesaak jäi küllaltki napiks (Kriis-215, Loone- 354, Ernits- 824), kui tuhandete lemmik, Edgar 'D'Artagnan' Savisaar välja arvata.

Ehk siis, musketärid ebaõnnestusid kõik valimistel, välja arvatud üks. Kes, paraku, otsustas vaatamata oma hädisele tervisele, mis suvel, enne eurovalimisi prožektorite valguses peaaegu otsad andis, minna nüüd, vahetult pärast kurnavaid valimisi, viirushaiguse käes vaeveldes kaugele Taimaale 30-kraadisesse leitsakusse. Mis on mehe vanust ja tervislikku olukorda arvestades selge, kuidas nüüd öelda, enesetapp. Kas tõesti ei leidunud nendesamade musketäride või kümnete vihmavarju- jms hoidjate hulgas inimest, kes oleks mehel natist kinni võtnud ja ta tagasi tirinud. Või ei ole erakonnas enam kedagi, kes julgeks seda teha?! Aga siis pole ka midagi parata, kui erakond ilma liidrita jääb ning see ususekt kokku kukub. Võibolla ongi aeg.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mul on ka siiralt kahju, et Edgari ümber tiirleb palju teda ära kasutada soovijaid ja avantüriste. Et tõelisi sõpru ja asjatundlikke nõuandjaid nagu enam polekski ta lähikonnas.
Võib olla on asi selles, et Edgar on liiga palju omal ajal usaldanud, siis petta saanud ja nüüd ei oskagi enam tõelistel sõpradel ning juhuseotsijail vahet teha. Kahju.
Mulle ka oli üllatus, et Edgar Taireisi ette võttis. Trombemboolia oht on pikkadel lennureisidel konditsioneeritud õhus ja sundasendis viibides ka tervematel inimestel kui vererõhuprobleemide, läbielatud infarkti ning diabeedidiagnoosiga Edgaril.Pluss infektsioonioht.
Selise tasemega ja tööpingega riigiisadel peab olema igapäevane vererõhukontroll pluss regulaarne arstlik kontroll ja nõustamine.
Imestusega lugesin, et dr. Põder olevat selle peale kui Edgar helistas ja ütles et tal on paha,soovitanud tulla HOMME läbi!!! Ise peab end arstiks ja sõbraks. Mina oleks kihutanud kohale, vaadanud üle ja saatnud KOHE haigemajja.
Kurb, et me ei oska oma suurmeestest lugu pidada. Lambarahvas, mis sa teed.
Stakan K.Butõlkin

Anonüümne ütles ...

Mina ei pea seda Põtra isegi mitte inimeseLAADSEKS, rääkimata arstiVANDE andnud tohtrist või SÕBRAST ! :(

Anonüümne ütles ...

See pole kunagi teemaks olnud, et Savisaar oleks kedagi kunagi liialt usaldanud. Tema probleem ongi selles, et ta ei usalda kunagi kedagi täielikult. Sellest ka hirm/põlgus arstide suhtes.
Savisaare usaldamatus ja solvumisvalmidus (millega kaasnes pikaajaline vihapidamine) olid legendaarsed juba RR ajal.
Tuleb meelde Stalini lõpp, kus ise end isoleerinud paranoiline "suur juht" kooles täislastud pükstega kusagil põrandal.