kolmapäev, 28. september 2016

Miks tulevane president oma perel peatuda ei taha?

Väljavõte Delfi veebist.

Kersti Kaljulaid ütleb intervjuus Päevalehele, et oma perel ta peatuda ei taha. Mida värki?! Kas jälle ostetakse nö põrsas kotis, nagu Ilvesega oli?! Kas keegi teab, miks tulevane president Kersti Kaljulaid oma perel peatuda ei taha?

Kui genist vaadata, siis selgub, et Kaljulaiu kahe lapse perenimi on Talvik ja kahe nimi Tammik. Päevalehe loos on märgitud mehe nimeks Rene, kas see on siis keegi kolmas juba?

Kui eeldada, et Rene on siiski nooremate laste isa, peaks ta olema Rene Tammik. Aga Rene Tammiku kohta eriti midagi veebis pole, ainult üks Vene suhtlussaidi Odnoklassniki profiil, kus on märgitud, et mees on Kohtla-Järvelt:


Ja siis on Kerstil poolvennad Mark Kaljulaid ja Raimond Kaljulaid. Esimene on ehitusettevõtja ja tsiklimees, viimane on samuti poliitik, Savisaare sabarakk. Kersti kannab siiani oma neiupõlvenime.

Isa on Jaak Kaljulaid ja ema Lindu Kaljulaid. Isa Jaak suri 51-aastaselt 1998. aastal.

Kersti Kaljulaid kuulub naiskorporatsiooni Filiae Patriae, samas korbis on ka Mart Laari abikaasa Katrin. Ilmselt haakis Laar sealt Kersti omale kunagi nõunikuks ning sellest sai alguse naise tähelend poliitikas, Isamaaliidus.

Kaljulaid tegeles Eesti geenivaramu projektiga, aga see jäi kummaliselt soiku. Enne Euroopa kontrollikotta saatmist juhatas ta Iru elektrijaama.