pühapäev, 3. jaanuar 2016

Toomas Hendrik Ilvesel kaks sohilast?

Täna lätlanna Ieva Kupcega paari heitnud president Toomas Hendrik Ilvesel on arvatavalt tervelt kaks sohilast. Nimelt, 23 aastat kestnud abielu ameeriklanna Merry Bullockiga lõppes 2004. aasta märtsis (abielust Bullockiga on Toomas Hendrikul poeg Luukas Kristjan- sünd 1987 ja tütar Juulia Kristiine- sünd 1992), tütar Kadri-Keiu sündis kõrvalsuhtest Evelin Int-Lamobitiga 2003. aastal. Suhet Eveliniga varjati algul kiivalt nii Merry kui laiema avalikkuse eest.

Nüüd, nagu spekuleerib ajaleht Eesti Ekspress, sündis Ilvesel salasuhtest Ieva Kupcega tütar Isabella 2014. aastal, mil Ilves oli veel abielus Eveliniga. Ühine laps on tõenäoline põhjus, miks oli vaja nõnda kiiresti uuesti abielluda, selleks, et laps nö legaliseerida. Seejuures lahutas Toomas Hendrik oma esimese abielu samuti vahetult pärast salasuhte lapse sündi. Võib arvata, et Evelini suudlus Vincentiga pandi suure kella külge seetõttu, et naisest oleks võimalik ilma suurema vaevata ära lahutada. Tegelikkuses oli selleks ajaks Ilvesel juba Ieva Kupcega sohilaps, mille olemasolu kiivalt varjati ja see tuli avalikuks, kui Evelini kõrval tanki lükatud presidendi eksnõunik Iivi Masso sellest Nihilistis kirjutas. Kui algselt oli jutt, et Toomas kohtus Ievaga esimest korda alles läinud suvel, siis hiljem tuli välja, et neid koos nähtud juba mitu aastat.

Ehk siis kokkuvõttes on Eesti presidendil Toomas Hendrik Ilvesel tõenäoliselt juba kaks salasuhet ja kaks sohilast: üks Evelin Int-Lambotiga ja teine lätlanna Ieva Kupcega. Tavaelus sellist petist keegi ei usaldaks, aga Eesti jaoks pole loomulikult valelik president mingi julgeolekurisk, seda on hoopis üks linnapea, kelle ainus mõeldav süü seisneb selles, et ta ei suvatsenud ära surra, kui seda oodati ja on ellu jäänuna üleüldse liiga populaarne.

Kommentaare ei ole: