neljapäev, 18. august 2016

Käisime Varro üritusel, vaata pilte!




Tulime just Varro Vooglaiu ja Sihtasutuse Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks korraldatud ürituselt, kus koguti allkirju rahvaalgatuse taastamiseks. Tegemist on SPTK 15ndast kuni 20nda augustini kestva ringreisiga mööda Eestit, mis jõudis täna kell 12 Võru kesklinna väljakule.

Kui kella 12ne ajal oma titekärudega kohale jõudsime, siis käisid hoogsad ettevalmistused: paigaldati poodiumi, väljakul käisid reipal sammul ringi ürituse eestvedajad Varro Vooglaid ja Markus Järvi. Varro Vooglaiul oli peas sonimüts.

Vaatamata sellele, et üritus alles algas, oli kohal väga palju huvilisi ning tekkinud ka väike järjekord inimesi, kes soovisid rahvaalgatuse taastamiseks oma allkirja anda.

Pildil selgitab Markus Järvi Innole, mille toetuseks täpselt allkirju kogutakse. „Et ei oleks nii, et ainult nemad seal Toompeal otsustavad,” ütles ta. Varro Vooglaid võttis samal ajal vastu sooje käepigistusi möödujatelt. Kahju ainult, et Tiit Madissoni ei olnud, oleksime temaga intervjuu teinud.

Egas midagi, andsime oma allkirjad ka. Idee on õilis ja perekonda ning traditsioone toetame ka.

Meie lootus on, et tulevad uued poliitilised jõud, kes hakkavad väärtustama KÕIKI perekondi. Meie näiteks ei tunne praegu, et meie pere Eestis kaitstud ja väärtustatud oleks, sest riik on asunud Inno vanemate laste kaitsel tallama jalge alla tema nooremate laste õigusi. Aga kui tahame perekonda kaitsta ja väärtustada, siis ei saa olla nii, et osad pered on olulised ja teised mitte.

Siin veel mõned pildid tänaselt ürituselt, kuhu te, muide, veel jõuate, sest ta kestab kuni kella kolmeni:



Varro Vooglaid toetajate piiramisrõngas.



Inimesed annavad innukalt allkirju.



Inno annab oma allkirja. Mõne hetke pärast teen seda ka mina.

PS. Homme on sama üritus Tartu Raekoja platsil ja ülehomme - 20. augustil - Rakvere Turu platsil. Allkirju kogutakse kell 12-15.

4 kommentaari:

Margus Kiis ütles ...

Väga palju huvilisi? 5--6 on palju?

Inno ütles ...

Me käisime kella 12 ajal, kui üritus alles algas.

Anonüümne ütles ...

Soovin jõudu ja jaksu Varrole ja Markusele! Kui on veel selliseid mehi Eestimaa peal, siis elab ka lootus, et ükskord saavad taas mõistus ja normaalsed põhimõtted valitsema meie maal :)

Anonüümne ütles ...

"Piiramisrõngas" koosneb kahest vanurist?