kolmapäev, 13. aprill 2016

Simpsonlaste küsimus lahendatud!

Püstitasin siin eile küsimuse, et kus küll on vahepeal Savisaare vastu ägedasti häält tõstnud simpsonlased Mailis Repsi, Enn Eesmaa ja Vitsutiga eesotsas. Mõtlesin juba, et äkitselt on UFOd nad ära viinud. Sest ei tulnud enam piuksugi Savisaare kohta.

Aga näe - täna tuli uudis, et Keskerakonna vaenutsevad pooled kohtusid kolmapäeva ehk täna õhtul hotelli L'Ermitage konvernetsisaalis, kaklesid kirglikult ära ja leidsid lõpuks, et saavad juba täitsa hästi omavahel läbi.

No tore! Ma hakkasin juba muretsema. Sest ühiskonnas on niigi pingeid, valged ja mustad ei saa omavahel läbi ning homod ja heterod, pagulased ja mugulased - ühe erakonna inimesed võiksid ikka saada ja sama eesmärgi nimel tegutseda.

Seega - tubli! Simpsonlastest võib niiviisi täitsa asja saada. Nagu ütles simpsonlaste nimekaim, tuntud multifilmitegelane Homer Simson: “I’ve learned that life is one crushing defeat after another until you just wish Flanders was dead.”. Eesti keeli ümbertõlgituna siis: „Ma olen õppinud, et elu on üks hävitav kaotus teise järel, kuni sa lihtsalt soovid, et Flanders oleks surnud”.

Sama võib täna öelda ka ühe teise seltskonna kohta.

Kommentaare ei ole: