pühapäev, 21. august 2016

Eesti Nokia on alkohol!

Eestis on pidevalt otsitud mingit imet, nn Nokiat. Mis aitaks Eestit edasi arendada. Tegelikult pole vaja Nokiat kaugelt otsida, see on juba olemas - Eesti Nokia on alkohol.

Miks? Sest esiteks on suurem osa inimesi alkohoolikud, mistõttu on alkohol valdava osa inimeste elu pärisosa. Isegi lapsed tarvitavad alkoholi. Ilma alkoholita sureks elu Eestis lihtsalt välja.

Teiseks tuleb suur osa riigi tuludest alkoholi müügist. Kui Lätis läks alkohol odavamaks, siis tormasid eestlased pea seljas kõik Lätti viina ostma, Eesti riigi tulud kukkusid kivina ja riigiasutused on pankroti äärel. Ilma alkoholita kukuks Eesti riik lihtsalt kokku.

Kolmandaks tagab alkohol stabiilse rahulolu, sellepärast muudeti NLiidus rahvas alkohoolikuks, nagu narkomaanid meelitatakse süstla otsa, enamasti on esimene doos tasuta. Alkoholi tarvitav, purjus rahvas on kergesti alluv ja kontrollitav. Lihtsalt tuleb tagada pidev alkoholi kättesaadavus ja juurdevool.

Alkoholi tarvitamine on peamine põhjus, miks Eesti mehed surevad noorelt, mistõttu pole nad koormaks riigi sotsiaalsüsteemile. Kui mehed elaksid 90-aastaseks, kukuks Eesti sotsiaalsüsteem lihtsalt kokku. Pensionide maksmiseks ei jätkuks raha.

Eesti Nokia on alkohol! Elagu alkohol!

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Alles oli su põhiline jututeema paha Ingrid, nüüd on alkohol. Pean su jutu kahjuks ümber lükkama, sest ei ole valdavalt eesti inimesed alkohoolikud ja ei koosne nende elu ainult joomisest. Tee silmad lahti ja vaata su ümber on tegelikult palju kaineid inimesi ja isegi töökaid olenemata sinust.

Inno ütles ...

Ma pole seda omast peast välja mõelnud, uuringute andmetel on enamus Eestis elavaid inimesi alkohoolikud.

Anonüümne ütles ...

Mulle see blogi ei meeldi, ebamugavam ja koledama kujundusega. Kuna teie jutud on ka omadega hunnikus, siis olge terved!

Anonüümne ütles ...

Huvitav küll. Minu tutvusrindkonnas pole küll joodikuid ja mul on väga suur sõpruskond.ma ei eita, et on olemas alkohoolikuid, aga ei saa ka väita, et enamus eesti elanikonnast on alkohoolikud. Siis peaks terve linn tuigerdavaid inimesi täis olema. Mine teatrisse või kinno või ükskõik kuhu kultuurseis inimesi on küll ja küll. muidugi vahel võid mõne kodutu või alkoholijoobes inimesega kohtuda kuskil tänavanurgas, aga see pole ju oemtigi enamus. Kas sul tõesti pole midagi tarka enam kirjutada? Vahel on vaikus parem kui selline pläma.

Anonüümne ütles ...

Soovin siis linke uuringutele, mis väidavad seda.

Inno ütles ...

Enamik tarbib mõõdukalt, nii et see välja ei paista. Üks drink päevas võib tähendada juba alkoholismi, mis tähendab vajadust juua ja võimetust ilma alkoholita hakkama saada.

Inno ütles ...

Siin pole linke vajagi, piisab kui vaadata, milline kisa tõusis pärast seda, kui valitsus tõstis alkoholi aktsiisi. Paljud inimesed läksid täielikult pöördesse. Mina näen, et Eestis ümberringi kõik joovad. Mehed, naised, noorukid, isegi lapsed. Üksikud, kes ei joo. Poes kassa järjekorras on alkoholi lehk üleval, isegi naistel.

Anonüümne ütles ...

Kuule minule soovitas arst lausa klaasi punast veini või pitsi konjakit päevas. Kas mina olen siis ka alkohoolik . :D Pole seda küll igapäevaselt teinud, sest konjak mulle ei meeldi ja punane vein paneb pea valutama ka väheses koguses.

Anonüümne ütles ...

Inno sina elad ikka veel kuskil mujal. mina teen oma igapäevatoimetusi ja mina küll ei näe ainult alkoholijoobes inimesi.sul on kogu aeg ainult 2 äärmust. kas kõik või itte midagi.kodune inimene ei suuda enam adekvaatselt mõelda. su elul peaks mingi mõte juba olema.

Inno ütles ...

Mis sa seal teed, keedad kodus kohvi ja pesed pesu või? Siis tõesti mitte kui midagi ei näe!

Anonüümne ütles ...

erinevalt sinust käin mina tööl, kultuuriüritustel, teatris ja kinos. suhtlen erinevate inimeste ja töökaaslastega. muide pesu peseb masin ja kohviga ei pea ka ise palju vaeva nägema. on sellised imemasinad, et piisab lihtsalt ubade ja vee juurde kallamisest, ülejäänuga saab masin ise hakkama.Ja silmanägemisega on mul kõik korras. ma näen isegi seda, et oled omadega ummikus ja enam ei tea mida kirjutada ja siis mõtledki igasugust sodi välja.

Anonüümne ütles ...

Paraku on Innol õigus. Targutajad koligu elama nn getopiirkonda. Uskumatu pilt Tallinna Kopli Säästumarketis - kassalindil veerevad valdavalt pudelid, kuigi raha ei peaks ju jätkuma toidu jaokski. Rääkimata hambaravist. Ja selline pilt selles saastamarketis on igapäevane. Tõesti, rikas rahvas elab siin Eestis.

Ammuteada fakt, et Eesti on alkoholisurmade poolest maailmas esikohal. See ongi meie Nokia.

a.

Anonüümne ütles ...

Üks drink päevas ei tähenda alkoholismi. Alkoholism on, kui sellest dringist saab alguse joomatsükkel, nii et inimene ei suuda midagi teha peale joomise, ei lähe tööle jne.

Inno ütles ...

See on sama jutt, kui üks triip päevas ei tähenda narkomaaniat või üks sigaret päevas ei tähenda suitsetamist.

Anonüümne ütles ...

Eestis on alkohol üle mõistuse odav.
Nõuka ajal oli joomine palju rohkem taunitud.
Vaadake eilset läbu Roosiaias - igaühel pokaal kohe näpus.
Näidake mõnda sarnast pilti ENSV ajast.