teisipäev, 29. märts 2016

Nestor sobiks küll presidendiks

Kuigi Eiki Nestor on justkui presidendi ametis maha kantud, sobiks ta minu meelest küll presidendiks. Äsja valiti ta juhtima sedasama Riigikogu, mis paneb paika presidendi. Samahästi võiks Eesti-suguse kääbusriigi puhul ühendada need kaks ametit: Riigikogu esimehe ja presidendi oma. Ja Nestor sobiks hästi- tal on olemas see miski, nö kiiks, mis oli olemas ka Meril. Ma arvan, et rahvas oleks temaga väga rahul- läbi proovitud mees, tulnud läbi sitast ja vedelast, ei mingeid üllatusi, mida on Ilvesele ette heidetud.

Kaljurand las tõestab veel ennast, Kallas on veidi määritud mainega ja Savisaar las klaarib oma asjad kõigepealt kohtus ära. Tarandi aeg on samuti veel ees alles. Padar sobiks ka, aga temagi alles noor.

Sõnaga, minu eelistus on Nestor!

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Täitsa haige jutt. Nestor ei saa riigikogus ühegi valemiga hääli kokku ja valdade esindajad seda jobu iial ei vali.
Pealegi on sotsi presidendiks valimine selgelt ohtlik pedeseaduste ja migrandijurakate mahitamise pärast.
Nestor pole kunagi algatanud ühtki olulist seadust või liikumist Eestis, kõik on tehtud teiste kätega. Kaasajooksikust korruptant!

Inno ütles ...

Milles see tema korruptsioon seisneb siis? Tema ainus viga on alkohol, aga viimasel ajal paistab on asi kontrolli alla saadud. Valdade esindajaid polegi vaja, kui ta Riigikogu ära valitakse. Ja praegune president on samuti sots, kes aga pole eesti keelt tänaseni selgeks õppinud, aga sellele vaatamata sobis kõigile, ka valdadele.

Anonüümne ütles ...

Miks astuda kaks korda samasse sotsiämbrisse?

Anonüümne ütles ...

Nestor on selles suhtes ohutu, et võimurina ei kühvelda ta endale raha. Selles suhtes on usaldusväärne ka näiteks M. Lauristin.
Samas on tegemist sellise kustunud flegmaatikuga, kelle kohta Irja ütleks low energy?

Anonüümne ütles ...

Hoidku jumal Eestit sotsist presidendi eest!

Inno ütles ...

Eestile sobib low energy, nagunii on kõik pekkis.

Anonüümne ütles ...

Mis jura see jälle olgu. Ka Ilvese kohta arvas mõni lihtsameelne ajakirjanik, et vaat kus tark mees ja ei ole rahaahne. Selgus - loll nagu lauajalg, aga lisaks veel puuk rahva turjal. Nagu teisedki sotsid. Ja Nestor on siin reegel, mitte erand. Pärnoja mäletate? Vaat, Lauristin on samasugune. Üks punt. Ptüi!

Inno ütles ...

Ilvese kohta ei teadnud eriti keegi midagi, aga Nestor on igapidi läbiproovitud mees. Ja mis puutuvad Nestorisse Pärnoja tembud? Kus see Pärnoja üldse on praegu, on ta üldse elus? Nestor on Riigikogu esimees.

Anonüümne ütles ...

Eestile sobib low energy, nagunii on kõik pekkis.

Kas tuleks siis võtta valge lina üle pea ja hakata ehk kalmistu poole astuma? Või mida täpselt peaks tegema olukorras, kus kõik on pekkis?

Eesti olukord on suhteliselt hale tõepoolest. Natuke meenutab üheksakümnendate aastate kohanemisraskusi, aga tol ajal oli inimestel kõigest hoolimata mingisugunegi optimism säilinud.

Inno ütles ...

90ndatel olid vähemalt noortel kõik võimalused, praegu pole enam neidki. Minu eluajal, viimase 45 aasta jooksul pole Eestis nii sitta aega olnud kui praegu.

Anonüümne ütles ...

Polnud neid kõiki võimalusi kõigil ka 90ndatel, tean päris mitut, kellel lihtsalt ei olnud võimalik edasi õppida.

Anonüümne ütles ...

Midagi on riigis mäda, kui ei arvestata üldse rahva arvamusega. Presidendi valikul üldsegi!
http://www.pealinn.ee/koik-uudised/kivirahk-eesti-vajab-dresseerimata-presidenti-n165888