teisipäev, 27. september 2016

Keskerakonna sõda on jõudnud juba ka Facebooki!

Väljavõte Facebookist.

„Kinnitamata andmetel läks Mailis oma mehest lahku juba ammu enne presidendivalimisi, aga sellest ei räägitud, et rahvale jääks mulje, et nad saavad presidendipaari,” kirjutab Priit Kutser oma Facebooki kontol. „Seltsimees Jaak Aab sattus Vôhma rahva pôlu alla aastaid tagasi, kui ta oma vana naise 16 aastat noorema venelanna pärast hülgas ja oma laste emalt ka maja ära vôttis. Mees vôi asi!” kirjutab ta Jaak Aabi kohta. Need on vaid mõned „kuuma” info killud, mida savisaarlane Kutser Savisaare tooli kõigutajate kohta edastab. Lisaks sellele edastab ta ka palju delikaatsemat infot, mida Kohvik ei pea siinkohal õigeks üle korrata.

Kutserile sekundeerib Mart Ummelas, kes väidab, et Keskerakonna peakontori müüki Pettai garantiikirjade katteks soovib Jüri Ratas ja tal on seda vaja oma võimu kindlustamiseks. 

Põnev, põnev... Savisaarlased on viinud võitlustandri Facebooki. Idee Facebookis vastulöök anda genereeris ilmselt Savisaar ise. Kui me tal viimati Hundisilmal külas käisime, siis kiitis ta Facebooki taevani ja ütles, et see on info edastamisks parim kanal. Nüüd on sellest saanud siis Keskerakonna poliitilise võitluse uus areen. Saab näha, millega vastavad Reps ja co. Kas asuvad ennast seal kaitsma või jäävad nö väärikaks?

3 kommentaari:

Kana Kaks ütles ...

"Delikaatsemat infot, mida Kohvik ei pea õigeks üle korrata"!?!? Mida ma just lugesin?!? Kohvikupidajad Inno ja Irja, kelle loomuses on inimesi taguda, nii et verd ja s....a lendab, ei soovi laimu levitada ja sellele veel omalt poolt vürtsi lisada! Mis teiega juhtunud on???

Anonüümne ütles ...

Las kaabakad purelevad, ausatel inimestel on sellest ainult võita.

Anonüümne ütles ...

sealt vw grupist on teema kustutatud kuna 1 modedest on odekas, õnneks oli screenshotjaid veel https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211041792784920&set=a.2354734071954.2141708.1358258985&type=3&theater

priit kutseri näol on tegemist tüübiga kes etkarit toetades tahab paavstist püham olla aga vend on ilmselge vaimse puudega, see pole tal mitte 1 kord nii kuulsaks saada

kutseril oli ju see keiss kah tänu millele ta tujurikkuja klippi sattus

http://ekspress.delfi.ee/arvamus/janek-luts-hukkunud-linnaametniku-hotell?id=65990038

http://www.delfi.ee/archive/juhtkiri-kommentaariumis-sigatsejad-nuud-aitab?id=47111552


https://www.youtube.com/watch?v=C-WH9SPG3_U