laupäev, 10. september 2016

Kohvikut rünnatakse, vajame toiduabi!

Meie väikest, aga vaprat kohvikut on asutud ründama, sedakorda täiesti ootamatult Tallinna linnavalitsusest ja Tallinna televisioonist. On saadetud otseseid ähvardusi, et kui me blogimist ei lõpeta, siis läheb meil halvasti. Põhjusel, et Irja ei allunud Edgar Savisaare käsule. Alustatud on Kohviku vastast sõda, mistõttu peame valmistuma pikaajaliseks vastupanuks.

Me ei tahaks ähvardustele alluda ja blogimist lõpetada. Usume, et avalikustamine aitab ühiskonda puhastada ja elu edasi viia. Ent oleme haavatavad ja meil oleks hädasti vaja abi.

Toitu jääb igapäevaselt palju üle kauplustes ja asutustes, samas on palju inimesi, kes vajaksid igapäevaselt toiduabi. Kõige parem on ülejäävat toitu jagada Eesti Toidupanga kaudu, seal on igas maakonnas ametis vastavad vabatahtlikud töötajad. Ent toidupank suudab abi anda vaid paaril korral kuus, häda ei anna häbeneda, sestap pöördun kõigi kohvikuliste poole palvega, kel toitu üle jääb, või soovib annetada abivajajatele, siis võtta ühendust meie perega: irja.tahismaa ät gmail.com. Pakkuda võib igasugust toitu, me pole toidu suhtes pirtsutajad. Võib pakkuda toorainet: piima, liha, puu- ja juurvilju. Ja kui meile ei sobi, edastame info toidupangale, nii et see jõuab igal juhul abivajajateni.

Kui saame süüa, peame survele vastu. Oleme tänulikud rahaliste annetuste üle, info leiate paremast veerust.

Tänan ka kõiki neid kümneid inimesi, kes meid on juba toetanud. Iga euro on abiks.

Alandlikult,
teie Inno.