neljapäev, 14. aprill 2016

Autorollotajad on kaotanud kontrolli erakonna üle?

Väljavõte Delfi veebist.

Praegu võimul olevat Reformierakonna seltskonda võib tinglikult nimetada autorollotajateks, sest Autorollost välja kanditud sajad tuhanded eurod (3,5 miljonit krooni) rajasid Reformierakonna tee valimisvõidule. Autorollo protsessi uurimise venimine ja oluliste tõendite arvestama jätmine on ilmselt üks asjaoludest, miks politseijuht Elmar Vaher sai ametikõrgendust ajal, kui ta jäi vahele valetamise ja riigi tagant varastamisega. Stiilis, et kui pesed ühe päti puhtaks, siis võid ise ka pätti teha. Politsei on seoses Autorollo protsessiga kaotanud Eestis igasuguse usalduse, rääkimata täiesti ebaõnnestunud Narva koolitüdruku Varvara jõhkra surma uurimisest. Öelge siis, et Eesti pole korrumpeerunud ühiskond. Ja küsite, miks majandus ei kasva. Või miks inimesed lahkuvad, nii et tuleb migrante sunniviisil sisse vedada. Need asjad on kõik omavahel seotud. Kala hakkab mädanema peast.

Aga nüüd on juhtunud säärane huvitav lugu, et see Autorollo-bande on kaotanud kontrolli oma erakonna üle. Kuidagi muudmoodi ei saa põhjendada asjaolu, et üks oluline seaduseelnõu Riigikogus Reformierakonna häälte puudumise tõttu kokku kukkus. Peaminister küll vabandas, aga see ei muuda asja. Häbi peaks olema!

Reformierakonna jamad ei jää välismaal tähelepanuta. Äsja käis peaminister visiidil USAs ja temaga polnud nõus kohtuma ükski kõrgem ametiisik. Raske arvata, miks.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuidas on võimalik, et hr. Nilsson tegi Reformierakonna tagatoas suurepärast tööd. valdas filigraanselt poliittehnoloogiaid, suutis hästi valida ja paigutada kaadrit jne. jne.Superman, ütleks, kui ta poleks Autorollos näidanud ennast täieliku äpuna ,tehes labaseid vigu.
Ega tal ometi Tarka Meest taskus polnud?

Inno ütles ...

Vana Väino oli nõus end tanki panema.