esmaspäev, 28. märts 2016

Briti kolumnist: Oht pole mitte parem-, vaid vasakpoolsus

Väljavõte Daily Maili veebist.

Kuidas on jõutud niikaugele, et oma rahva ja kultuuri eest seisvad inimesed aetakse tänaval veekahuritega laiali, küsib Briti kolumnist Katie Hopkins. Tema väitel pole tegelik oht mitte parem-, vaid vasakpoolsus, mis vaatab pealt Euroopa hävitamist.

Tõepoolest, tundus veidi kummaline, et Belgia vasakpoolne valitsus, mis on teinud kõik selleks, et terrorismile kaasa aidata, lasi käiku veekahurid inimeste peal, kes tulid tänavale protestima oma õiguste kaitseks.

Eestis on praegu võimul samuti paduvasakpoolne valitsus (IRL on võimust kahe käega kinni hoides kahjuks täiesti kaotanud oma näo), kes esimest korda alates nõukogude ajast tegeleb aktiivselt massilise immigratsiooni soodustamisega. Häbi peaks olema eesti rahva ees!

Lisan siia mõned Katie Hopkinsi seisukohad, mis on minu meelest täiesti eluterved viimasel ajal leviva hulluse kõrval:

Teeme kõigepealt asjad selgeks! Belgias jäeti ära kavandatud rahumarss, kuna võimud pidasid tõenäoliseks Brüsselis uute pommirünnakute kordumist. Belgia julgeolekuasutused pidasid halvaks mõtteks korraldada Marss Hirmu Vastu, sest hirmul on alus ja marssimine ei aita kuidagi selle vastu.

See on umbes sama, kui inimesed jätkavad metroo kasutamist väites, et seisavad nõnda terrori vastu. Tegelikult ei seisa nad mitte millegi vastu. Tegelikult ei näidata sellega põlgust. Kõik on surmani hirmunud.

Tegelikult mängivad need inimesed vana arusaamaga, et välk ei löö kunagi samasse kohta. Või moodsamalt öeldes, pommipanija ei pane kunagi pommi samasse metroosse kaks korda nädalas.

Aga kui sa elad keset džihaadi, on see üpris riskantne lootus.

Hopkins on teinud mitmeid tähelepanekuid seoses Euroopas toimunud intsidentidega:

- esiteks käsitletakse migratsioonivastaseid kui röövleid, neist räägitakse halvasti, vaatamata sellele, et nad protesteerivad inimeste vastu, kelle jaoks on normaalne panna end poltide ja mutritega täidetud enesetapuvestides plahvatama väikeste beebide kõrval.

- neid kutsutakse sellele vaatamata paremäärmuslasteks ja neid seostatakse Hitleriga. Kuigi Inglismaal on juutide vastu hoopis vasakpoolse Tööpartei toetajad.

- kindlasti pole natsitervitustel kohta tänases Euroopas. Keegi ei talu politsei-vastast vägivalda, kividega loopimist ja grafitit. Ent kui vaadata tähelepanelikumalt, siis vasakpoolsed probleemsed grupeeringud nagu No Bordres (Ilma Piirideta) tekitavad palju rohkem muresid.

-migrandiarmastajaid, kes vaatavad pealt Euroopa hävingut ei nimetata kunagi vasakäärmuslasteks. Neid kutsutakse hellitavalt anarhistideks nagu oleksid nad teismelised poisid, kes kuulavad Death Metal'it ja harrastavad taimetoitlust.

-vaatamata politsei passiivsusele terroristide (Türgi isegi hoiatas Belgia võime pommipanijate suhtes) ja migrantide omavoli suhtes (vana-aasta õhtu Kölnis), on nad ometi kohe väljas, kui tänaval on Pegida liikmed.

Kölnis saadeti vana-aasta õhtul välja 150 politseinikku migrante korrale kutsuma, kuigi seal tehti kokku 676 avaldust kriminaalasja algatamiseks.  Võrdluseks, sellele järgnenud Pegida meeleavaldust saadeti maha suruma 1700 märulipolitseinikku koos veekahuriga.

Avalikult on lubatud suunata veekahurid oma maad ja rahvast armastavate natsionalistide pihta, samas pole lubatud kritiseerida migrante, terroriste ja ekstremiste, kes rünnakuid planeerivad.

On tekkinud sügav lõhe nii suhtumises kui käsitluses äärmusparempoolsuse ja äärmusvasakpoolsuse vahel. Vasakpoolsed on nii tõsiselt ametis uute tulijate õiguste kaitsega, et on täiesti ära võetud vabadus kaitsta vanade olijate kultuuri.

Inimesed räägivad äärmusparempoolsuse tõusust, aga palju ohtlikum on röövellik ja enesekeskne äärmusvasakpoolsus.

Kommentaare ei ole: