kolmapäev, 13. aprill 2016

Abdul Turay Ku Klux Klani territooriumil

Delfi kommentaariumis käib äge Turay tampimine ja tema sõimamine odavaks rotiks ja neegriks.

Khmm. Minu mäletamist mööda kirjutas see "odav rott" ja "neeger" veel mõni aeg tagasi Postimehes leheküljesuurusi arvamusartikleid. Mida ütleb see küll Postimehe kohta? Odavate rottide hääletoru? ;)

Tegelikult on ju asi - nagu alati! - ikkagi selles, et Turay liitus Keskerakonnaga. Oleks ta liitunud Reformi või IRLi või, jumala pärast, kasvõi EKREga, siis fine, aga Keskiga! Keskerakonnaga liituvad ju ainult odavad rotid ja neegrid!

Ääremärkuse korras - natslikul Saksamaal nimetati rottideks juute. Neid ei peetud inimesteks, vaid kahjuriteks, kes tuleb hävitada.

Ehk et kuni Turay oli sotsidega, oli ta inimene ja austatud arvamusliider (kas isegi mitte külaline Postimehe arvamusliidrite lõunal?), aga Keskiga koostööle minnes sai tast üleöö rott? Nojah, ega tema muidugi esimene ole. Samalaadseid "transformatsioone" on läbi teinud teisedki Keskerakonna ligidale sattunud inimesed. Eile inimene, täna rott! Võib mõista, miks tunnustatud näitleja Egon Nuter ei tahtnud Savisaare seriaalis kaasa lüüa. Ta ei tahtnud lihtsalt inimesest rotiks saada! Kes tahaks?

Turay olukord on muidugi veel raskem, sest ta on ju tagatipuks veel ka musta nahavärviga ja eestlased, teadagi, säändseid ei armasta. Noh, olgu, kui ta veel Postimehes kirjutas - Postimees pakkus talle läbi avaldamise niiöelda katust. Postimehe neeger on ikka Postimehe neeger! Keskerakonnaga liitudes kadus Turay'lt aga igasugune kaitse ära ja ta on nüüd piltlikult öeldes Ku Klux Klani territooriumil. Kuna Delfi rassistlikke kommentaare ei kustuta, siis on lintšimisele antud roheline tuli ning erakonda vahetanud inimene (inimene!) peab tõsiselt kaaluma, kas tal on edaspidi Eestis turvaline ringi liikuda.

Kahju. Eestile on vaja rohkem tarku inimesi - mida eripärasemaid, seda parem. Ei maksa neid ära ajada, sest siis ei julge enam ükski tark inimene meie juurde tulla, sest ta kardab oma elu ja tervise pärast.

Kommentaare ei ole: