reede, 24. juuni 2016

Kohvik: Eesti peaks EList välja astuma!

Praeguseks on selge, et EL on muutunud samasuguseks tagurlikuks mõttetuseks nagu kunagi oli NSV Liit ning Eesti peaks EList välja astuma enne, kui see koloss päris laiali laguneb.

NSV Liidu puhul läks asi lõpuks lõhki pauguga ja sellest kannatasid kõik. Liidust on arukas lahkuda enne, kui see pauguga lõhki läheb.

Eesti oli üks esimesi, kes NLiidust lahku lõi ja seda on peetud Eesti suureks eeliseks. Eesti saavutas võrreldes teistega edumaa. Saatus soosib alati esimesi.

Eestil on EList lahkumisega ainult võita, eelkõige juba seepärast, et Eesti on väike riik ja see äratab rahvusvahelist tähelepanu, palju rohkem kui mõni EST-kampaania või digiallkiri. Väikse riigi jaoks on aga rahvusvaheline tähelepanu ülioluline, kasvõi juba julgeoleku ja investeeringute pärast. Nii et unustage allkirjad, Eesti tulevik on väljaspool Euroopa Liitu! Väljaspool ELi saab Eesti kohe sõlmida eksklusiivse kaubanduslepingu Ukrainaga (mis praegu on ELi tõttu võimatu) ning ujutada Ukraina 40-miljonilise turu oma kaubaga üle. Eesti jaoks on sellest enam kui küll.

Lisaks on EL muutunud Eesti jaoks turvalisuse tagaja asemel turvaohuks, seda eelkõige massi-immigratsiooni peale surumisega seoses. Euroopa Liit ei suuda isegi oma piire kaitsta, mis siis rääkida veel kaitsest sõjalise ohu vastu. See, kuidas EL turvalisust tagab on hästi näha Ukrainas, kus EL on muutunud Venemaa ripatsiks. Eesti julgeoleku garant on nagunii ainult NATO, EL panus on olematu. Mitmed mõjukad NATO riigid nagu Island, Norra, Türgi, USA ja Kanada pealegi üldse ELi ei kuulu ja neil pole midagi häda.

Kommentaare ei ole: