neljapäev, 4. veebruar 2016

Eesti on lasknud end 10 aastat lollitada?

Eesti on juba enam kui 10 aastat NATO liige. Kõik see aeg on korraldatud kõiksugu seminare, kokkusaamisi ja õppusi, kulutatud sadu miljoneid eurosid maksumaksja raha, kinnitatud Eesti suurt kaitsevõimet. Nüüd aga selgub, et see kõik oli nali ja Eesti on täiesti kaitseta.

Ma saan USAst aru, miks nemad on pettusega kaasa läinud- et ei peaks nii palju raha kulutama. Aga miks Eesti pool on sellega leppinud, on väga raske aru saada. Kogu aeg on kaitsevõimet saatnud salapära, mistõttu on arvatud, et ju siis on mingi salarelv kuskil peidus. Nüüd selgub, et midagi säärast pole ja oma rahva eest varjati lihtsalt Eesti kaitsetust.

Minu meelest tuleks kõigil neil, kes on Eesti kaitsevõimega tegelenud ja rahvale viimased 10 aastat puru silma ajanud oma ametist kohemaid tagasi astuda. Häbi peaks olema! Kogu aeg on eestlasi saadetud missioonile jutuga, et küll siis välismaalased aitavad. Tuhkagi! Ja mida kuradit on eestlastel välismaal üldse asjatada, kui omaenda riik kaitseta?! Isegi piiri ei suudeta pidama saada.

Kommentaare ei ole: